|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sem si premislila,..
27.9.2005 9:48:56   
Amoss
no zgodba je taka.Moja tašča je zmaj, jaz pa premehka duša.No pa sem bleknila da bo lahko 1. oktobra pazila Manuelo ker grem na razstavo s psom.Že v tistem trenutku ko sem bleknila sem si že premislila.Bil je trenutek šibkosti.Pa kaj naj zdaj, ful me muči, nočem da jo pazi, ker bom cel dan živčna ker je ni navajena, ker je moja tašča sploh ne pride pogledati.Niti previti je ne zna prav.Pa tuhtam in tuhtam kaj ji naj rečem.Nikoli je še ni pazila, pa se mi ne zdi pametno da bi ji jo že kr prvič dala za cel dan,...
Ful sem živčna, dnevi tečejo, jaz pa ne vem kaj si naj izmislim,...
Res rabim pomoč kaj ve mislite?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sem si premislila,..
27.9.2005 9:56:28   
Anonimen
Da bi pa dragi ostal z njo? Ali pa da gresta oba na razstavo, pa vzameta malo sabo?
Ali pa če si čist direktna, pa rečeš, da si si premislila. Ne vem. Jaz sigurno ne bi Gašperja pustila cel dan s taščo, ker je niti ne pozna dobro. Pa če sem iskrena, niti ga ne bi še pustila z mojo mamo. Se mi zdi prekmalu...

(odgovor članu Amoss)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Sem si premislila,..
27.9.2005 9:57:56   
CatJa
Če ti je ne more pazit nihče drug, ti ne preostane drugega, ali pa user posted image pač ne bo šel na razstavo. Vendar imate enga prvaka, a ne?
Zmisli si nekaj pametnega, če je res tak zmaj, pa naj jo pazi kdo drug. Tvoja mami?

_____________________________

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Sem si premislila,..
27.9.2005 10:00:38   
Anonimen
Lepo ji povej, da si premišljevala in da se ti ne zdi pametno, da jo ima prvič kar za cel dan. Ker pač nista navajeni ena na drugo. Povej ji, kdo jo bo pazil ta dan, pa da boste ve raje poskusile bolj počasi. Najprej za kakšno uro, pa potem podaljševale. Saj verjetno se bo strinjala, saj je res logično tako.

(odgovor članu CatJa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Sem si premislila,..
27.9.2005 10:09:31   
Amoss
Ja saj za pazit ni problem, bi moja mama.Dragi je pa cel dan v službi.Ja mamo že več prvakov,...Pa ful pomembna razstava je,...Vem pa da karkoli ji bom rekla bo užaljena, pa bo na dragega pritiskala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Sem si premislila,..
27.9.2005 10:17:18   
muki1
Če dojiš, nimaš kaj razmišljat. Kaj pa če gresta mala in tašča zraven? Ima smisel? Najboljše je, da ji poveš po pravici.

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Sem si premislila,..
27.9.2005 10:18:55   
Blink1
Jaz bi jih vzela zraven. Najboljša rešitev.

Kje pa je razstava?

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Sem si premislila,..
27.9.2005 10:32:33   
niki5
Amoss, meni se je tudi že to zgodilo in sem kar direktno povedala, tako kot ti je že Splišni napisala. Brez veze si izmišljevati nekaj, povej tako kot je pa seveda na lep način. Prvič mogoče ne bo zadovoljna, ampak ti iz izkušenj povem da se potem navadijo. Kar pogumno!

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Sem si premislila,..
27.9.2005 12:06:33   
Lenny
Tudi jaz sem mnenja, da je najbolše povedati po pravici. Glej, mene je moja v.d. tašča med porodniško dobesedno "naganjala" na kopanje, pa ne vem kam še vse, samo da bi prišla do malega. Potem pa sem jo vprašala, kaj bo naredila, če bo vmes lačen, pokakan, karkoli. V življenju ga ni previla, pa ne zato, ker ji ne bi pustila, ampak ker bi ona vnuka imela samo za žuljenje po rokah, za ostalo smo pa starši. Mali je bil polno dojen in po flaški ni pil niti čaja. Evo, problem rešen. Sama je ugotovila, da ne gre, da pri njej ne zaspi, da ga ne more nahraniti, itd. Brezveze bi si bilo nekaj zmišljevati. Je pa dobra ideja, da jo res sabo vzameš.

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Sem si premislila,..
27.9.2005 13:05:18   
Amoss
Zraven ne more iti ker ne grem s svojim avtom, pa še okrog 4 ponoči odrinemo, gremo na madžarsko, tak da to da bi šli zraven ni izvedljivo, bom pa probala biti odkrita.Upam da nebo prehudo.

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pokukajte v pravljičen svet nove trgovine ...
photo
Vrata je odprla nova trgovina Mali zakladi, ki se nahaja v spodnji etaži Emporiuma, BTC City Ljubljana.




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?