|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Otroški voziček Recaro Babyzen
11.11.2011 18:47:23   
Nincheq
Zdravo,
nisem si predstavljala, da bo nakup vozička tak problem. Ko že najdem všečnega, se zloži na ogromno, ali pa ima katero drugo pomankljivost. Tale mi je zelo všečen, in me zanima če ima katera izkušnje s tem vozičkom oz. izkušene mamice če je na njem kaj takega da bi mi odsvetovale nakup.

http://www.recaro-slovenija.si/recaro/html/04_childsafety/babyzen.html


Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Otroški voziček Recaro Babyzen
11.11.2011 21:01:12   
mayci
Meni je tale voziček krasen, ima ful lep dizajn; velik minus pri nejm je seveda cena...user posted image
Pa še nekaj me je motilo, ko sem ga videla v živo na otroškem bazarju: postopek zlaganja tegale vozička ni najbolj preprost, kar nekaj potez je potrebnih, da se zloži... Kot mamica pa si seveda želim, da je ta postopek čim bolj preprost, saj ob malih otročkih ponavadi nimaš preveč časa za zlaganje in postavljanje oz. bi želel, da bi bilo vse skupaj čim prej opravljeno..user posted image

Sicer je pa leeep in videti tudi uporaben. user posted image


_____________________________

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu Nincheq)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: RE:
12.11.2011 15:25:23   
Nincheq
Hvala za mnenje Mayci user posted image user posted image , cena je res visoka, sam kr nama je ušeč se vse cene gibljejo od 800€ gor user posted image . To bo najin prvi otroček, tako da sva se odločila da pri vozičkih ne bova varčevala, ker nama bo itak še za drugega prav prišel user posted image . Samo ne najdem nobenih informacij o vozičku iz prve roke... Ker je pa cena visoka, pa se nebi rada uštela pri nakupu. Glede zlaganja pa se mi ne zdi zakomplicirano ( http://www.youtube.com/watch?v=d52heYLhR4c ). Moram ga še sama sprobat user posted image Res se na majhno zloži in to je ogromen plus, ker nimava velikega avta user posted image Pa še nobenih snemljivih koles ni :) edino kar me zmoti pri tem vozičku, da se športni del ne obrača v obe smeri in da se ne poleže do konca. Tko da ni čist popoln za svojo ceno user posted image

(odgovor članu tanja22)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: RE:
12.11.2011 16:03:55   
Anonimen
Nincheq, tudi voziček za 300€ zdrži dva ali tri otroke.

Ne si toliko problemov delat že pri vozičku - prihrani eneregijo za prave probleme. Voziček je sicer čisto lušen, ni pa (meni)  vreden dodatnih 500€, ki jih moraš dodati nevpadljivemu, a zdržljivemu vozeku.

(odgovor članu Nincheq)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: RE:
13.11.2011 11:04:59   
roladica
Ful se res super na majhno zloži, imaš pa kar nekaj dela da to storiš. Mene bi verjetno to motilo, ker sem voziček vedno jemala s seboj ko sem hodila v shoping, in da bi mogla tako voziček zložiti recimo štirikrat v enem dopoldnevu...ni šans. Veliko vozičkov se zloži v eni potezi. Športni del se danes res obrača pri večini vozičkov, pred nekaj leti pa še ni bilko tako pa večina s tem ni imela težav.
Sicer pa kupita tisto kar vama je všeč. Zakaj ne bi kupila kvalitetnega vozička, če si to lahko privoščita in si na ta način olajšata življenje in prihranita slabo voljo. Tak voziček pa zagotovo zdrži več kakor dva otroka, še prodaš ga lahko če malo popaziš nanj da ostane lep.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: RE:
13.11.2011 16:44:26   
NeJa88
No, glede na to, da sem regledala ogromno vozičkov, tudi ta recaro babyzen je bil v ožjem izboru in je na koncu izpadel predvsem zaradi cene... Vse je super pri tem vozičku, razen zlaganja (veliko vozičkov se zloži veliko bolj enostavno kot ta, čeprav je v videu prikazan čist simpl)... In pa ja, obračanje v obe smeri obvezno... No, zdej mava naročen voziček za dobrih 400€, ki sem ga šla že dvakrat pogledat in več kot to, za tako ceno je nemogoče dobiti...
Drugače pa, če se odločita, supercauser posted image

