|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nekaj podobnega hemeroidom
27.11.2005 19:34:58   
tincci
No, morda ima katera s tem izkušnje. Med porodom mi je izstopilo za marelico veliko črevesja, v bistvu prazna kožna guba, ne hemeroidi. Babca je rekla, da si je to dala kirurško odstraniti, pa ji je žal, ker se te reči rade ponavljajo.

Dobila sem Faktu, precej je šlo nazaj, nekaj malega je ostalo zunaj. Sem bila že vesela, no zdaj sem šla pa na WC malo bolj na trdo in se mi je kar rit odprla user posted image  Sej je šlo po parih urah nazaj, a vseeno.

No, da skrajšam: operacija, homeopatija, čas?? Kaj mislite?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nekaj podobnega hemeroidom
27.11.2005 23:00:31   
urši77
...poznam:(
Zoprno kouser posted image , pa še boleti zna, včasih celo bolj kot šivi. Jaz sem zarad tega podaljšala sedenje na "šlaufu" za dober tedenuser posted image

Ni pomagala nobena naša "žauba", pol mi je pa babica predlagala svečke in kremo HADENSA   iz Avstrije-čudežno pomagalouser posted image . Za operativni poseg pa ne prideš kar tako na seznam, se ti mora ponavljat kar nekaj časa.
Pomaga redno in mehko odvajanje blata, ne uporabljaj wc papirja, pač pa vlažilne robčke, lahko kar dojenčkove, čeprav imajo v DM-ju posebne prav za hemeroide; in pa tuširanje z mrzlo vodo(kar je malo težje izvedljivo, ker šive moraš pa s toplo vodo tuširat-poskusi v bideju).
Meni je vse to precej pomagalo,se pa ponavlja, a ne v tako hudi obliki kot takoj po porodu.
LP

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?