|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Voziček Abc design Cobra
30.7.2014 11:14:39   
miki.miška
Pozdravljene mamice.

Ima katera izkušnjo z vozičkom Abc design Cobra, pozitivno ali negativno?

Odločam se namreč med Mambo (4-kolesnik) in Cobro (3-kolesnik), ampak ker iščemo rabljen vozek, so 4-kolesniki naprodaj samo črni in se bojim, da bo otroku poleti zelo vroče, medtem ko Cobre pa dobiš v
lepih svetlih barvah. Ampak sem v dilemi, ker je na 3 kolesa in me zanima, kako je to v praksi na tem vozičku, če se otrok naprej precej nagiba, da se ne bi prekucno, če ravno ne držim za ročaj vozička?
Poleg tega pa, a se da športni del, tako od Mambe kot Cobre, spustit čisto v ležeč položaj ali ne?

Tiste, ki ste mele ta vozek oziroma ga še imate, ste uporabljale originalno zimsko vrečo in previjalno torbo od Abc design, ali katero drugo? Če katero drugo, ki se tudi dobro obnese, bom hvaležna za kaki nasvet.

Res bom hvaležna za kakršnokoli mnenje, ker sem še čisto zelena na tem področju, dojenčka pa dobimo oktobrauser posted image .

Lp


_____________________________

Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Voziček Abc design Cobra
2.8.2014 22:33:41   
miki.miška
Res nima noben kake inf.?

_____________________________

Lp

(odgovor članu miki.miška)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Voziček Abc design Cobra
3.8.2014 6:03:41   
Hope2
Nimam nobenih izkusenj z omenjenima, niti ne vem kako zgledata.

Sem pa imela pri prvem otroku, vozicek v temno sivi-skoraj crni barvi in tudi zdaj za drugega otroka bo vozicek v crni barvi. Zivimo tudi v drzavi, kjer imamo poletje prakticno cez celo leto in ob poletju tudi cez 40 let. Lahko recem, da je crnih oz temnih vozickov ogromno. Nic kaj bolj se ne potijo, kot v drugih barvah. Bolj kot barva je odvisno iz kakega materiala je blago. Ce je blago kvalitetno, zracno, bo situacija precej boljsa, kot v kaki "plastiki". Na vozicku itak uporabljam strehico ali marelo, ze zaradi tega, ker otrocka soncek moti. Ce smo kje zunaj (sedimo...) vozicek vedno dam v senco oz ga obrnem vstran od sonca, da se sedez direkt ne pregreva. V skrajnem primeru lahko na sedez vrzes tudi kako bombazno plenicko. V sloveniji pa itak v nekem hudem soncu ne sprehajas otroka. V glavnem glede tega nismo imeli nikoli problemov. Sem pa imela marelo v svetlo sinji modri barvi in mali je vseeno svical not. Celo bolj, kot v tisti temno sivi. Ampak kot sem ze prej rekla, razlika je bila v kvaliteti materiala. Potem pa je se odvsino od samega otroka. Moj se noro poti v glavo, pa naj je hladno ali vroce, ali spi ali tece, medtem ko kak otrok ima suho glavo, pa naj nori 3 ure skupaj na soncu.

Pa se nekaj, poletje je kratko v primerjavi s celim letom. Pa zadnje case je se nekam piskavo, dezevno, hladnouser posted image . Glede na rojstvo oktobra, se se vprasaj ali bos do poletja sploh imela se ta vozicek, ali boste takrat ze nabavili marelo- celo za kak dopust na morju.

Osebno dam raje prednost varnosti in ja, vse prevec 3 kolesnikov sem ze videla, da so nerodni, predvsem pri sestopu iz plocnikov, stopnic.... Osebno sem pristas stirikolesnikov in me ne bo noben prerical, da so 3 kolesniki bolj ali enako stabilni kot 4-kolesniki.

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 3.8.2014 6:07:32 >

(odgovor članu miki.miška)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Voziček Abc design Cobra
4.8.2014 11:12:06   
miki.miška
Super! Hvala za mnenje! Verjetno se bomo kar za črnega 4-kolesnika odločli. Jaz tudi mislim, da so s 4 bolj stabilni. Sem sicer vprašala v Baby centru in je rekla, da pred kakimi 8 leti, 3-kolesnika ne bi priporočala, ampak da zdaj je zadaj razdalja med kolesi širša in da s 3-kolesniki zdaj ni problemov glede stabilnosti.

Lep dan želim!



_____________________________

Lp

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?