|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kovtrček ali odejica za novorojenčka
19.9.2005 23:15:37   
Sugy
Tik pred koncem nosečnosti me je prešinilo, ali ne bi bilo bolje novorojenčka pokrivati z odejico. Zaenkrat imam namreč pripravljen kovtrček. Kaj mislite? Kako to prakticirate, še posebej, če upoštevamo, da bo kmalu tu oktober?

Kaj pa pregraditev posteljice? Imam namreč posteljico 120x60, pa veliko berem o tem, da se malčki ne počutijo dobro v prevelikih posteljicah. Torej, na kakšen način bi jo bilo najbolje pregraditi?

LP!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kovtrček ali odejica za novorojenčka
20.9.2005 7:24:00   
mimica
Mi ga že vseskozi pokrivamo z odejico. Danes, ker je imel čisto hladne rokice in nogice, smo ga pokrili še z koco. Sem pa šla kupiti spalno vrečo, saj se naš škrat vedno razbrca, tako da bo sedaj spal v spalni vreči ter preko pokrit z odejo.
Pregrade za postelje pa sem jaz videla v Quelle ali Neckermanu in sicer zgleda kot podloga na previjalni, le da so robovi višji.

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kovtrček ali odejica za novorojenčka
20.9.2005 8:19:13   
SaaS
Moj je bil rojen novembra in sem ga pokrivala z kovtrčkom. Pravzaprav ne vidim problema. Kmalu sem ga začela dajati v spalno vrečo, še preden se je lahko sam razbrcal. Zdaj pridno spi v vreči (10m) in se ne pritožuje. Ga pa v hladnih nočeh tudi še pokrijem čez.
Mi smo na začetku imeli zibko (6m), ki se je res dobro odnesla. Čez dan pa je spal v dnevni v zložljivi posteljici 60x120. Na začetku sem imela košaro iz blaga in ga kar v njej položila v posteljico. Ko pa je bila košarica že malo majhna, pa sem zmanjšala posteljico s tem, da sem ob straneh in pri glavi zložila odejice.

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kovtrček ali odejica za novorojenčka
20.9.2005 9:26:55   
Anonimen
Zdajle za pozimi bo kar v redu kovterček, ko bo dete še čisto malo. Pregrada pa ni potrebna, je pa fino, če imaš obrobo okoli posteljice in baldahin. To potem izgleda kot ena topla hiška. Vsaj meni. Pa Tiborju je bilo tudi vedno všeč v njegovi postaljici, ki je taka, pa še sedaj, pri treh letih in pol mu je.

(odgovor članu Sugy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kovtrček ali odejica za novorojenčka
20.9.2005 11:17:28   
Sugy
A obstaja možnost, da se zaradi prevelike posteljice in kovtrčka, nekako skobaca spodaj in ne more dihat, al pa kaj takega? Tega me je zlo strah...

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kovtrček ali odejica za novorojenčka
20.9.2005 13:54:08   
zi&mm
Žigec spi v posteljici od prvega dne, ko smo prišli domov,se ni skobacal nič odspodaj; sedaj ga pokrijem s kovtrčkom (tak bol lahek) in še z dekico saj pri nas na piha burja in se kr opazi spremembra temperature; v kratkem pa mu bom kupila vrečo saj vse zbrca s sebe dol

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





3 pogoste stvari, ki pri nosečnici povzroč...
Pretirano nekritično sprejemanje informacij v nosečnosti lahko vodi v razvoj tesnobe. Kako preprečiti, da se pojavi stra...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?