|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Doooolg september
28.9.2005 12:59:33   
Matej@
Oj, septembrke, a sm že sama ostala user posted image ? Ameli, domnevam, da sta se s tvojim user posted image  že srečala iz oči v oči? Mi mamo jutr PDP, danes ponoči smo meli lažne popadke. Najprej sm vsa vesela pomislila, joj, gre zares, kako je naš mali že v začetku lepo na cajt prštiman user posted image , od 4.00h zjutraj je šlo na 15, 10 min, dvakrat na 5 min, potem pa adijo ,,popadki''. Itak so bli najbrž prenežni in prekratki (le nekaj sekundic), da bi lahk bli tapravi. Sm potem brala na Pušenjakovem forumu, da takile ,,pripravljalčki'' lahko trajajo cel teden ali pa še več.... Tako sm mojmu user posted image  danes ponoči zastonj prišepnila, da sva zadnjikrat sama user posted image . Zdaj bomo pa vidli, al bomo še septembrčki ali pa se bomo prerinili že v oktober....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Doooolg september
28.9.2005 14:00:56   
ameli
Matej@, kot vidiš srečanja še ni bilouser posted image , sem pa ravno en teden po PDP. Meni so se popadki začeli prejšnji četrtek ponoči. Vmes so bili eni že kar močni, ampak nič iz tega. Jutri grem ponovno k dr. in če ne bo nič, grem v soboto v bolnišnico.
Sicer pa bi bilo kar lepo, če bi rodila jutri, ker ie imel moj pokojni oče 29.9. RD. Mogoče pa  to čaka moj user posted image ?
Sem kar fit glede na situacijo, samo moj user posted image  je na robu živčnega zlomauser posted image .
Sem mislila, da sem ostala edina septembrka! Matej@, če še ne boš šla, se javi kajuser posted image .

(odgovor članu Matej@)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Doooolg september
28.9.2005 23:53:31   
Katja6
Tud mi še čakamo. Sem bila v ponedeljek prvič na CTG in potem še na UZ, pa "pregled odprtosti" - je še vse zacementirano. Je pa baje že kar okrog 4 kilce težak. Saj ko se premika ga res kar "ornk" čutim. Bomo videli kaj bo jutri na CTG pokazal. Občutka še nimam, da bo kaj kmal, čeprav sem se par dni nazaj hecala in sem user posted image  rekla, ko sem prišla izpod tuša, da se mi zdi, da sem user posted image  že laske umivala in je revež tako resno vzel... je bil ves prestrašen.

LP Katja

(odgovor članu Matej@)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Doooolg september
29.9.2005 7:36:00   
ameli
Jaz se grem pokazat danes ob 13-ih. Upam, da se je že začelo kaj dogaja! Sicer grem v soboto zagotovo v porodnišnico. Ja, Katja6, moj user posted image  že tudi pravi, da je tam doli vse zacementiraluser posted image , da ne bi kaj ven padlo, zdaj pa mam!
Že od včeraj zvečer imam občutek, kot da bi mo kdo sedel na trebuhu. Tišči me dol kotuser posted image . Če še ne bo kmalu, si bom mogla omislit neka nosila za bauhija, ker se mi zdi, da ga že tam pri kolenih vlačimuser posted image .
Samo še dva dni časa je v septembru, zato gasssssssssssssss.

(odgovor članu Katja6)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Doooolg september
29.9.2005 11:02:06   
Matej@
Ameli, ti si bila pa zgodnja danes user posted image  ... Js si v tem čakanju privoščim jutranji spanec do nezavesti, kar pomeni, da me ni izpod kovtra do pol desetih user posted image . Danes je naš D dan, včerajšnji dan in noč sta bla čisto zatišje, ves čas dvigujem ,,a je že kaj'' telefone, vsi so bolj nervozni od naju user posted image . Upam, da bo user posted image  vsaj tehtnica, da si ni omislu, d bi bil rad škorpijonček user posted image .

Pr meni spodaj ni nobeden pregledoval cementa, si pa mislim, da je vse hermetično zaprto - nobene vode, nobenga čepka, komaj kaj krčev...G. ni pa nč pokukala, pravi, da je bolje čimmanj kukat noter, bojo že v porodnišnici ob pravem času...

