|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   podnevi odklanja dojenje
18.10.2005 14:54:11   
BINCI
punce pozdravljene. Moja hči bo 21.10 stara 4 mesece, do nedelje je najino dojenje potekalo brez težav.Rada in lepo je jedla. Od nedelje pa mi je podnevi kar naenkrat začela odklanjat dojko.Ko je lačna(začne jokat )jo pristavim in se mi začne dret ko nevem kaj in me tepst po joški.Mleka imam več kot dovolj.Jaz sem že čisto obupana ker nevem več kaj naj naredimuser posted image Ponoči mi pa lepo zagrabi in je.Saj podnevi ko enkrat zagrabi lepo normalno vleče.Moja hrana ni kriva, ker ni nič takega česar prej nisem jedla.Menstruacije še nisem dobila. Vesela bi bila kakšnega nasveta.
lepo se mejte pa pa
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: podnevi odklanja dojenje
18.10.2005 19:45:39   
Dejča
Meni se je to zgodilo prejšnji teden, a samo eno popoldne. Nisem ugotovila, kaj je, ker je potem zvečer po več kot sedmih urah le jedla. Ali si mogoče namazana s kakšno kremo, ki ji ni všeč?

(odgovor članu BINCI)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: podnevi odklanja dojenje
18.10.2005 19:56:54   
Marogica
Mogoče pa ji mleko več ne paše? Sicer ne vem zakaj, vendar se je naš pri 6 mes tudi sam odstavil in ni hotel več mojega mleka.
Kar se pa noči tiće, pa mogoče je zato, ker se ponoči še carta, pa zato vleče brez problema.
Še to. Si mogoče noseča? PRaavijo, da če je ženska noseća, se ji spremeni sestava mleka, pa ga dojenčki več ne marajo. Jaz sicer nimam teh izkušenj, sem pa slišala praviti. Kolikor je pa to res, pa ne vem.

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: podnevi odklanja dojenje
18.10.2005 21:02:46   
BINCI
ojla res več nevem kaj je,kreme nimam nobene gor,noseča pa tudi upam da nisem(bog ne daj tako zgodi), hvala za odgovore. V četrtek imava tako ali tako kontrolo pa bom vprašala pediatrinjo,upam da bom lahko še dojila naprej ker mam dost mleka

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: podnevi odklanja dojenje
18.10.2005 21:34:17   
pravljica
binci, daj potem napiši, kaj je to...pri meni je podobno - ne da ravno zavrača, ampak parkrat potegne in to je to...zvečer, ponoči in zjutraj pa normalno je (vsaj po mojem občutku, čeprav tudi ne vleče več kot 5 minutk)...lačen ni, ker je čisto dobre volje in normalno spi, tudi čez dan

_____________________________

yeah, thats me ;)

(odgovor članu BINCI)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: podnevi odklanja dojenje
18.10.2005 21:58:43   
Nejči
Tudi pri nas je stvar čisto ista. Sem že čisto obupala, saj si zdaj čez dan črpam kolikor gre, zvečer pa moram dodat, ker ne načrpam več toliko, mala (stara 3 mesece) pa več ne želi dojke (razen ponoči). Full sem žalostna! Binci daj napiši, kako bo kaj.

Nejči

(odgovor članu BINCI)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: podnevi odklanja dojenje
19.10.2005 8:14:14   
BINCI
ojla joj danes mi je tudi ponoči začela odklanjat.ful sem žalostnauser posted image .Sem že klicala danes k zdravnici pa mi je sestra rekla da naj počakam do jutri ko sva naročeni ob 10h.Vam jutri sporočim kaj mi bo rekla zdravnica.Upam da se bova še lahko dojile ker mam mleka res dost.

čao

(odgovor članu Nejči)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?