|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pozdravljene zombijevke
21.11.2005 14:28:28   
sminc
Da vam poročam kako smo preživeli vikend. V petek mi je po napornem tednu dop...user posted image in sem da zvečer prepustila mojemu in šla spat v drugo sobo. Ob 8 sem ga se podojila in dala spat. Ne boste verjele kako dolgo je spal.... do pol 9- zvečer, da ne bo pomote. In je šel ati k njemu. Mali se ni postudiral da ni ta pravi ker se ni rabil zizka. No in je zaspal ter spal do 12. Potem pa se je začela kalvarija. medtem ko sem jaz sladko spalauser posted image user posted image user posted image se je drl...in drl...in drl. Do pol treh zjutrajuser posted image user posted image user posted image
Pa da me ne bo katera napadla.. moj ga ni pustil jokat v posteljici, ne. Nosil ga je po sobi gor in dol, mali pa je še kar naprej tulil. No ,pol treh mu je podturil čaj in mali je parkrat povlekel. Ko pa je ugotovil da čaj ni mleko in da ati ni mami je upalil v peto".
Medtem sem se zbudila, sla lulat in ko sem na hodniku slišala  to dretje sem seveda dobila slabo vest, sla v sobo, mojega odrešila muk, Jakoba priklopila in po 3 minutah je spal . Potem pa spet auf na 2 uri. Obup.user posted image user posted image user posted image user posted image tako sem se odločila da VZGOJO prestavimo za kak mesec. Kako bi se sele jokal če ga ne bi vzel v naročje??
Mogoče se bo pa sam odločil in me enkrat presenetil. Danes se je npr. zbudil samo 2 krat- drugič v 7 mescih. user posted image user posted image user posted image A pri nas za vsakim  soncem pada dež in danes pričakujem slabo noč.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pozdravljene zombijevke
21.11.2005 14:32:34   
Anonimen
hehe...kaj nej rečem user posted image

(odgovor članu sminc)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Pozdravljene zombijevke
21.11.2005 14:36:41   
viv_
Mogoče je pa preveč lačen, če ga zvečer samo dojiš pri 7 mesecih. Probaj mu dat kaj bolj konkretnega (če seveda še nisi).


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Pozdravljene zombijevke
21.11.2005 14:45:12   
sminc
Dobi konkreten obrok kašice pred spanjem, po želji še seveda zizek. Če bi bil lačen ne bi zaspal po 3 minutkah. Sam cuclja me, živa duda sem mu.user posted image user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Pozdravljene zombijevke
21.11.2005 14:52:36   
Anonimen
a dude pa noče? pa dej mu jo probi uturit..men je sicer tamala visela tko na joški non stop še prej..mlajša..ni hotla dude, pol sem ji jo pa kr poturila pa vzrajala en cajt pa jo je pol sprejela.
zdej ma pa dudo pa še flašo hoče :P še dobr da ne dojim k bi se mi zmešal!

(odgovor članu sminc)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Pozdravljene zombijevke
21.11.2005 14:56:12   
Anonimen
Dobro vas je vzgojil.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Pozdravljene zombijevke
21.11.2005 16:14:00   
tiktak
O čau, še ena zoombijevka se javlja.user posted image No, pri nas je tako, da smo prej spali (1-2x na noč sem jo podojila), zdaj pa se že ene 14 dni zbujamo po 3-5x. Včasih pomaga duda, drugače pa joška.
Jaz sem jo parkrat že pustila jokat, včasih do konca, dostikrat pa se mi je zasmilila in sem jo vzela k sebi in jo podojila. Ampak mislim, da s tem narediš več škode kot koristi. Ali jo takoj podojiš ali pa jo pustiš jokat do konca. Ker slednjega ne zmorem oz. pri tem nisem dosledna, jo rajši podojim in je mir. user posted image .
No, jaz sem zdaj v fazi zbiranja vztrajnost in volje, da jo naučim, da se ponoči spi.user posted image .Po eni strani vem, da bi bilo bolje, da se tega čimprej losam in bomo vsi lepo spali, ampak po drugi strani pa vem, da nimam še tega nespanja poln kufer in nisem (še neuser posted image ) bolj trmasta kot naša mala.
Vidim, da sem zafilozofiralauser posted image , pozdravčekuser posted image !