Nekaj me zanima - če mam dans PDP, pa ne bo nič, in jutri nič - kakšna je navada, kdaj naj se gre user posted image  potem komu pokazat zaradi same plodovnice in srčka? Js sm že v ponedeljek naročena na CTG, ko bom 4 dni čez rok, a bi se morala it prej komu kaj pokazat user posted image

Katja6, si že čez PDP? Zgleda, da smo ostale bolj same v teh prvih jesenskih dneh, druge pa že v 2 kosih, a user posted image user posted image user posted image ?

(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Doooolg september
29.9.2005 13:54:04   
ameli
Tako, sem že nazaj. Na zahodu nič novega: plodovnice zadosti, posteljica se stara, user posted image  živahen, znakov nobenih. Me bega edino to, dauser posted image   stalno manj natehta. Pred 14 dnevi bi naj imel že 3,5 kg, danes pa 3,2 kguser posted image .
V soboto grem ponovno na CTG in mislim (UPAM!!!), da mi bodo takrat dali umetne. Očitno bomo pač  imeli oktobrčka user posted image  (tudi jaz upam, da bo vsaj tehtnica, če že devica ni htel/a bituser posted image ). Za zaključek nosečnosti sem  pa staknila izcedek in dobila še canesten teblete, tako, da če si danes to vstavim, ne bom vedela, ali je izcedel ali so teblete ali plodovnica user posted image user posted image , kot da nisem že zadosti zmedena user posted image !
Je pa naporno to čakanje, posebno, ker ne morem spati. Zjutraj se zbujam ob 5-ih, spat pa tudi ne grem pred polnočjo. Zato pa malo podnevi zadremam user posted image



(odgovor članu Matej@)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Doooolg september
29.9.2005 15:13:29   
Katja6
Mene so spet kar domov poslal. In zdej imam pregled šele v ponedeljek, ja PDP pa danes. Je rekla ginekologinja, da je še "v nadstropjih" in naj grem na kakšen sprehod user posted image .
Me že tamala kliče, se je zbudila. Pol napišem kej več. LP

(odgovor članu Matej@)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Doooolg september
29.9.2005 19:32:57   
Matej@
29. september in naš PDP sta že bolj pri koncu, pri nas pa še nič ne kaže user posted image .  Glede na mnoge izkušnje drugih se mi zdi, da se res veliko user posted image  rodi čez rok - ali se pa motim?

(odgovor članu Katja6)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Doooolg september
30.9.2005 7:59:52   
Katja6
No tako. Zdej ko so risanke na TV še lohk kej napišem. Jaz imam v postelji, zjutraj ko vstanem v jogiju kar luknjo - taka slonica sem že! In kako me kolki bolijo.
Sicer se pa tud men zdi, da jih več rodi čez rok, kot pa prej. Moram prov mal poiskat, se mi zdi, da je bla kle gor ena anketa o tem. Jaz sem prvič 6 dni čez rok.
Je pa včeraj ena prišla ven iz ordinacije, v čakalnici jo je čakala mama in ji vsa prestrašena reče "RODIT!" Jaz bi bla pa tko vesela, če bi mene poslal.
Jah, zgleda, da risanke niso zanimive. Moram nehat. LP Katja

(odgovor članu Matej@)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Doooolg september
30.9.2005 10:34:51   
Matej@
Danes je petek, tak lep sončen da za rodit user posted image , naš user posted image  pa nas noče in noče uslišat... Bomo vidli, kaj nam bojo rekli v ponedeljek na ctg.

Ameli, ti imaš pa nabrž že nizki štart, vse pripravljeno (končno user posted image ) za jutri? Držim pesti zate, za dobro in prijazno ekipo in čim hitrejše odvijanje poroda.

Js mojmu vsak dan rečem, da bi malo user posted image user posted image user posted image  naredilo svoje, on pa pravi, da zdaj pa res noče mučiti user posted image  . Tako da bomo počakali na naravne ali pa umetne popadke user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Katja6)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Doooolg september
30.9.2005 11:38:08   
ameli
Ja mate@, danes ne bi bilo slabo, je res lep danuser posted image . Samo mi nič ne kažeuser posted image  . Upam, da me jutri ne bodo poslali domov, ampak, da gremo v akcijo. Naročena sem ob 9.30. Me ni nič strah user posted image , ker se že res veselim srečanja s user posted image . Vse to čakanje se mi pa zdi tako strašno neromantično! Res bi bila vesela, če bi me samo naenkrt zgrabilo in bi mogla it (kakšna dva dni pred rokom, seveda!). Kaj češ. Vsa sreča je ta, da mi nič ne manjka, normalno opravljam vsa gospodinska dela, edino kaj me zafrkava, so občasni napadi depresije user posted image  (ni čudno, ne?).
Včeraj je bila moja tašča zelo "presenečena", ko sem rekla, da grem v soboto v porodnišnico. Njena izjava je bila:"A potem pa ne prideš na trgatev?"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja, cela nora sem že!user posted image  Če se bo lepo obnašala, pridem drugo letouser posted image !