(odgovor članu roladica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: RE:
13.11.2011 18:51:34   
Nincheq
Jutri si ga grem ogledat še enkrat podrobneje da vidim zlaganje, ki mi izgleda na posnetku simpl... Res se nebi rada uštela za ta denar user posted image . Še nikoli nisem vozičkala, tako da sm čisti laik na tem področju user posted image . Vem da bi rata kupila komplet, da mora imeti voziček napihljiva kolesa, ki jih nebi rada odstranjevala ko ga bom zlagala v avto, da se zloži na malo, da mi je všeč dizajn in da bi bil za otročka čimbolj udoben...In če bi našla popoln voziček mi nebi bil problem zanj odšteti malo več :) Samo da za to ceno dobim kvaliteto in funkcionalnost. Če mi uspe najdti tak voziček za malo denarja pa še toliko boljše user posted image Ampak mi ga do sedaj še nažalost ni uspelouser posted image . Upam da je v Italiji in na Madžarskem večja izbira kot pri nas, ker imava namen iti tudi tja pofirbcat user posted image . Dobro da je do marca še kar nekaj mesecev user posted image .
Do sedaj sem si na podrobneje ogledala PP GT3,Muro 3 in Jane Slalom. PP GT3 je takoj odpadel ker je ogromen ko se zloži in ni za majhen avto, Jane Slalom je pa tudi kar velik. Mura3 se je še na najmanj zložila, samo še vedno na večje kot Recaro Babyzen. In potem rajši vzemem za cca 200€ dražjega Recarota kot pa Muro user posted image .
NeJa88, smem vprašati kateri je ta zmagovalni voziček? user posted image

(odgovor članu NeJa88)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: RE:
13.11.2011 18:52:55   
Mistica
Nincheq - Tudi nama je bil zanimiv tale voziček zaradi majhnega avtomobila, ampak se nismo odločili zanj in nimam izkušenj z njim. Predlagam pa, da voziček sama poskusiš sestaviti, da vidiš kaj zate to predstavlja (najbrž ga boš ti največkrat zlagala). Ker pa sem tudi sama "doktorirala" iz vozičkov in prebrala resnično ogromno mnenj predvsem o športnih vozičkih, bi rada izpostavila nekaj- to, da se športni del ne obrača v obe smeri zna biti zelo moteče za dojenčka, saj se nekateri posebno v začetku, ko ga daš v športni del želijo voziti tako, da gledajo mamico oz. atija in ne samo "naprej". Seveda je to odvisno od bebija in gotovo ti bo marsikatera napisala, da s tem naprimer ni imela težav. No, mi smo to upoštevali in raje kupili voziček, kjer se vsi 3-je "pripomočki" obračajo v obe smeri, čeprav je bistven športni del.

Srečno pri nakupu in lepo nosečnost ti želim!


(odgovor članu Nincheq)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: RE:
13.11.2011 19:09:15   
mayci
Meni se to, da se ne obrača proti smeri vožnje, ne zdi tolikšna težava. user posted image Pri sinu, ki ima zdaj 6 let, je imel le redkokateri voziček to možnost, najin trikolesnik ne in sem ga v športnem delu normalno prevažala tam od 4, 5 meseca dalje, nikoli ni pogrešal, da me ne vidi.  Je bila okolica bolj zanimiva kot mamica. user posted image

_____________________________

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: RE:
13.11.2011 20:49:29   
cilla
IZVIRNO SPOROČILO: Nincheq
Do sedaj sem si na podrobneje ogledala PP GT3,Muro 3 in Jane Slalom.


Madona, torej nisi vidla še praktično nič od vozičkov, ki se dobijo pri nas ali čez mejo user posted image . Jaz sem iz vozičkov (za dvojčke) doktorirala. Na spletu. Potem pa ugotovila, da je v živo marsikaj drugače.
Jaz sem (ko sem še mislila, da bomo imeli samo enega) gledala ABC Design 3 Tec in Cobro, pa Bébé Confort High Treck, všečni so se mi zdeli TFK vozički in Easy Walker, Jane Trider (Matrix), pa še kak se mi je zdel fin.

Tudi če imaš manjši avto, če ti je en voziček všeč, probaj, kako bi šel v prtljažnik v živo. Saj 5 cm gor al dol pri prostoru v avtu lahko pomeni tudi 5 cm gor al dol v udobnosti za otroka.


