|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   September 2005
12.11.2005 16:40:36   
doroteja23
Je katera rodila septembra in sicer v Mariborski porodnišnici? Javite se! Lahko se javite tud tiste, ki niste rodile v Mb! Kako se vam dopade Mb porodnišnica? Ste bile zadovoljne z zdravniki, sestrami? user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: September 2005
13.11.2005 17:47:42   
ameli
Hojla, jaz bi morala roditi septembra, pa se mojemu user posted image  ni nikamor mudilo, tako, da sem rodila v začetku oktobra.
O MB porodnišnici pa toliko: v porodni sobi je bilo OK, babica energična in prijazna, tako, da sem rodila ekspresno in nisem bila šivana.
Potem sem šla na oddelek, kjer je bila zgodba drugačna. Prvi dan je bilo še znosno, saj je moj sinko samo spal in zelo malo jedel. Drugi dan pa je zahteval že več in jaz sem imela premalo mleka. Dojila sem ga tudi po 2 uri skupaj, potem 15 minut pauze in potem zopet 2 uri dojenja,......
Ko sem bila že čisto izčrpana, sem pozvonila in prosila za dodatek. Takrat so se začele moje težave. Sestra mi najprej ni hotela prinesti dodatka, češ, da naj podojim otroka. Ko sem razložila, da se dojiva že ves čas, mi je rekla, naj ga dam na drugo dojko. Sem ji razložila, da imam samo dve dojki in da sem sinka dojila na obeh in da zahteva več. Potem mi je nakako s težavo prinesla flaško, ki jo je Mark v trenutku spraznil.
Potem se je drugi dan zgodba ponovila. Ko sem zopet zaprosila za dodatek, mi je taista sestra rekla, naj dojim otroka! Potem mi je pripeljala tehtnico in stehtala  otroka pred dojenjem in po dojenju (dojila sem ga 40 minut), no in moj mali po dojenju ni tehtal niti grama več! Potem mi je le prinesla flaško.
In ne boš vrjela, tudi tretji dan se mi je zgodba ponovila. Bila sem že na robu živčnega zloma. Potem sem na viziti dr. povedala, ta nimam dovolj mleka in da mi sestra noče prinest dodatka. Dr. se je kar razjezil in rekel, da otrok ne sme biti lačen.
Nato sem na srečo šla domov.
Seveda sem si doma takoj začela črpati mleko, kjer sem ugotovila, da imam le 1/3 količine, ki jo potrebuje moj mali.
Če bi še šla 1× rodit, prav gotovo ne bi šla v MB!!!!! Pa ne samo zaradi zgoraj opisanega, nasploh se mi zdijo sestre zelo freh..

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: September 2005
14.11.2005 11:11:44   
doroteja23
Oj ameli!
Jaz pa moram priznat,da sem bila z sestrami kr zadovoljna. V bolnici sma z Alino bile 11 dni, pa sem imela samo eno grozno sestro ki pa je delala samo dva dni oz. pri meni je bla samo dva krat.Dugače pa sem mela izjemno babico pa z sestrami sem se ful zastopla.Dossti sem jih spraševala in očitno jim je to blo všeč, da so mi lahko pomagale. Zdravniki pa tak, tak. Preveč strokovni. Moja je imela probleme že na začetku. Imela je zlatenico ( močno), luknjice ima v srčku, pa neko vnetje je imela pa neke genetske preiskave, pa še hujšala mi je ker mi ni vredi potegnila dojke. Na koncu pa sem doma ugotovila z babico da ima zaraščen jeziček in dazato ni mogla jest. Tak da sem se vprašala zakaj so zdarvniki na intenzivni da sphloh ne opazijo takšnih stvari. Moja pikica je namreč bila veliko časa na intenzivni.user posted image  

(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zgodbe malih junakov: Ko tvoj otrok ne mor...
Partner me je odložil pred porodnišnico, prepričan, da bo mene in najinega princa pobral tri dni kasneje. V porodnišnici...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?