|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   MAJČICE
28.9.2005 17:16:08   
lenika
A danes ni pa nobena za debato? Kako ste kaj danes? Meni že dva dni ni skoraj nič slabo. No pa ne bom se prehitro hvalila, da ne bo spet prehitro slabost tukaj.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: MAJČICE
28.9.2005 18:46:08   
sania
Ojla,

pri meni je vse po starem, najprej apetit, ko pojem mi je slabo, potem sem kmalu spet lačna..., špika me malo manj tam spodaj.

Čas se mi takooo vleče, kar noče iti naprej, tako bi že rada videla mojo pikico, pa strah me je, ampak saj bo tokrat bo vse vredu sem optimistuser posted image .

Zadnjič sem malo gledala seznam noseč in nas je ful malo - majčic.

Lenika enkrat si nekje pisala, da si gledala kaj se dogaja s otročičkom če kadiš. Zelo rada bi videla, pa saj jaz ne kadim sem pa in me zanima.

Lp

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: MAJČICE
28.9.2005 19:16:48   
Nejka23
Oj!
Jaz sem bolj proti koncu,po izracunih 26.5.
Malo man me zvija,boli tam spodej v trebuhu, drugace pa sem super.Tudi prsa me ne bolijo vec tako zelo, slabo mi je pa proti veceru,pa seveda ko nekaj pojem...in sem kmalu spet lacnauser posted image
Jaz imam pregled drug teden, verjetno bom sla v cetrtek in komaj cakam in upam,da zagledam svojo pikico!
Pobozajte trebuscke in srecno naprej!
Nejkauser posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: MAJČICE
28.9.2005 20:22:08   
lenika
Ja Sania, pisala sem o kajenju, ker sem nehala kadit v trenutku, ko sem izvedela, da sem noseča. Vsakič, ko kadilka potegne dim, se otrok sunkovito skrči. Zaradi teh krčenj je otrok lahko hiperaktiven, da o večji možnosti za splav in nižji porodni teži sploh ne govorimo.

(odgovor članu Nejka23)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: MAJČICE
29.9.2005 7:47:36   
sania
Dobro jutro,

Ja Lenika jaz sem isto nehala kaditi ko sem 1.zvedela da sem noseča, po ss sem pokadila toliko kot sem jih tu pa tam "nafehtala" od prijateljev, sedaj ko pa sem spet noseča se strogo držim tega, da ne kadim. Vendar ko grem v kakšen lokal kjer je vse zakajeno se verjetno z otročičkom isto dogaja, saj vseeno tisto vdihavam. user posted image  Ja saj vem, manj po lokalih in več v naravo pa bo. Mislila sem, če imaš tisti link o tem, ker me zanima.

Še nekaj me zanima. Prijateljica praznuje roj. dan in nas bo povabila na "bovling". Koliko so tiste krogle kaj težke, sem že malo pozabilauser posted image , ali mi odsvetujete igranje le tega?

Kako pa ste kaj drugače? Danes je tak dan, da bi ga bilo najbolje kar prespati.user posted image   

Lpuser posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: MAJČICE
29.9.2005 8:02:33   
majamo
Dobro jutro tudi od mene.

Malo bolje je, hvala bogu. user posted image , izcedki so se spet malo prenehali, tako da ne vem več user posted image , tudi za to hvala bogu.

Ja tudi jaz sem gledala kako malo nas je majčic user posted image

Jaz sem moji mami včeraj povedala, da bo babica. Kak hecna je bila. V trenutku je ugasnila cigaret user posted image
Pa se se mi že vidi. Jaz ne vem če se tudi vam, ampak jaz imam že kar viden trebuh user posted image user posted image

Kak šele bo? user posted image

(odgovor članu sania)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: MAJČICE
29.9.2005 8:41:28   
puncica
OJJJLLLAAAA!!!!user posted image user posted image
jst sem pa ful vesela, ker sem danes svojo pikico vidla in sicer sem dobila vnetje, je rekla zdravnica da naj kar pridem se pokazat in mi naredila še UZ, tako da smo dobil slikico, srček bije, veliki smo 1,67cm rokice in nogice rastejo. SUPERCA. zdej pa pregled čez 3 tedne, ker je rekla da nima smisla nasledn torek spet hodit. Pol pa vožnja do ljubljane obup, čez medvode po celovški vse zabituser posted image Ja no zdaj sem pa končno prišla. mi je pa rekla da je mal manjši za 9 tednov in mi tud povedala da sem verjetno ovulacijo imela kasneje, povedala datum in sem rekla ja sej jaz sem tud misla da bi takrat naj bilo in potem postavila nov rok 8. maj. Joj kako sem vesela, sem misla da mi bo dala sam recept za vaginalne tablete, ona pa vse pogleda. Super je ta moja G. user posted image user posted image user posted image
Ja slabosti so še vedno, a ne tako kritične. Je bolje.


