|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   počutje v nosečnosti
7.11.2005 19:57:58   
dalči
živjo punce!
mene pa zanima kako se kaj počutite v N? karkoli napište.

naj povem kako se jaz počutim. sem v 12.tednu N.lahko se pohvalim da sploh ne bruham, slabosti sem opazila na zač. 2 meseca, pa še to samo zjutraj ko sem vstala.drugač glede prehrane se mi zdi, da nisem kaj preveč izbirčna, tudi kakšnih posebnih želj nimam. no včasihuser posted image ; sem opazila da se mi včasih raspoloženje hitro spreminja.

mam pa še eno čisto neumestno vprašanje, ki sploh ne sodi sem,pa vseeno: mi lahko katera svetuje kaj naj fantu podarim  za 30. let?
je pa tko.sem na zavoduuser posted image , tik pred diplomouser posted image ,in hkrati tudi tik pred najino skupno vselitvijouser posted image .

pa kaj pište.čaw

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: počutje v nosečnosti
7.11.2005 21:49:06   
Anonimen
Jaz sem bila še do pred kratkim kot rožica (zdaj sem ravno dopolnila 30 tednov). V zgodnji nosečnosti mi je bilo samo malo slabo, bruhala nič, sicer sem pa cel čas prav uživala v nosečnosti. Zdaj mi začenja it pa vse narobe. Vedno slabše spim, trebuh mi je že ful v napoto, zgaga me bo ubila, noge mi vedno bolj zatekajo, pa še prsti na rokah so mi začel, hormoni so me zdej začel metat in sem kar neki tečna pa depresivna... Še dva meseca... upam, da bom preživela. user posted image
Za darila sem pa tud jaz mrzla, tako da ti ne znam nič svetovat.

(odgovor članu dalči)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: počutje v nosečnosti
7.11.2005 23:25:23   
Dejča
Hoj!

Prvi mesec super, 2. in 3. katastrofa - bruhanje, slabosti, glavoboli, spala bi cele dneve, sem pa cele dneve delala, potem pa celo nosečnost super, do zadnjega na nogah in leteča, rodila nato v dobri uri. Tudi tebi želim kaj podobnega.
Za rojstni dan predlagam kakšno masažo ljubezni (kjer bosta prišla oba na svoj račun) ali kaj podobnega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: počutje v nosečnosti
8.11.2005 9:49:40   
Reja
jaz lahko odgovarjam le glede darila:)

Fantje (oziroma glede na starost zelo odrasli moški) v moji bližini imajo najraje, če od svojih dragih dobijo:
a) skupno doživetje - vikend v toplicah, izlet v Gardaland (ta sicer pri tebi ne pride v poštev user posted image ), skupna nenavadna večerja (moj še nikoli ni jedel sušija, pa sem ga peljala tja in je bil čisto zadovoljen) in potem še kakšen ogled filma, gledališke predstave, ali pa kakšen tečaj masaže, vegetarijanskega kuhanja,... Nekaj takega, za kar sicer nima časa ali mu doslej še ni padlo na pamet.

b) obeležitev kakšnega lepega dogodka ali spomina - če imaš čas, lahko sama narediš okvir za fotografijo, na kateri sta skupaj in sta se imela lepo, fotografijo daš povečat... Ali pa s pomočjo kakšne fotke narediš na primer album za fotografije (vse take stvari se da kupit v Promemeju in podobnih trgovinah), okrasiš škatle za fotografije ali za dokumente, lahko mu narediš obesek za ključe,...

Bo kaj uporabnega? 

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: počutje v nosečnosti
8.11.2005 14:47:39   
Anonimen
Moje počutje do pred enega tedna odlično, mi ni bilo niti enkrat slabo, niti enkrat bruhala, nobene krvavitve, polna energije, nasploh čudovito. Občasno se mi pojavi kakšna migrena, ampak nič hujšega, kar ne bi mogla preživeti. Sem pa v 16. tednu.

No, ta teden pa me je začela dajati zgaga. user posted image  Nekje me moralo zadet, a ne, druge nosečke so vse boge, ko imajo cel kup problemov, jaz pa uživam 100 na uro user posted image user posted image user posted image . Tako da moram stalno nekaj imeti v želodcu in ne smem piti fruca ali gostih sokov (pa tako zelo imam rada fructalov hruškov sokuser posted image ), drugače me takoj začne pečt.

Glede darila, mogoče ideja: moj bo letos za rojstni dan dobil digitalni fotoaparat (da bo lahko slikal moj trebušček), za božič pa trenirko ali pižamo. Ima rad praktična in uporabna darila.

(odgovor članu dalči)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: počutje v nosečnosti
8.11.2005 15:42:55   
KODA
Meni sicer slabo ni bilo,ampak zaspana sem pa bila skoraj že tako,da sem komaj zdržala,do večera.Pa v drugi polovici nosečnosti se mi je pojavil gestacijski diabetes.

_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?