|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   HSG in nadaljno zdravljenje
6.1.2008 13:28:15   
Anonimen
Mene pa zanima kateri postopki sledijo po HSG-ju. HSG sem imela opravljen v mesecu juniju in od takrat še nisem bila pri ginekologu. Odkrili niso nobenih večjih nepravilnosti pri tem pregledu.
Hvala za odgovor
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: HSG in nadaljno zdravljenje
6.1.2008 13:35:23   
lučka 25
Jaz sem imela vaginalni UZtakoj po HSG, ki je potrdil PCO. Nto pa sem čez pol eta poskušanja in neuspeha, dobila napotnico za laparoskopijo, kjer so mi odstranili miome, majhne zarastlince in prešpikali ovarije (jajčnike). Sedaj je 3 mesece od laparo in čakam konec meseca G, ki mi bo povedal kako naprej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: HSG in nadaljno zdravljenje
6.1.2008 13:46:29   
Anonimen
Saj to je to. Tudi jaz imam PCO in ker pravijo, da se s tem težje zanosi, me že kar malce skrbi. Na user posted image  delava že kar 2 leto pa še vedno ni uspeha.

(odgovor članu lučka 25)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: HSG in nadaljno zdravljenje
6.1.2008 13:47:26   
kajsica
lučka 25, če načrtuješ user posted image , najlažje zanosiš po laparo in moraš sicer imeti samo en ciklus pavze, ker če ne zanosiš v 6 mesecis, se ti lahko ponovno pojavijop zarastline in to pomeni neprehodne jajcevode in potem velja samo še umetna oploditev.

Tako da, če načrtuješ, sedaj delaj na tem!!!!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: HSG in nadaljno zdravljenje
6.1.2008 17:52:40   
lučka 25
Kajsica, nič bat user posted image , midva veselo user posted image in delava na user posted image  pa ni uspeha. En ciklus sva počakala, sedaj sta pa 2 že mimo in ni bilo uspeha. Prve dva ciklusa sta trajala 27 dni, zadnji pa 32 dni, s tem da sem imela en teden prej bolečine in rjave izcedke vsak dan po malem do user posted image .  To me malo bega in me skrbi, da niso zopet hormoni vse pomešali, saj imam v bistvu sindrom PCO. Al pa sem samo neučakana. user posted image

Anonimna, tebe pa gotovo potem čaka podobno kot mene, če še vedno ne bo uspeha. Upam da ti prej uspe. user posted image

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: HSG in nadaljno zdravljenje
12.1.2008 21:23:20   
metuljci
pozdravljene.sem nova na tej strani, čeprav vas redno prebiram. ker vidim, da je precej izkušenih jaz pa imam trenutno problemček, katerega si ne vem razlagat, zato se obračam na vas.

v četrtek sem imela HSG in še danes (sobota) imam krvavkast izcedek in rahlo me vse skupaj boli. bi me moralo vse to kaj skrbeti?

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





RESNIČNA ZGODBA: Sinu so zdravniki ohladil...
Bil je lep topel jesenski dan, za pregled v porodnišnici sem obula balerinke. Malčku se ni mudilo na svet, bila sem štir...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?