|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PDP junija - kakšen voziček?
16.11.2005 7:52:24   
Anonimen
Punce, tako malo razmišljam po malem glede vozička. Vem, da prekmalu, ampak rada bi, da čimprej izberemo model, da potem lovimo kakšno akcijo, ali mogoče ulovimo kak dobro ohranjen rabljen voziček.
Torej. Bebija dobimo sredi junija. Voziček mora imeti nujno zelo dobro vzmetenje, ker se že zdaj veselimo naših pohajkovanj in sprehodov po gozdnih potkah in makedamskih poteh. Pri naši zdaj že veliki punci smo imeli klasični Pegperego, bi ga kupila kar takoj, ampak se mi zdi da se bo naš otrok skuhal v tisti košari sredi poletja. No, pomembno je tudi, da bi šel v naš prtljažnik Peugeota 206. Hmmmm....a obstaja kak tak voziček ki sem si ga narisala v mojih sanjarjenjih?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: PDP junija - kakšen voziček?
16.11.2005 8:18:26   
majibee
quinny 3xl comfortuser posted image user posted image user posted image
res je zakon. jez sem rodila julija, pa smo ga mel 3 mesce v lupini, ki jo kupiš zraven in je hkrati tudi avtosedež.. se lepo zloži in gre tud v mali prtljažnik, za po terenu je pa sploh super. v sončku ga majo pa v akciji, si mal poglej: www.soncek.si.
pa uživej nosečnost!čau

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: PDP junija - kakšen voziček?
16.11.2005 8:34:28   
babylove
Kakšno zvezo pa ima rojstni datum z modelom vozička? A nekateri kupujete voziček za poletje in voziček za zimo user posted image  Saj ne morem verjet...

Sicer pa imamo mi Graco QT TS - v vseh letnih casih in na vseh terenih. V 206 pa dvomim, da gre...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: PDP junija - kakšen voziček?
16.11.2005 8:40:21   
sarazan
Glede vozička ti ne vem svetovati, ker ga sama dobim od sestre in se glede tega vprašanja nisem prav zelo matrala.

Rada bi le komentirala, da lupinica ni namenjena prevažanju otroka na vozičku, ampak samo kot avtosedež. Novorojenček mora imeti čim bolj ravno in trdo podlago, na kateri leži, kar pa lupinica ni.
Tudi na daljši vožnji je potrebno otroka na določen časovni interval dvigniti iz lupinice in mu zravnati hrbet.
To ni zraslo na mojem zelniku, ampak so nam povedali v materinski šoli. Komentirali so celo, da mladi starši iz porodnišnice nosijo otroka v lupinici. Pravilneje bi bilo, da lupinica čaka v avtu, otoka pa eden od staršev nese v naročju do avta.
Ne vem, no...

_____________________________

Princeska Sara se je rodila 29.1.2006.
Princeska Maša se je rodila 13.7.2010.

(odgovor članu majibee)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: PDP junija - kakšen voziček?
16.11.2005 9:27:02   
Anonimen
user posted image user posted image  Po moje je pa že razlika če je otrok rojen poleti ali pozimi. Kaj pa vem. Meni se zdi da bi se naša punca, ki ji je pred štirimi leti bilo včasih vroče že v zgodnji jeseni v tagloboki košarici od Pegperegota, sredi poletja bi se verjetno skuhala. Zato sem imela v mislih kak model, kjer ne rabiš košare, pa se vseeno da položiti vanj novorojenčka, da je ležišče ravno.
Eto, sem zakomplicirala, ne?user posted image
Ne rabimo pa vozička z lupinico, ker jo bomo uporabili od naše tavelike punce, samo za prevažanje. Te lupinice mi itak niso všeč. Samo v avtu pač ne gre brez nje.

(odgovor članu babylove)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: PDP junija - kakšen voziček?
16.11.2005 9:30:55   
Anonimen
Tile Quinnyji so mi že v osnovi všeč, čeprav še jih nismo šli sprobat v kakšno trgovino. Pa se da tale 3xl položiti v čisto raven položaj? Sem prebrala da ti s tremi kolesi niso ravno primerni za novorojenčke, da je treba košara...Ne me prijet za besedo, to se mi zdi da sem nekje zasledila.

