|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Je kriv Aptamil?
4.10.2005 12:13:52   
riki
Pozdravljene. Moj mali falot je dva dni nazaj dobil Aptamil 1, prej je imel Hipp, zdaj pa mi ogromno poliva. No saj mi je že prej malo,ampak absolutno manj kot zdaj. Kaj mislite je res mogoče kriv Aptamil, a kaj ko ga dobiva na recept? Pa še blato je tako čudne petrolium zelene barve. Kaj pomaga, da manj poliva? Naj grem nazaj na Hipp, čeprav moja pediatrinja pravi, da je to najslabše mleko, ki ga lahko daš otroku. Ampak za njo tako ali tako mislim, da je malo ruknjena. Hvala vam. Riki in Tristan

_____________________________

T. R. I. S. T. A. N.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Je kriv Aptamil?
4.10.2005 12:19:02   
jazz
Če dobivate aptamil na recept potem že mora biti nekaj na tem. Povej pediatrinji, mogoče ima mali refluks in ti bo predpisala aptamil ar, ki je gostejši in lažje ostane v želodčku. Drugače pa ni ravno dobro kar naprej spreminjati vrsto mleka in tudi vidi se šele v roku štirinajstih dni, če mu odgovarja, ne opazi se vedno takoj. No, svetujem ti, da govoriš z zdravnico o tem!

(odgovor članu riki)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Je kriv Aptamil?
4.10.2005 13:19:52   
Grascakinja
Veliiiiiko zadovoljnih uporabnic in uporabnikov Hippa na tem forumu se s tvojo pediatrinjo ne strinja, da je Hipp najslabše mleko, kar ga lahko daš otroku. Haloooo? A je kaj povedala, zakaj je to tako?

(odgovor članu jazz)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Je kriv Aptamil?
4.10.2005 13:33:09   
riki
Nič ni rekla zakaj, ampak saj vam pravim da je malo šuknjena. Že po tem sem vedela, da nekaj ni v redu, ko nama je na prvi posvetovalnici dala dodatek, kjub temu, da se je v enem mesecu zredil za 800g in zrastel za 5 cm. V glavnem, zašuštrala mi je celo zadevo dojenja, ker potem pri meni ni hotel več piti. Da mi je pa rekla za Hipp, pa je bilo takole. Ko sva mela potem kontrolo teže, je bilo vse ok. in dodatka nisem več dobila a kaj ko sem imela tudi svojega mleka manj in esm kupila Hipp. No, potem je imel mali v blatu malo krvavih niti in sem jo klicala kaj bi to bilo. Mi je rekla, da sem zamenjala že trroje mlekov in da naj bi bil Hipp najslabši. Pa sem jo dobla na foro, ker je bla besna, ker sem rekla da mi ni dala recepta za Aptmil, in mi je odvrnila da imajo v Mb vsi pravico do dopolnjenega 4. meseca starosti mleko zastonj. Baje je župan odobril. Ampak tko al tko nisem z njo v najboljših odnosih.

_____________________________

T. R. I. S. T. A. N.

(odgovor članu Grascakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
12 imen z močnim pomenom
To je 12 imen – 6 fantovskih in 6 dekliških, ki nosijo močen pomen.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?