(odgovor članu Matej@)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Doooolg september
30.9.2005 11:44:07   
puncica
IZVIRNO SPOROČILO: ameli
...Včeraj je bila moja tašča zelo "presenečena", ko sem rekla, da grem v soboto v porodnišnico. Njena izjava je bila:"A potem pa ne prideš na trgatev?"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja, cela nora sem že!user posted image ...


Mislim da je pa dobrauser posted image Držim pesti ameli da bo čim prej. Vem kako je to s depresijo jst sem bla že na vsakega jezna ko mi je rekel a še nisi rodila, sem ga tako grd pogledala da me ni več vprašal dokler nismo oznanili novico. Pa vsi ja sej bo, sej bo kmalu, boš vidla, ma mi je šlo to na živce. Ja bla sem pa sam 2 dni čez rok. kaj šele ve doživljate si predstavljam...user posted image


_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Doooolg september
30.9.2005 17:04:03   
teta beta
Haj, septemberke!

Vidim, da vas res ni več nič kaj veliko, nimam niti cajta gledat za nazaj, kako je šlo ostalim. Skratka, čestitke vse novim mamicam!!

Mi smo natančno pred enim tednom, 23.9., 17 dni čez uradni rok rodili lepotičko Dašo. Zdajse cartamo, papmo, spimo in obilno kakamo. Daša zelo lepo je in tudi že lepo raste. Vse pohvale celjski pordonišnici in osebju Ginek1 ter otroškim sestram od spodaj.

Več pa drugič.

Lp, tanja

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Doooolg september
30.9.2005 19:53:30   
Sugy
Evo, tudi jaz se vam javljam. Naš mali pikec je danes star že 5 dni. Rodila sem namreč 26.9., fantka, Nejca, velikega 53 cm in težkega 3,7 kg. Porod je bil zelo težak, ampak saj zdaj je mimo user posted image . Zlo hudo je tud zdej, ker šivi bolijo ko user posted image .

Za kakšno daljšo daljšo obrazložitev zdaj ni časa, je pa vredno vsega. Z malim se non stop cartamo in smo najsrečnejša družinica na svetu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Doooolg september
1.10.2005 9:52:20   
Matej@
Teta Beta in Sugy, čestitke user posted image user posted image user posted image  za Dašo in Nejca!!! Sm mislila na vaju, da zdaj vas pa že mora biti več!

Naš user posted image  se zdaj že 2 dni obira na svet, meni pa prijateljica pravi, naj zdaj še uživam, ker mi je bog poklonil še vsak ekstra dan posebej, ko sm še jaz, jaz, jaz, potem bo pa celo življenje ob meni en nadobuden pingvinček user posted image . No, držite pesti še za nas, ki smo ostale, pa upam, da se čimprej srečamo na sosednjem forumu.

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Doooolg september
2.10.2005 12:49:54   
Katja6
No, Matej@, medve sva postali oktobrki, ameli pa mogoče že stiska k sebi  svoj zakladek.
Lepo nedeljo.... in čimprej v Rim.

(odgovor članu Matej@)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   [Brisano sporočilo]
2.10.2005 13:41:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Katja6)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Doooolg september
2.10.2005 16:22:49   
Matej@
Evo mene, še vedno tu user posted image  ... Čeprav se mi zdi, da se končno nekaj dogaja, popadki (-či) na 20, 15, 5 minut, pa spet na 20  ,... user posted image  Malo je že šlo čepka stran, tako da si potihem želim, da bi morda zrihtali že nocoj user posted image  .... Moj user posted image  me že cel dan sumljivo pogleduje in tudi že komaj čaka. Pravi, da ne smem več jest user posted image .

Če bomo še naprej v enem kosu, pa z veseljem kaj popestrimo vaše oktobrske debate, Nalin user posted image . Katja6, kako kaj tale gospodov dan pri tebi?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   [Brisano sporočilo]
3.10.2005 13:22:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Matej@)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?