(odgovor članu sminc)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Pozdravljene zombijevke
21.11.2005 16:27:52   
sminc
Dude nobene ne potegne. Sva probala od Aventa, Chiccota,Multimam... Po vsaki skoraj bruhne. Tudi flaške samo žveči, pije pa samo iz kozarca od 2 mesca dalje.user posted image user posted image

_____________________________

Vse veselo pričakovanje te ne pripravi na resničnost- na drobno, popolno bitje v tvojem naročju.Na ta strah pred odgovornostjo. Na brezmejno ljubezen.

Jakob Enej 15.04.2005
Aljaž 01.02.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Pozdravljene zombijevke
21.11.2005 16:37:33   
eva1
Pa še jaz user posted image ... prvo noč nedojenja ok...druga noč prespal celo no...pol pa spet user posted image ... Sedaj ima neke fore in se kr naprej zbuja...tam nekje ob 2h ponoč pol pa zaspi do jutra(al pa tut ne)user posted image ...no samo prej je pa user posted image , kr naprej bujenje, dretje...katastrofa!!! pol bi se pa cartu, pa jošku, pol se naje(oz. napije) pol pa se še dojit več noče pa samo user posted image , pa odletava..pa sam da ga cartaš, pa guncaš, pa gleda vmes, kot da bi bila ura 3 popoldne...mislimuser posted image user posted image user posted image user posted image ...za popizdt...ne vem, kaj naj...

(odgovor članu tiktak)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Pozdravljene zombijevke
21.11.2005 20:56:17   
Anonimen
No, saj sem vedela, da se mora nekje skrivati slaba stran dojenja. Mi takih težav ne poznamo. Evo, se že več ne sekiram, da nisem dojila.user posted image user posted image user posted image

Upam, da kmalu mine. user posted image

Kot pa sem že enkrat rekla, mamica postane otročku duda in ne več mamica, poznam kar nekaj primerov, ko je ati zakon, mami pa pride v poštev samo, kadar rabi zizo.

(odgovor članu eva1)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Pozdravljene zombijevke
21.11.2005 21:20:13   
Jančika_
No, jaz sem dojila, pa ni bilo takih problemov. Pri štirih mesecih in pol smo ponoči ukinili joško in je bil mir. Ja, nekaj vztrajnosti je bilo potrebne (ampak že naslednjo noč se je zbudil samo enkrat!). 14 dni kasneje sva se z možem poleg tega še izselila iz spalnice. Od takrat je minilo skoraj eno leto in mali še vedno lepo spi (razen, ko je bolan, a to je drugo). 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Pozdravljene zombijevke
22.11.2005 12:58:12   
rainbow
Halo halo!

Sminc, kaj mu mogoče rastejo zobki?? Ker mi smo tudi imeli bujenje na uro en čas, pa je že peti zob ven prišel, zdaj pa že dve noči user posted image  bujenje "samo" dva-trikrat, tak da je že malo bolje.

Vete kaj, jaz sem se že skorja sprijaznila s tem; sicer še vztrajam, poskušam z dudo, ampak jezim se pa več ne, ker to samo meni škodi; poleg tega naša žaba najlepše spi pri nama v posteljiuser posted image ; morda pa ji lega postelje ne ustreza, kaj vem??
Sicer bi jo lahko dala spat k sestrici v sobo, ampak potem bosta že dve budni, to pa si sploh ne znam predstavljat.
Ne vem, pri prvi sem bila zelo striktna, samo se ni tako pogosto zbujala, pa še dojena ni bila in je v tem času že konkretno jedla;

No, whatever, bamo pa spusili vse variante, zalivanje, dojenje, spanje, nespanje... pa bom potem bolj pametna za nasvete delituser posted image

lp

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Pozdravljene zombijevke
22.11.2005 15:18:53   
eva1
Blacky-jaz bom svojemu otroku vedno mamica in nikoli duda, čeprav se carta pri meni...pa ni lepšega občutka, kot to, da se otrok prklop in imamo oba svojih 5 minut...tiste ki ne dojite, pa itak ne veste kašni dobr filing je to!

