|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pomagajte
9.11.2005 13:35:51   
Anonimen
dajte mi pomagat.z mojim user posted image imava4 leta starega sina,vedno mi je bila zelja da bom imela 2 otroka in jaz tako lepo mojemu omenim da pa je prisel cas ko bi jaz zdaj imela se enega obadva imava vredu sluzbe tako da iz financne poti jaz ne vidim problema potem pa mi on rece da je eden dovolj.kako ga naj prepricamuser posted image                                                                      l.p.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pomagajte
9.11.2005 13:50:11   
jazz
Uf, to bo pa kr vajina stvar! Vsekakor se za dojenčka ne nagovarja tako kot za mladega kužka. Vsedita se dol...razloži mu da si ga ful želiš in naj ti pove razloge, zakaj on ni zato,skupaj bosta morala priti do tega!

_____________________________

Lep pozdrav! K

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: pomagajte
9.11.2005 13:54:28   
muki1
Težko ga boš prepričala v nekaj česar si ne želi. Ko je otrok star 4 leta, si verjetno ne želi nazaj plenic, bruhanja, nočnega prebujanja in bi rad užival bolj ležerno s svojo obstoječo družino. Štiriletnik je zdaj že verjetno precej samostojen, da se z njim pomenit, lahko kam gresta z njim, sama.... moški kot moški, saj ga po eni strani razumem.
Razloži mu pač, kako silna želja te je prevzela, pogovorita se malo o plusih in minusih, daj mu čas za razmislek, drugega ti ne preostane. Fint ni, kako ga prepričati, razen teh, da kot obsedena obiskujeta družine z dojenčki, jih pestujeta in čakaš, da se mu kaj premakne.
Lahko pa ,, slučajno,, pozabiš vzeti par kontracepcijskih tabletk. Otroka bo verjetno vzljubil, vprašanje kakšen bo njegov odnos do tebe, ker bo vedel, da si ga naplahtala.

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: pomagajte
9.11.2005 14:55:21   
malicki
Ne kar obupat že pri prvem pogovoru. Daj mu sedaj nekaj dni ozir. malo časa, mogoče bo tudi sam kaj medtem razmišljal in prišel do sklepa, da bi pa bilo fino imet še eno bebiko. Če pa ne, pol pa spet počasi v akcijo s pogovori.
Mogoče poleg vseh predlogov ki so ti jih ostale dale, omeniš tudi, da bo tako vajin sinko imel bratca/sestrico za igranje, družbo... malo si pripravi argumente.
Jaz si tudi želim 2, in še preden sva začela na prvem delat, sva se o tem tudi pogovorila. Ni pa nujno da jih bova tudi imela.

Aja, moj dragi ima že enega otroka iz prejšnje zveze in mi je enkrat mimogrede omenil, da mu je kar malce grozno, ko pomisli kaj naju vse čaka, pa je bil njegov bejbi baje ful priden. Tak da bo kar držalo kar ti je Muki povedala.


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?