|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj in koliko potrebujem?
10.11.2005 11:40:20   
MatMaj
Lep pozdrav! user posted image

Mene pa že dolgo ni bilo. Sva se preselila, pa sem bolj malo v bližini računalnika. Zanima me pa kaj potrebujem za svojega prvega angelčka? Od kolegiceuser posted image sem dobila ogromno oblekic oz. vse kar potrebujem. Bombažnih kapic, zokenčkov, bodijev, majčk, hlačk, pajackov..... Najbolj nerodno mi je pa povedat to, da ne vem kako in po kakšnem vrstnem redu se vse to obleče na dojenčkauser posted image . Pa prosim povejte mi kaj od teh cunjik so žabice. Nimam pojma in počasi se me loteva strah, da ne bom vse imela pripravljeno. Otroška soba je pripravljena, noter še pride samo previjalna miza. Imam že vso kozmetiko razen alkohola in vate. Imam dudice, flaške, črpalko (to sem dobila), tetra plenice, manjkajo mi male tetra krpice. Imam dva kombinizončka, zimsko kapico, šal, rokavičke, 8 parov copatkov... V glavnem imam kar precej stvari, ampak ne vem če je to dovolj, česa rabim več, česa manj. Naj mi nekdo pomaga. PROSIM!!!!!user posted image

Lepo prosim če mi lahko tud poveste kako izgledajo žabice in kako naj malega oblečem za domov, da se mi nebodo smejali, ko ga nebom znala oblečt......user posted image user posted image user posted image

Zelo se veselim svojega angelčkauser posted image  in zato hočem bit kar najboljše pripravljena nanj.

Hvala že v naprej user posted image Maja

_____________________________

Najin zakladek Patrick, rojen 16.01.2006
Zdaj pa je že mali šerif.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj in koliko potrebujem?
10.11.2005 11:50:32   
nita
Živjo!

Ne se tolk sekirat. Tut jaz sem ogromno dobila, pa tut nisem vedla, če bo dost. Vsega je zgledal velik, pa sem vseen mogla še mal dokupt (za svojo dušo, da se razumemo). Za začetek boš potrebovala nekaj bodijev ali plajškovo ali nekaj enega, nekaj drugega. Vsaj  jaz sem tako kombinirala, glede na to, da moraš oblečt dvoje dolge rokave, pa sem oblekla en bodi in en plajšček (da ni mela preveč med nogami user posted image ), seveda, če ne oblečeš pajaca z rokavi, potem daš lahko samo bodi. Tako, da ti priporočam vsaj 10 teh kosov, nekaj hlačk in pajackov, enih 5 žabic, zoknčkov in copatk imaš pa itak dovolj za začetk. Aja, žabice so tiste bombažne zadevice s stopalčki in so lahko do pasa ali pa so za zapet pri ramenih. Naša sedaj uporablja kr navadne žebice  (ker so mamici lapše, pa jih kupi, ker jih med dobljenimi stvarmi več ni). To bo menda vse.

l.p. user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu MatMaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kaj in koliko potrebujem?
10.11.2005 11:53:57   
nita
Aja, bistvo sem pa pozabla. Čez par dni boš tut sama pogruntala, kaj bi še potebovala, tako, da lahko potem nabaviš - al pa pošlješ kako babico, teto, bojo itak oni pol financiral user posted image

(odgovor članu nita)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kaj in koliko potrebujem?
10.11.2005 12:16:15   
sarazan
V materinski šoli ti dajo točen seznam, kaj rabiš za novorojenčka. Je pa res, da vsaka mamica malo prilagaja seznam. Ene rajši uporabljajo samo majčke, druge bodije, ene imajo žabice do pasu, druge z zapenjanjem na ramenu, itd.
V šoli dobiš tudi seznam, kaj obleči na otroka, ko gre iz porodnišnice.

Če si toliko stvari dobila, počakaj na rojstvo otroka, za prve dni imaš sigurno vse, potem boš pa že dokupila po potrebi ali bo šel pa kdo drug v trgovino, če sama ne boš zmogla.


_____________________________

Princeska Sara se je rodila 29.1.2006.
Princeska Maša se je rodila 13.7.2010.

(odgovor članu nita)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kaj in koliko potrebujem?
10.11.2005 13:22:15   
babylove
Žabice? Hm, dobro vprašanje. Pri nas so po moje žabice hlačne nogavice (štrampelčki), po moževo pa plišast pajac user posted image ... Tako da so mnenja deljena user posted image .

Za obleči za novorojenčka sem jaz imela v januarju:
- bodi,
- volneno jopico s prevezovanjem (ne na gumbe),
- nogavičke (=zokni)
- plišast pajac
- bombažna kapica
Tako so me naučili v porodnišnici in sem ga zmeraj tako oblačila. Za ven pa še zimski kombinezonček in debelejšo kapo (to sem poveznila preko bombažne).

(odgovor članu MatMaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kaj in koliko potrebujem?
28.11.2005 19:15:00   
Rahelca
MatMaj,
sem bila prehitra, pa sem ti napisala privat mejl.
Pozabim, da je mogoče že vsaka dobila odgovor.
Sorči.user posted image

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kakšne so babice v slovenskih porodnišnicah?
Ob svetovnem dnevu babic smo Ringarajine mamice povprašali, kakšne so njihove izkušnje z babicami in porodom. Z vami del...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?