Mi smo pa danes spet pridno spaliuser posted image user posted image user posted image , od 20h-6h.jaz ne vem, zakaj je tako..enkrat spi celo noč, drugo ne-kdo bi veduuser posted image

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Pozdravljene zombijevke
27.11.2005 23:04:41   
Anonimen
Hvala Eva1, za tako "tople sočutne" besede. Res smo ti hvaležne vse mamice, ki nismo mogle dojiti (kar po tvojih besedah ni mogoče, ker ti si najbolj pametna in vse veš o dojenju) in smo prejokale dneve in noči, padle v depresijo in smo potrebovale več mesecev, da smo počasi začele dojemati, da bodo naši otroci ravno tako zrasli in preživeli kot tisti, ki se dojijo.
Ti pa, vsemogočna mamica, upam, da ne boš nikoli šla skozi kaj takega. Ah, kaj pa govorim, seveda ne boš, saj tebi se to že ne more zgoditi, ne? Me se pač nismo dovolj trudile, a ne?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eva1)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Pozdravljene zombijevke
28.11.2005 9:24:39   
Anonimen
no bleki js sem pa dojila in ne vem kako dobr filing je to ko se mi mulc prklop? ne vem kaj je na tem dobrga da se pretvarjam da sem flaška oz duda? za drugačne užitke mam pa desca ne otroka! men se take izjave zdijo kretenske user posted image

pr ns je pomagalo k boljšemu spanju to da sva ji prestavla pojstlo! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Pozdravljene zombijevke
28.11.2005 9:47:32   
eva1
Blacky...nism hotla nobenga užalit, sam me ja razpizdila izjava, da sem jaz svojemu otroku duda in ne mamica in da pridem v poštev samo kadar se hoče dojit...mislm, to tut ni blo lepo lih od tebe, da vedno kašne tašne vn mečeš, kadar se govori o dojenju(že par debat je v tem teklo)! Sicer pa ne vem s čim sem te tok užalilauser posted image
Je pa res da dvomim da tok žensk ne more dojit, kot jih ne...pač moje mnjenje, vsak ima svojega-pa nikoli nisem rekla, da se meni to ne more zgodit-kajti živemu človeku se vse zgodi...bojo pa vsi otroci zrasli, ne dojeni in dojeni, pa noben ne po bolj ali manj pameten in kaj vem še vse-to pa vedno poudarjam!
Meni je dojenje v užitek...govorim  užitku ko se mali prklop name s temi malimi ustnicami in se mi zdi noro dobro...drugi užitek je z mojimuser posted image , pa uživam tut ko mi paše user posted image pa jo z užitkom pojem...pač več vrst užitkov...

No sorry, te nism hotla užalit...niti tebe ne dobene druge k ne doji!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Pozdravljene zombijevke
29.11.2005 21:45:54   
giga
Punce, se vključujem v klub neprespanih. Ob sedmih moj mali pingvin pade dol in spi do 11, pol se dojiva, pa nost ga je treba, k ga dam v postelco se spet dere in tko je do 6 zjutri: torej dojenje, nošenje, dojenje...Dojke imam že krvavo zatrgane - zato danes nisem nič dojila, musklfibr mam v hrbtu in rokah - ne morem ga pustit se dret, ker je čist rdeč u glavo, in bi se najbrž kr dru celo noč. To se mi zdej dogaja zakne dva mesca, prej je spal k bubica. A ma kdo idejo kaj narest, da bo dete spalo vsaj pol noči?

_____________________________

Carpe diem!

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?