|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dojenje
24.9.2005 9:19:31   
janina
Hello vsem!

Mam eno vprašanje.Ali mi lahko katera pove,kako dojite.Koliko časa,ali dojite enkrat na eno stran,pa potem naslednji obrok na drugo.Kolikokrat na dan.Moj Nejc je star 19 dni,pa je včasih na 2 včasih na 3 kdaj pa kdaj pa tako spi da šele na 4.Kako pa ponoči kaj spijo vaši malčki?Moj se zbuja ponoči na 5 ur.

                           Hvala za odgovore pa LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dojenje
24.9.2005 9:35:29   
tascha
Jest sem že od vsega začetka dojila samo na eni strani naenkrat. To se mi je obneslo že pri tavečjem in sem prakticirala tudi sedaj. Ker je bil Timi na začetku bolj zaspanček, sem ga mogla vmes še budit s podiranjem kupčkov, previjanjem, zgečkanjem. Nekje sem brala, da če otrok intenzivno pije, popije v prvih 5 minutah 80% mleka in tega se sedaj držim. Če mi ratauser posted image , ker zadnje čase popije le še toliko, da se odžeja.(star bo 6 mesecev). Na začetku je pa to trajalo prb. 20 min-30 min in to 6-8 na dan. če ti spi 5 ur in je dovoj velik in težak, ga ne zbujat ponoči, ker ko se bo navajal vstajat, bo to z veseljem počel.user posted image

(odgovor članu janina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: dojenje
24.9.2005 10:20:27   
PBJ
Če imam občutek, da eno dojko sprazni  in je še lačen mi ponudim še drugo. In potem drugi obrok začneva tam, kjer sva končala prvi obrok.
Hrani pa se različno dolgo. Prva dva meseca je bil "priklopljen" tudi uro in več. Sedaj pa je že veliko bolje in se nahraniva nekje v 40 minutah. Tu in tam pa ga zagrabi in bi jedel dlje časa, ker se berejtno tudi cartauser posted image
Pogosto pa mi zraven spi in ga moram buditi. Dopoldne jeva nekje na vsake 2,5-3 ure, popoldne pa na 2 uri. Sem nekje prebrala, da so popoldne bolj lačni in to pri nas zelo drži.
 
Spat gre ob 10. uri, zbudi pa se nekje med 4. in 5.30 uro. V 10 minutah se naje (to je samo v tem času)user posted image  in zaspi še do 8., 9. ure. Čisto različno. Če zvečer dosti poliva, potem je ob 4. lačen. Tako da ponoči spi od 6-7,5 ur. Sem zelo vesela, da že ima tak ritem, ker se tudi jaz lepo spočijem. ta ritem ima pa že od enega mesca in pol. Prej se je zbudil še nekje ob 1-ih,2.-h.
 
lpuser posted image

_____________________________

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu tascha)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: dojenje
24.9.2005 11:07:52   
Anonimen
Jejta tako kot si on želi. Kolikor pogosto hoče, vsaj sedaj na začetku.
Sicer sem pa jaz vedno dojila en obrok iz ene dojke. Ne vem, tako mi je najbolj ustrezalo.

(odgovor članu janina)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: dojenje
25.9.2005 11:16:51   
BARBARA R.
Kristina se je vse do skoraj 4. meseca dojila vsako uro. Podnevi ni nič spala je pa od rojsta naprej prespala celo noč, 23.00 - cca. 06.00

(odgovor članu janina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pokukajte v pravljičen svet nove trgovine ...
photo
Vrata je odprla nova trgovina Mali zakladi, ki se nahaja v spodnji etaži Emporiuma, BTC City Ljubljana.




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?