|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Toksoplazmoza
2.5.2006 19:25:36   
nelly
Punce prosim, če mi malo pomagate. Zanima me namreč, kakšna je možnost, da se okužiš s toksopl. če ješ kupljene zelenjavne salame ali pa piščančje salame. Jaz sem namreč negativna in še nisem prebolela toksoplaz.pa se mi včasih zalušta salam in se jih ne upam jest. Jem jih tako na pici ali pa v toplih sendvičih drugače pa ne. Tudi paštet se mi občasno lušta pa se jih ne upam jest. Noseča pa sem 4 mesece.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Toksoplazmoza
2.5.2006 19:44:49   
Marogica
Se ne moreš okužiti, saj se dobi toksoplazmoza le, če si v stiku z mačjimi iztrebki ali slabo oprano zelenjavo. Mislim, da so vse naštete salame toliko termično obdelane, preden pridejo v prodajo, da to ni možno. Še nisem slišala.
Jaz sem jedla v nosečnosti vse, še tatarski bitfek. In to v obeh nosečnostih.

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu nelly)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Toksoplazmoza
2.5.2006 20:29:40   
Anonimen
tudi jaz sem negativna in v nosečnosti sem se izogibala domačih salam, pršuta in tatarskega biftka. Kupljene salame pa sem jedla.

(odgovor članu nelly)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Toksoplazmoza
2.5.2006 22:02:41   
sašaš
Ne komplicirat, pa bo! Jej, kar ti paše - vsaj jaz se tega držim, pa tudi še nisem skozi dala tokse.

_____________________________

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu nelly)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Toksoplazmoza
2.5.2006 23:44:54   
poliloni
Mislim, da v tem primeru ni panike za zaganjat, saj so te slame kot je že ena napisala ponavadi obdelane! Glej le, da svežo zelenjavo in sadje opereš, redno umivaš roke(sploh če imate kakšnega hišnega ljubljenčka) in da ne ješ surovega mesa (biftek,...).
Jaz sem bila tudi negativna in sem že kar panično skrbela za vse to - priznam PRETIRANO! Sem imela pa prijateljico, ki je bila že v tretje noseča in ko sem ji omenila tokso. sploh ni vedela o čem govorim.... Tako, da je včasih res bolje, če manj veš, saj te potem tudi manj panika grabi!

Pa veselo pričakovanje!!!!

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Utrujeni? Preverite ali imate pomanjkanje ...
Pri pomanjkanju železa pride do utrujenosti, vrtoglavice, razdražljivosti, težav s koncentracijo, slabših fizičnih in um...
Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?