_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: MAJČICE
29.9.2005 10:35:09   
Anonimen
halo babe user posted image

no js pa še kr doma. energija na nuli, slabost en dan je en dan jo ni. v glavnem kr neki. spet so me napadle gobe, tko da sem bla učer ponovno pr g in mi je dala daktarin. matr upam da bo to pobil že to golazn, k men se sem pa ke ko mi ni slabo tut sexa :) hehe!

lp, lara

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: MAJČICE
29.9.2005 15:10:40   
lenika
Pozdravljene. Jaz se danes v redu počutim. Še jutri pa bo spet vikend. user posted image  Jutri poveva staršem. Uživajte še naprej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: MAJČICE
29.9.2005 23:20:11   
DeVilla
Ojla, še ena majčica tukaj.. Rok so mi izračunal 7.5., samo glede na prvi porod, ko je mala pohitela za 18 dni, bom verjetno pristala v aprilu..
Tudi meni je pomalem slabo danes, verjetno zaradi vremena. Pa še Brina - prvorojenka mi ravno ne pomaga bit pri miru. Drug teden gre v vrtec, pa bom imela malo več časa zase... user posted image
LARA - naju ne bo na plavanje... Nasvet ginekologinje... user posted image

_____________________________

Ena in ena je šest... :)

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: MAJČICE
30.9.2005 7:22:05   
puncica
Dobro jutro punce!
Evo mene, slabosti še vedno poslabšujejo dan, pa tamala je nemogoča, kr pri atiju bi neki visela, pol pa on name, da se nič z njo ne ukvarjam skratka cela štala. Zaspana in utrujena sem za umret, včeraj me je še glava bolela, verjetno od vsega razburjenja ko sem vidla pikico. Ja no sej bo boljše, čakamo na konec slabosti.
A v službi ste že povedale, jaz sem se odločila da počakam do 12 tedna, ko je mimo tist kritično obdobje. Doma sem že povedala pri tastu pa tašči še ne, ker se moj nekako ne more odločit al bi al nebi, glede na to da je bil splav pred 3 mescema v žlahti. Verjetno pa bo povedal ta vikend, ma kaj pa vem, mal me pa še vseeno strah da bi bilo kaj narobeuser posted image


_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: MAJČICE
30.9.2005 8:15:35   
majamo
Pozdravček

Slabosti so pa jih ni pa so pa jih ni,... Tak je pri meni Počutje je bolj slabo, nonstop sem utrujena, pa zaspana pa nič mi kaj ne paše??? user posted image

V službi sem moji tečni šefici povedala, ker je po moje že slutila, ker je hodla ko osa. Če me pa ne bo pustila pri miru bom pa prosila za bolniško. Bomo videli.

Njegovim še nisva povedala in jim še ne bova. Moja mama ve, drug pa ne tako, da...

Bojim se edino, da ker še ne vejo, da bi nam kake viruse natrosli z obiski.

Pa edino fajn da je petek.

Pa božajte bušuje.


(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: MAJČICE
30.9.2005 11:10:26   
puncica
Ja pri meni je podobno, mi je slabo pa mi ni, pa mi je pa mi ni. Trenutno se mi ful lušta fišmeka (Mcdonalds user posted image ) verjetno bom kr skočla po njega, sigurno mi bo pa pol slabo. Ma sploh ne vem kaj naj jem, jogurtov sploh ne morem, pol pa sam jabolke pa čokolado žulim. Ful dobra kombinacija.

_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu majamo)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: MAJČICE
30.9.2005 11:32:53   
majamo


Puncica, poskusi jabolka z navadnimi leibnitz keksi, njamsi njamsi.

kaj pa tamali ste že omenli da bo dobla sestrco?

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: MAJČICE
30.9.2005 11:33:10   
majamo
ali pa bratca?

(odgovor članu majamo)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: MAJČICE
30.9.2005 11:41:18   
puncica
ja to pa moja tamala obožuje jabolka z leibniz keksi, a naribane, to ima  ful rada. A če smo ji povedaluser posted image ja smo da bo dobila dojenčka, pa včeraj sem ji kazala UZ sliko, pa ji nič ni blo jasn, sem rekla Lej Janja dojenček bo prišel k nam, pa me je sam debel gledala, jaz pa vsa navdušena kažem glavico pa trupek, pa se itak nič ne vidi. :) pa ji rečemo, kje ima mami dojenčka, pa ji kažemo na moj buši, pa sam debel gledauser posted image ja je še premajhna, je pa smešna, ko ne ve zakaj se gre.