(odgovor članu Nincheq)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: RE:
13.11.2011 21:03:09   
Anonimen
Se strinjam, to pa res nisi še nič od vozičkov pogledala in večinoma si gledala samo velike trikolesne terence ... izbira vozičkov je ogromna in če gledaš v višjem cenovnem rangu, je za moje pojme kar nekaj bolj funkcionalnih vozičkov kot je tale: Mother Cares Spin, Joolz, Bogaboo Cameleon, Potem Mutsy Slider (sicer je večji zložen od prejšnjih treh, a sigurno manjši od mure), super voziček za moje pojme je tudi Römer B-smart, ... in še in še ...

(odgovor članu cilla)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: RE:
14.11.2011 13:48:07   
Nincheq
Mene pa še čaka doktorat user posted image Tudi sama bi si želela da bi se vsi trije deli obračali v obe smeri, od viška funkcij glava ne boli user posted image user posted image .
Mistica, hvalaaaa! user posted image
Ko sva Baby centru in Pikapolonici sva prodajalkam rekla da hočeva športni voziček za vse terene, in da se zloži na čim manjše, in so nama pokazale kaj imajo od tega. Zato si ostalih potem niti nisva podrobneje ogledovala. Na spletu pa je izbire ogromnooooo, samo hočem vse videti v živo pri nas pa ni vsega na ogled user posted image .
Cilla in Otika, vsi so mi všečni, moram si jih iti še v živo ogledati, hvala  user posted image user posted image
V Italiji in na Madžarskem imajo sigurno več izbire kot pri nas, in upam da se najde kaj primerljivega z Recarotom za manj denarja in da ima vse funkcije ki bi si jih želela user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: RE:
14.11.2011 16:38:48   
NeJa88
No, najin izbor je Baby spa Quatrro... Dobiš vse-lupinico, košaro, športni del, prevleko za dež, za komarje, senčnik, torbo, prevleko za lupinico in prevleko za košaro in športni del... Kolesa so napihiljiva, zloži se v enem potegu, športni del se obrača v obe smeri, nakupovalna košara spodaj je ogromna, košara ima med drugim tudi nastavljivo vzglavje-lahko jo dvigneš na 3 višine če se ti otrok že pri 4 mescih začne dvigovat preveč, fajn pa ni da ga daš že v športni del. Poleg tega mi je všeč, ker majo na izbiro ful barv user posted image Ena kolegica ga ma in je nad njim navdušena, kako pa bo pa bomo videli, ko dobimo user posted image

(odgovor članu Nincheq)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Recaro Babyzen
15.11.2011 16:56:37   
Nincheq
NeJa88, zelo lep voziček, in ima res vse kar hočeš user posted image pa še več kot pol cenejši je user posted image . Upam da mojga prepričam da si greva še tega ogledat, ker sva včeraj bila v Recarotu in je že odločen da hoče Babyzena. No, sej je bil že takoj ko sem mu ga pokazala v reviji za, samo da je slišal Recaro user posted image moški... Ime lahko otroku izberem sama, otroško sobo tudi, samo voziček bi rad sam izbral. Me tolaži misel da bo itak še pri naslednjem user posted image prav prišel, in da je to "dobra" investicija =P.

Glede zlaganja pa menim, da se lepo zlaga user posted image sem ga sama probala 2x zložit pa sestavit in mi je šlo za prvič super. Sicer pa vaja dela mojstra in pomoje mi bo šlo še boljše od rok user posted image . Moraš osvojit tehniko pa gre :)

(odgovor članu NeJa88)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Recaro Babyzen
16.11.2011 22:05:46   
Claudia13
Mi ga imamo in smo zelo zadovoljni z njim, zlaga se super, ko enkrat dobiš prakso sploh ni več problem zložit voziček večkrat na dan, super vodljiv, odličen za vožnjo po vseh terenih, naš tamali uživa v njem :) V bistvu sploh nimam slabe besede proti njemu. Če bi se še enkrat odločala bi ga definitivno spet kupila :) ti pa predlagam, da pogledaš čim več vozičkov, saj se boš potem lahko lažje odločila.
Lep večer

(odgovor članu Nincheq)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Recaro Babyzen
17.11.2011 9:02:44   
Nincheq
Supeeer Claudia13, hvala! user posted image Je fino slišat take pohvale, ker je moj dragi že trdno odločen da bo imel najin user posted image BabyZena user posted image .
Lp

(odgovor članu Claudia13)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Recaro Babyzen
17.11.2011 20:32:15   
sunprincess
Ta voziček nima ročne zavore,ne?

