|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   jok jok in jok
14.9.2005 20:18:30   
CIPRESA
Jaz nevem ampak meni se zdi da nas Žiga ne pozna drugega kot jok. In nevem ali izsiljuje ali kaj ker če ne je ali ne spi(kar sedaj čedalje bolj redko) se sliši samo jok in jok. In nevem ZAKAJ??? Boli ga nič ker drugače bi se jokal tudi v naročju ampak če ga vzamem v naročje ali dam za jest ne joka več drugače pa večinoma in sedaj me skrbi še to da nebi dobil prug. Tudi če izsiljuje se ga bojim pustiti kar v posteljici da bi jokal ker se bojim da bi dobil prug in še kaj.
Kako je pri vas??? Ali je samo moj Žiga tak??? Kaj naj poskusim da bi se zanimal za kaj saj vem da je še majhen samo drugi dojenčki vsaj malo gledajo ven in kaj poslušajo moj pa samo prvo minuto potem pa je že jok. Ali je to razvajenost???

Neposredna povezava do sporočila: 1
   jok jok in jok
14.9.2005 20:27:35   
Marogica
Ni vse razvajenost, temveč je odvisno koliko je star tvoj otrok. Jaz mojega na splošno nisem dosti nosila, temveč sem ga odložila na ležalnik. Tudi drugim ga nisem pustila imeti dolgo na rokah. Tako se je zelo hitro navadil, in tudi sedaj, če ga odložim v stajico ali v posteljo, se zabava in ne joče-nikoli. Mogoče je pa tudi dobrovoljček, ki ne joka dosti. Ne vem- težko rećem. Poskušaj ga zamotiti z igračkami ali glasbo.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   jok jok in jok
14.9.2005 20:40:00   
ZARA
Uh, a ni še mal premajhen, da bi bil razvajen ?? Jst sem delala popolnoma isto kot Marogica in še danes nimam problemov s tem, res pa je da nikol ni jokala, če je, je bilo pa zihr kaj narobe...nekateri otroci pač potrebujejo več mamine bližine in lahko, da samo zaradi tega joka...

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   jok jok in jok
14.9.2005 20:57:54   
Anonimen
CIPRESA, potolažim te lahko samo s tem, da nisi edina. Moj je zadovoljen samo, če se ves čas kaj dogaja. Na rokah pri očku je zadovoljen, pri meni takoj išče za jest, se naredi ves trd in se zvije kot kakšen škorpijonček (noge in glavico nazaj). No, včasih ima tudi svetle trenutke, ampak večeri so vedno jokajoče obarvani. Hvalabogu, da ga je vsaj zjutraj sam smeh

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   jok jok in jok
14.9.2005 21:15:41   
Anonimen
Ja, kakšni otroci so res taki. Najbolje, da si kupiš kakšen pripomoček za nošenje, ker bo verjetno tiste sorte, ko boš morala z njim v naročju kuhati, sesati, pospravljati ... Poznam ene par takih pimerkov. Seveda ni nujno in ti želim, da je to prehodno obdobje, ampak, saj pravim, eni otroci so bolj zahtevni od drugih.

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   jok jok in jok
14.9.2005 21:24:27   
Spicy Black
Spliš a maš spet eno crtkano slikco gor

Pri nas pa sicer tudi joka in takrat ga vzamem v naročje. Če pa mu RES NIČ ne fali je pa tudi sam v ležalniku ali v stolčku in se zamoti tudi do 1 uro. vendar se moram vsaketoliko pokazat in kakšno faco narest

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   jok jok in jok
14.9.2005 21:36:24   
mimica
Ja, Cipresa kot da bi sebe poslušala. Te dneve me spremlja samo jok. Jok, če ga nosim, jok, če ga ne nosim, jok preden zaspi, jok, ko se zbudi,... Ne vem, ampak včasih imam občutek, da s tem jokom res kaže samo razvajenost ( pa čeprav sem zagovornik teorije, da dojenčki ne morejo biti razvajeni ). Tudi jaz sem začela tako, da ga nisem dolgo nosila. Prvi mesec ne vem, če sem ga imela več kot pol ure skupaj na rokah. Ko se je najedel, sem ga dala v košaro, tam je malo opazoval in zaspal. Potem je dobil krče in adijo ves trud...Stvari so se spremenile tudi sedaj, ko se zaveda sveta okoli. Je narave, da se hitro naveliča in je takoj jok. Ne vem, ne znam ti dat nasveta, saj sama nisem tip, ki bi otroka pustila, da joka v nedogled.Jaz poskušam tako, da grem okrog z vozičkom ( pa čeprav joče tudi v njem ), saj na koncu v njem vedno zaspi. Tolažim se z mislijo, da bo kmalu minilo ter da joče zato, ker si želi moje bližine ter ker uživa v moji družbi ( pa čeprav joče tudi takrat ). Saj bo minilo !UPAM !

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   jok jok in jok
14.9.2005 22:01:44   
Anonimen
Pri nas je to trajalo prve tri mesece. Pa je jokal iz več razlogov, včasih mu je bilo le prevroče. Nismo ga veliko nosili in ga navajali na to. Sicer je včasih tudi jokal brezveze, a nisem takoj skočila in ga dvignila iz posteljice. Sem stala zraven in mu kazala igračke, da bi ga zamotila. Pa je kar dosti jokal, včasih nisem uspela niti lulat v miru. A tako je, tudi to mine. Čeprav vem, da to sedaj ni ravno prava tolažba.

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   jok jok in jok
14.9.2005 22:06:41   
PBJ
Če imaš ležalnik, ga daj vanj, pa ga poskusi vsaj malo zamotiti.Obesi kakšno igračo ali predmet nad njegovo glavo, da bo začel biti pozoren. Jaz sem mojemu obesila pojoče zvončke in čebelico, ki jo naviješ. Kar precej časa opazuje in posluša. Zdaj je žiga že star en mesec, a ne? Boš videla, da ga bo vsak dan bolj zanimala okolica. Moj ima tudi zelo rad, če ga dvignem in gleda čez ramo, pa ga ne rabim nosit, pravzaprav ga midva zelo malo nosiva.
Ko se joče (tudi zaradi krčev, ki jih je vsak dan manj), pa večkrat menjava položaje. ZEEEEELO rad leži na trebuščku, seveda pod nadzorom.V tem položaju ga tudi masiram po hrbtu, mu pojem in on uživa.

Ne se preveč sekirat, boš videla, da bo vsak dan bolje.


lp

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?