(odgovor članu majibee)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: PDP junija - kakšen voziček?
16.11.2005 11:07:18   
tinatona
Haj!

Jaz sem sicer rodila aprila, pa ravno tako nisem imela košare. Se mi je zdelačisto brez veze. Moj voz ima košaro za nošenje s precej trdo podlago in mi je to zadostovalo. Sicer pa se da športni del spostit čist dol, tako da je res od rojstva naprej. Pa še velika kolesa ima, tako da greš lahko povsod. Slikice pa si lahko ogledaš v albumu.

LP Tina

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: PDP junija - kakšen voziček?
17.11.2005 22:53:03   
pravljica
moj je julijski in je bila košara nepogrešljiva...se ni nič kuhal v njej, se mi zdi še bolj zračna, saj daš streho dol user posted image
v športnem delu si ga ne predstavljam kot novorojenčka...še zdaj se mi zdi neugodna in ga še raje vozim v košari...lupinica je pa itak zakon in ni nič zvit v njej...tudi te se razlikujejo med sabo, sem primerjala našo (maxi cosi) s haucovo od kolegice - tam je res zvit, v tej pa sedi kot na malo privzdignjenim ležalniku, ko piha veter in ko je mrzlo, samo straho gor, dobro zadekat in gremo - je kot kak polhec na toplem
aja, pa če bi imeli manjši avto, se ne bi odločila za ta model...se mi ne bi dalo veno koles dol jemat, cel pa če že gre v prtljažnik, je to potem tudi vse kar vanj spraviš user posted image

_____________________________

yeah, thats me ;)

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: PDP junija - kakšen voziček?
17.11.2005 23:01:14   
N _ B
Rodila sem v mesecu juliju in si ne predstavljam vozička brez košare. Imam Peg Perego model Touring s podvozjem Caravelle in ga ne morem prehvaliti. Tudi sama sem hotela takega brez košare, pa me je prodajalka prepričala. Dobro, da sem jo takrat poslušala. Naša malčica je do pozne jeseni spala zunaj na zraku in čez poletje ji ni bilo čisto nič vroče. Spodaj imaš zračenje, strehico daš dol, pa še komot je. Možno je tudi dvigniti naklon. Ko je bila stara pol leta sem jo probala dat v športnega, ampak ni hotela bit, ker je bila preveč utesnjena. Tako smo imeli skoraj osem mesecev košaro.

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: PDP junija - kakšen voziček?
18.11.2005 17:06:53   
KMALU
Confort super set - voziček 3XL Confort, košara Dreami, avtosedež Cabrio, vreča za noge
 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: PDP junija - kakšen voziček?
18.11.2005 18:15:55   
shooo
mislim da je kosara nujno potrebna, ali pa taksen vozicek kjer je lahko novorojencek v vodoravnem polozaju.za na teren je res quinny 3xl zakon, mogoce bi slo tudi z buzzom.ce imas lupinico lahko k 3xl dokupis samo kosaro.res je da je cena mal zasoljena ampak jo lahko rabljeno kar dobro prodas naprej.

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: PDP junija - kakšen voziček?
18.11.2005 20:11:31   
Nataša31
Ojla Bojka!

Sem male pokukala na tale forum, pa vidim da se moram pričeti izobraževati že glede vozička. Glede na to, da bo ta naš prvi dojenček in upam da ne zadnji, kupujem še za naslednjegauser posted image ! Najbolj všeč mi je Quinny 3XL (mislim, da je to), vendar sem sama mnenja, da je kljub temu da bomo rodile junija kupiti zraven košaro. Kar se pa tiče Peugeota206, ga imam tudi sama, pa že razmišljam o zamenjavi avtauser posted image  Je pa res, da imamo še kužka ali bolje rečeno psa, ki si je do sedaj lastil celotne zadnje sedeže...Tako da Quinny pa nov (rabljen) avto...
Pozdravček!
Taška

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: PDP junija - kakšen voziček?
18.11.2005 21:01:17   
SABILA
no ne vem glede košare je tak (jst nimam user posted image ) je pa sestrična ki je rodila novembra mela košaro vendar je ni uporablala, ko je malo vozla v vozičku.