(odgovor članu Nincheq)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Recaro Babyzen
17.11.2011 21:09:02   
Nincheq
Sunprincess - Ne... Ima samo zavoro pri nogah. Jaz sem najprej hotela ročno zavoro da bi lahko rolala, pa sem potem slišala od prodajalke v Pikapolonici da tiste zavore ne služijo dobro pri zaviranju, da so bolj ali manj za okras, oz. da niso tako močne da bi zaustavile voziček in mene na rolerjih. user posted image

(odgovor članu sunprincess)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Recaro Babyzen
17.11.2011 21:15:31   
Anonimen
Kot je meni znano, so te zavore bolj mišljene, če hodiš po hribovitem terenu, da si z ročno zavoro pomagaš pri hoji navzdol, ker včasih je na klancih kar težko zadrževati težo vozička + otroka + prtljage. Samo če hodiš bolj ko ne po ravninah je ta zavora za moje pojme brezpredmetna.

(odgovor članu Nincheq)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Recaro Babyzen
17.11.2011 22:35:35   
cilla
Ni čisto tako, kot ti je teta prodajalka razložila.... če bi to držalo, bi noben bicikel ne bremzal dobro (saj bremze na kolesih delujejo na isti način kot tiste na vozičkih). Nekateri proizvajalci (npr. TFK) pa tudi v vozičke že vgrajujejo disk zavore in to ZELOOO dobro bremza. user posted image

(odgovor članu Nincheq)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Recaro Babyzen
18.11.2011 8:27:45   
Anonimen
Ja ampak disk zavora oz. katerakoli zavora na triciklu na sprednjem kolesu ti bolj malo pomaga, če se rolaš in se moraš hitro ustavit ... pelji se hitro s kolesom in na hitro stisni prednjo zavoro, če si upaš ... zadnje disk zavore so veliko boljše, samo ne vem koliko vozičkov ima dejansko take. Tako ali tako pa tudi v navodilih vozička piše kateri je primeren za rolanje. Na našem je z velikimi črkami pisalo da se poleg ne smeš rolat.

< Sporočilo je popravil Otika -- 18.11.2011 8:28:21 >

(odgovor članu cilla)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Recaro Babyzen
18.11.2011 8:45:05   
cilla
Ja, kar sem vidla vozičkov z disk zavorami,so bile na zadnjih kolesih. Moje rolanje je v planu šele naslednje leto, tako da bom lahko šele takrat "pametovala" iz realnih izkušenj, ne le iz predvidevanj user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Recaro Babyzen
18.11.2011 8:46:15   
Anonimen
Jane Slalom jo ima na sprednjem kolesu.

(odgovor članu cilla)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Recaro Babyzen
28.9.2012 13:02:26   
orhideja1000
Pozdravljene.

A je mogoče v tem času katera kupila Recaro voziček in kako je kaj zadovoljna z njim?

Z možem sva ga gledala na Otroškem bazarju v Lj in naju je povsem navdušil. Mene sploh zaradi teže (lahek), praktičnosti (košara se zloži, avto sedež gre na voziček, lepo vodljiv) in predvsem zaradi majhnih mer, ko se zloži!! Sploh za moj mali avto, se mi zdi to idelen voziček!

Sem pa malo skeptična glede naslonjala pri športnem delu - naklon uravnavaš z zadrgami. To se mi je zdelo malo čudno. Kake so vaše izkušnje?

Ja, cena je pa tudi kr zasoljenauser posted image . Bi z veseljem kupila rabljenega...

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Recaro Babyzen
28.9.2012 15:25:57   
Nincheq
Ojla.

Mi smo ga kupili in smo zelo zadovoljni z njim. Imamo ga pol leta. Mogoče, če bi še enkrat kupovala bi malo bolj razmislila ali hočm Babyzena ali Joolza (vmes sem imela obdobje ko me je motilo da se otroka ne da do konca poležati, in da je obrnjen stran od mene. Potem pa sem dojela da malega bolj zanima okolica kot pa jaz in da čisto lepo spi tudi v polsedečem položaju :) Joolz se mi zdi tudi bolj vodljiv (Recarota je skoraj nemogoče voziti z eno roko!).

Kar se tiče zadrg jaz nimam pripomb. user posted image Cena je zasoljena, se strinjam. Je pa res, da tudi rabljeni kar lepo držijo ceno.

(odgovor članu orhideja1000)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?