|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj (bo)ste začele nakupovati?
20.9.2005 12:41:06   
Eviii
čaw, bodoče in že utečene mamice...
zanima me, kdaj boste same (ali pa ste že) začele nakupovati stvari za dojenčka? jaz sem si še do nedolgo nazaj govorila, da bom o tem razmišljala dosti kasneje (sedaj smo v 17. tednu), ampak me je včerajšnji shopping premamil in sem mogla kupit en mičkin body... ne bi rada, da kej zbolim in da bo potem mož sam primoran nakupovat... ali pa da se dojenček odloči, da bo pršu malo prej pozdravit mamico in tatija (kot se je zgodilo kolegici) in potem je bila panika iskat vse stvari...
prosim, poročajte mi o svojih izkušnjah
hvala in lp, eviii.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kdaj (bo)ste začele nakupovati?
20.9.2005 13:11:01   
Lunca1
Jaz sem tam nekje avgusta, rodila pa decembra. V bistvu sem začela na poletnih razprodajah.

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kdaj (bo)ste začele nakupovati?
20.9.2005 13:17:23   
Anonimen
js sem kr hitro začela. ne vrjamem v razne vraže da bo pa ne vem kaj narobe če bom že predn bo ne vem ker mesec mem kej kupila. zato ker je prihod prvorojenca kr investicija sem začela prej pa vsak mesec kupila nekej da so se stroški porezdelili. tut oblekice sem mogla vse kupit nisem dobila ni9č šenkanga. lupinico in ležalniček sem kupila iz 2. roke.

lp, lara

(odgovor članu Eviii)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   kdaj (bo)ste začele nakupovati?
20.9.2005 13:17:58   
sezam
Jaz sem začela novembra, rodila pa sem konec februarja. Kupovala sem v Avstriji, pa sem to hotla pred zimo, pa tud iz takih razlogov, kot jih navajaš ti. Sem bolj ziheraš.

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   kdaj (bo)ste začele nakupovati?
20.9.2005 13:39:52   
zi&mm
Pozdravljene,
no sama sem že mamica; Žigca sem rodila maja meseca, z sva pričela nakupovat takoj po novem letu saj da bi naenkrat vse kupila je kr ogromen strošek tako pa sva si nekako porazdelila; en mesec voziček, pol posteljica, pa kasneje cunjice in do konc aprila sem imela že skoraj vse. Pa ne rabite preveč malih cunjic kupovat, ker prvi mesec kr hitro preraste svari.
Evii, če pa lahko kr koli dobiš, pa tolko boljše, prišparaš kr nekaj dinarčkov; sicer pa pogledaš po kakih trgovnicah za cenejše nakupe (sama recimo kupujem bodije v sparju, še posebej zdaj, ko se je Žiga začel precej slinit in gre vse po bodiju ne pa po slinčku).
Če si iz LJ, pa imate eno fajn trgovino Smrkolin, kjer ima tako rabljene kot nove stvari (mi smo kupili tam posteljico in jogi za 20tisočakov, rabljena le slab mesec) tako da se splača it pogledat.

Čimlepšo

Mili

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kdaj (bo)ste začele nakupovati?
20.9.2005 14:01:32   
Katyusha
Kje pa je ta trgovina Smrkolin??

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   kdaj (bo)ste začele nakupovati?
20.9.2005 14:18:53   
Ninica
Jaz sem začela nekje po 30.tednu nosečnosti.

LP

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   kdaj (bo)ste začele nakupovati?
20.9.2005 14:27:10   
Andy13
Tudi jaz bom začela nakupovati zdajle.

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   kdaj (bo)ste začele nakupovati?
20.9.2005 14:31:32   
zi&mm
Katyusha,

na tale link poglej:
http://users.volja.net/smrkolin2/
Upam, da odpre.

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   kdaj (bo)ste začele nakupovati?
20.9.2005 14:34:11   
zi&mm
NA naslovu
Celovška cesta 179, LJ

Tel: 01/507-47-27

Trgovinica je med enimi bloki, ampak se vidi saj je takoj ob cesti...

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   kdaj (bo)ste začele nakupovati?
20.9.2005 17:04:11   
bobek05
Jaz sem začela dokaj hitro. Rodila sem v sredini junija (rok sem imela v zač. julija), sem pa imela jan. ali feb. že celo sobico doma in zmontirano. Pa tudi oblačilca sem začela hitro nabavljat, čeprav to včasih ni priporočljivo, ker mi imamo malega velikana in nam je s svojo hitro rastjo vse na glavo obrnil .. Je pa pametno vse ostalo prej nabavit - voziček, pa plenice, pa blazino za dojenje..