_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu majamo)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: MAJČICE
30.9.2005 13:21:10   
lenika
Punčica, kako lepo, da imaš že slikico. Jaz je pa na prvem pregledu nisem dobila. Drugače pa sem kar vesela, da je petek, da si bom lahko malo odpočila. Sem pa danes nestrpna, ker bomo povedali staršem. Kupili smo jim knjigice O babici in O dedku in jim bomo podarili, potem bomo pa videli kakšne bodo reakcije. Lepo bodite še naprej.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: MAJČICE
30.9.2005 13:50:25   
puncica
Sej sem bla jaz tud kr presenečena, ko mi je dala slikco, sem misla da bo sam UZ naredila, ker itak nisem imela prvega pregleda, ampak sem tja prišla zarad glivic a moja G. je super in mi je kr slikco naredilauser posted image user posted image da sem še doma mojmu kazala. Zdej čez tri tedne pa gre zaven, ko bo pikica že kozolce prevračala. Veš kako je to fajn za videt. Boš vidlauser posted image

_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: MAJČICE
30.9.2005 20:52:24   
minabo
Še ena nova majčica.user posted image Danes naredila test...user posted image Full sem vesela, juhuhuuser posted image
Pocutim se ok, malo mi je slabo,vandar samo obcasno. Rok poroda 24.5.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: MAJČICE
1.10.2005 8:14:53   
petka
Hojla punce,
se še jaz javim :). Sep bila prej pri aprilkah, pa se mi je po 1. UZ rok premaknil za celih 14 dni!!! user posted image  Nič jasno, upam da je vse ok.
Torej imam nov rok 4.maja, noseča sem 9t3d.

Še vedno nimam občutka da sem noseča, sem pa na bolniški, ker imam zaradi anomalije maternice (dvoroga oz. srčasta maternica) rizično nosečnost.
V četrtek imam 2. pregled, res komaj čakam da se prepričam da je vse ok, ker me nonstop nekaj skrbi, predvsem zaradi vseh teh žalostnih zgodbic... user posted image

Se pa danes končno malce bolje počutim, ker sem na začetku tedna očitno fasala en virus, al trebušno gripa ali kaj in sem bila vsakič ko sem nekaj pojedla na wc-ju, pa želodček me je takoo bolel user posted image . Sem mela tako user posted image  drisko, da sem mislikla da bo šlo vse z bejbiko vred ven, groza user posted image user posted image .
Upam da to res ni kej na otročka vplivalo...

No dost nakladanja za prvič user posted image , pište kaj

papa

_____________________________





(odgovor članu minabo)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: MAJČICE
1.10.2005 9:49:08   
lenika
Pozdravljene. Jaz sem full vesela, ker sva včeraj povedala obem staršem in je bil odziv full full pozitiven. Drugače mi je po nekaj dneh danes spet malo slabo, pa upam, da ne bo hujšega. Se mi pa kar zdi, da se mi trebušček že kar malo pozna.user posted image

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: MAJČICE
1.10.2005 12:54:47   
sonca
Da se še jaz malo javim. V sredo grem na WC in ko se obrišem vidim kri. Skoraj me je kapuser posted image . Takoj sem odšla do G, kjer me je pregledal in mi dal Dabroston, na vsake 8 ur moram vzeti eno tableto. No dobro je to da je kri bila samo v sredo, do zdaj pa čisto nič. V ponedeljek mam spet pregled. Tudi pri meni je slabost pa je ni, občasno se mi vrti, zadnja dva dni pa me joške ful bolijo - sploh dotaknit se jih ne smem , upam da bo vse to hitro minilo in da se bo vse dobro izteklo.

Lep pozdrav vsem!

_____________________________


(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: MAJČICE
1.10.2005 17:09:47   
lenika
onca, upam da bo vse OK. V kateram tednu pa si?

(odgovor članu sonca)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: MAJČICE
1.10.2005 17:10:20   
lenika
onca= Sonca

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: MAJČICE
2.10.2005 9:30:30   
lenika
Majčice prosim vas, če mi katera lahko pomaga.
Danes zjutraj, ko sem šla na wc, sem na papirju opazila kepo prozorne lepljive snovi (takšno sem imela občasno med ovulacijo). V tej kepi je bila ena majhna rjavkasto rdeča pikica, za katero nikakor nisem mogla ugotovit ali bi lahko bila kri, ker je bila premajhna. Sem v 9. tednu nosečnosti, sva pa imela z možem včeraj tudi prvi spolni odnos odkar vem, da sem noseča. Prosim pomagajte mi. Kaj bi to lahko bilo? Mene je malo strah in sedaj hodim vsakih 5 minut gledat na wc, če je zopet kaj, pa na srečo ni nič.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?