"svakinja" je pa rodila hčero julija pa je mela kr voziček ABC design brez košare, pa je z obema vse vredu pa ni ne eno in ne drugo zebl



_____________________________

vsak dan je lahko nov začetek tistega česar si želiš da še lahko narediš v življenju!

(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: PDP junija - kakšen voziček?
18.11.2005 22:11:00   
KMALU
IZVIRNO SPOROČILO: KMALU

Confort super set - voziček 3XL Confort, košara Dreami, avtosedež Cabrio, vreča za noge




tukaj v tem kompletu imate kosaro, vozicek in avto sedez.. za okrog 150.000

meni se to ne zdi veliko...

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: PDP junija - kakšen voziček?
19.11.2005 20:52:19   
jana-2
odgovor majibee

Živjo, sem šele danes malce pogledala na foru. Sem drugič noseča in tudi razmišljam kakšen voziček naj kupim, ker točno vem , kaj bi rada...

Ampak, eno veliko pripombo imam čez materinsko šolo, prosim ne vzemi vse za sveto, kar tam pravijo, ker imajo velikokrat prepametne nasvete.
Naš mali je v bistvu zrasel v lupinici in je v njej užival. Velikokrat sva šla z vozičkom v mesto in je bil kar večino dneva v lupinici. (Ne vem, kako je z drugimi lupinicami, mi smo imeli Maxi Cosi.) Doma je vedno spal na ravni površini, če je zaspal v lupinici sem ga ponavadi preložila v posteljo.
Otrok je bil zadovoljen in zdrav brez problemov. Za to sem se odločila, ker je položaj podoben kot pri ležanju v t.i. štorklji, katero pa zelo priporočajo. Torej, nekateri priporočajo ležanje na ravni površini, drugi zvit položaj... Odločiti se moraš sama, vendar lupinica ni tak bav, bav, kot ga predstavljajo v materinski šoli.

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: PDP junija - kakšen voziček?
20.11.2005 21:32:54   
Erdbeere
No sem se še jaz odločila, da malo napišem, jest sem rodila 3 leta nazaj junija, pa ne vem kako bi bilo, če bi mela malo v košari, namreč bilo je +40 takrat in že tako ji je kr dol teklo, ne vem kaj bi bilo, če bi mela še bolj zavito, sem pa tudi jaz prakticirala, da sem imela lupinico z vozičkom in je tudi naša praktično veliko časa preživela v lupinici pa ni nič narobe z njo, še veliko bolj je uživala v lupinici kot v vozičku, ker je imela vedno dober razgled, tko da ne vem, jest bom tudi zdaj uporabljala in podvozje od vozička in lupinico, če bomo kam šli (beri nakupovanje, ali kam na brzino), sej za sprehode pa uporabljam kar voziček, to pa brez lupinice, da ne bo pomote, aja pa men se zdi škoda denarja 150 t za en bogi voziček, očitno ste tukaj same take, ki imate dovolj denarja, tudi za kaj manj denarja se dobi dobra robe.

Drugače pa samo v premislek, moja kolegica je kupila voziček za več kot 100t in glej ga zlomka, hčerkica se sploh ni hotela vozit v vozičku. In kaj imaš potem od tega, če imaš voz za 1000 jurjev, otroka pa v naročju???? Nič drugega kot preseravanje staršev, kdo bo imel boljši voziček, očitno je tukaj tako kot pri avtih. Slovenci ne bi bili Slovenci, če ne bi imeli boljšega avta, kot ga ima sosed. Očitno je pri vozičkih zelo zelo podobna zgodba. Res žalostno user posted image

(odgovor članu jana-2)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
VIDEO: Dojenček spi v plodovnem ovoju
Neverjeten video posnetek otroka, rojenega v amniotski vrečki, medtem ko ga zdravniki zbudijo, še preden se rodi.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?