Iz svojih izkušenj ti lahko povem, da sem bila BLAZNO srečna, da sva vse že prej nabavla, ker sem bila v zadnjem tromesečju ful boga - pa ne v smislu, da bi bilo z mojim zdravjem kaj narobe, ampak mene je vse skupaj kar precej zdelalo - otekle noge, pa zgaga, pa križ me je bolel, pa spati nisem mogla, krči, komaj sem se še premikala.. skratka za nikamor nisem več bla, sem pa si ful želela biti pri vsem zraven in sem tudi bila..

Glede na letni čas, ti priporočam, da že kupiš kakšen bodi - z dolgimi rokavi.. S pajacki pa je tako - št. 56 smo mi imeli 14 dni (pri porodu je bil velik 50cm), sedaj je star 3 mesece in sem mu začela kupovat št. 74.. Po moje je boljše kupovat 2-delne komplete, ker pajacke hitro prerastejo, potem pa nogic ne more več stegnit..

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   kdaj (bo)ste začele nakupovati?
20.9.2005 17:43:54   
tinkamiška
Jst imam rok konec decembra. Voziček in jajčko sva kupila avgusta na razprodaji, cotke pa v začetku septembra. Se mi ne zdi nič prehitro, ker vedno težje hodim po trgovinah in po mojem ni nič kaj fino izbirat stavri, če komaj čakaš, da se malo odpočiješ.

Seveda bo še treba kupit par malenkosti, ampak večina je že lepo zložena v omari

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   kdaj (bo)ste začele nakupovati?
20.9.2005 19:47:03   
rija
Zdaj v 24 tednu imam nakupljenih večino večjih stvari. Manjka mi še kakšna malenkost, kozmetika, plenice. Za ostalo sva poskrbela zgodaj, ker naju čaka pred porodom še selitev v novi domek in bo kar pestro. Da pa potem letam še po trgovinah? Ne hvala. Pa rada sem to naredila v miru in brez nervoze.

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   kdaj (bo)ste začele nakupovati?
20.9.2005 20:59:15   
Pajaca
Evo včeri!!!

Prvič sva začela jeseni, rok sem mela marca, pa sva mal gledala kdaj je kaj na akciji pa vsakič nekaj, da ni nakoncu vse naenkrat.

Tokrat sem ta vikend prvlekla vse cunce na kup si prb napisala kaj manjka in včeraj sem šla v city park po wc papir..... no ja končala v H&M in nabavla nekaj cotk za tamalo, pol pa še hitro hlače pa 2 majčki za dojenčka.

Sicer pa ne rabim dosti.... pajaca za ven, še kakšne taprave žabe, pa kakšno lepo majčko, pa hlače.... pa bo dost. Bodije in to pa mam še od tamale.

Pa tko je jaz kupujem 62 številko. Če bo otrok majhen (kot je bila tamala) potem bo šel očka v nabavo ko bom v porodnišnici, pa kupil še kaj 56, če ne pa pač ne. Pri tamali smo imeli 56 številko sigurno ene 3 mesece, ker je bila res drobiž.

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: kdaj (bo)ste začele nakupovati?
26.9.2005 10:37:23   
alexis
Sem iz Kopra, rok imam decembra in nakupujem od avgusta dalje. Malo tu malo tam, največ v AJATUTAJA kjer sem tudi jaz dobila posteljo z jogijem praktično neuporabljeno za 20.000,00, Upam, da bo vsaj moja pikica spala v njej!

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: kdaj (bo)ste začele nakupovati?
3.10.2005 20:52:40   
Lana_s
Midva sma večino stvari zadnji mesec nabavila. Res pa je, da sma veliko stvari dobila; posteljo, lupinico, nekaj oblačilc, saj je Tinina sestrična le 8 mesecev starejša. Se pa res splača vsak mesec nekaj kupiti, ker kar dosti vse skupaj stane. Ne kupuj pa si veliko stvari v naprej, ker najbolje tak sproti vidiš kaj potrebuješ in takrat kupiš ali pa user posted image  pošlješ.

_____________________________

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





FOTO: Slabi trenutki vsake nosečnice
photo
Nosečnost je čudovito obdobje, vendar je hkrati lahko tudi naporna. Poglejte si serijo fotografij, ki prikazuje tudi te,...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?