|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ogoljufana v Tušu
18.12.2005 17:17:59   
dejčka2



Nebom na dolgo in široko razlagala kaj in zakaj, opozarjam vas samo, da vedno prečekirajte račun. Mene so danes nate...za 700 Sit. Zelo so me razočarali. Ponavadi nikoli ne vzamem računa, danes pa sem ga celo pogledala in evo ga user posted image


Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ogoljufana v Tušu
18.12.2005 18:46:02   
aneja1
Mene so za takšno, ali pa že tudi za večjo vsoto, večkrat nat......
Sem šla že nekajkrat nazaj, pa je še vedno naprej isto, sploh pri delikatesi imajo ponavadi "izmišljene" cene.

(odgovor članu dejčka2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Ogoljufana v Tušu
18.12.2005 18:51:06   
tascha
Mene so enkrat v Leclercu. Namesto 11 žemelj, so mi jih računali 111. user posted image Sicer sem potem dobila denar nazaj (dobr, da sem to porajtala še v Lj.). Od takrat pa vedno na hitro prečekiram račun. user posted image

(odgovor članu aneja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Ogoljufana v Tušu
18.12.2005 18:51:47   
bobek05
dejčka, v katerem tušu v mb pa se ti je to zgodilo?

(odgovor članu aneja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Ogoljufana v Tušu
18.12.2005 19:46:34   
KIRA
pri nas v MS je to stalna praksa. častna beseda.
delajo pa tako, da en jogurt vtipkajo ali skenirajo (to je primer, kot se je že meni tudi zgodilo), te vprašajo, kolk jih imaš, preštejejo in ugotovijo, da jih je 6. potem pa še 6 vtipkajo peš - ne prek skenera. tako da jih je na računu na kraju 7. in ker je seveda velika gužva, to sploh ne utegneš opazit preden si v avtu oz. doma. takih primerov je dosti tu okrog. to delajo praktično z vsem, česar je več komadov in se takoj ne vidi. ali pa recimo enkrat potegnejo 4 jogurte skoz, pol nekaj drugega, pe še en artikel, pol pa še 3 jogurte - vsakega posebaj, tako da na prvi pogled sploh ne opaziš, da jih je na računu 7, ne pa 6 - ker je toliko artiklov posebaj eden za drugim... na sumu pa imam 2 trgovki. ko ju bom spet zasačila pri tem, bom zahtevala poslovodjo. ampak sedaj že en čas nisem bila.
seveda je možno, da tudi v drugih trgovinah tako delajo - do sedaj še  nisem utegnila opazit kaj takega, možno je pa. lahko pa tudi, da so to osamljeni primeri oz. posamezne trgovke ki tako delajo. sem pa ponavadi tudi v gužvi in se mi mudi in skoz ne utegnem pazit, tako da  je delček krivde tudi na moji strani (vse račune bi blo treba takoj na licu mesta pregledat, pa reklamirat, če kaj ne štima..).

(odgovor članu dejčka2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Ogoljufana v Tušu
18.12.2005 20:32:30   
taška30
Ah, dejte no, jaz pa kar ne morem verjet, da to počnejo nalašč. Kaj ima tista pri kasi od tega, da več zaračuna oz. dvakrat ali večkrat potegne kodo - drugače tako ali tako ne more 'goljufat'? V svoj žep ne more dat, ker je tud na računu viška tista stvar napisana, ki je 'niste kupili' in računi in denar morajo štimat. Da bi pa od 'tazgornjih' dobile komando, da naj goljufajo, pa večkrat vlečejo kode, pa tud ne verjamem, no.
Zmotijo se, ene nikoli, druge večkrat, malomarne so mogoče, da bi pa zanalašč goljufale, pa ne verjamem. Iz same žlehtnobe ali dolgega časa?
Mogoče sem pa jaz preveč naivna za ta svet?!?

Mi grejo pa na primer na živce tile prodajalci na tržnici, ker to je pa res 'kr neki'. Na vagi ima sadje cca. 1 sekundo, da se vaga še umiriti ne more, potem pa kar nekaj množi po svoje, pa meni se zdi, da vedno ful velik naračunajo. Če pa na račun pogledaš, so pa vsi artikli 'razno'.user posted image

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Ogoljufana v Tušu
19.12.2005 10:07:15   
babylove
Meni so 4x zaporedoma v Mb Astorii narobe zaračunali, tako da raje ne grem več tja, ker se mi zdi brezveze. Kdor gre tja na kavo, pa naj raje preveri račun, preden plača. Kar se tiče večkratnega skeniranja istega artikla - saj potem se pa popis zalog ne ujema, je treba tudi dalje pogoljufati user posted image .  

(odgovor članu dejčka2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Ogoljufana v Tušu
19.12.2005 10:15:05   
baguSka
Ne trgovke resnično nimajo nč od tega. Tko da sm tud jst mnenja, da če pride do česa tacga, pride ponesreč.

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Ogoljufana v Tušu
19.12.2005 11:14:18   
Pajaca
Pri nas v našem mini merkatorju je to stalna praksa. Sploh ena te obvezno oguljufa. In to čist adijo. Za kilo kruha, mleko in 5dag poli in čokoladko ti računa 2 jurja, pol pa pogruntaš, da ti je še kaj zraven računala...... pa k se to isto zgodi unmu pred tabo pa za tabo, pa vsakič k je ona na blagajni ...... ne vem če je to pomotoma. Ampak ona se ne da..... pa jo trije zapovrstjo dobijo (se itak tud opravič ne, sam jamra ja kaj nej zdaj nardim... ja kaj neki???), pa ta četrtmu tud neki zravn prtisne........

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
19.12.2005 15:15:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu taška30)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Ogoljufana v Tušu
19.12.2005 17:56:54   
mala maja
user posted image ja sem tud jaz porajatala.

Zadnjič sem v tušu kupila tisto panceto-salamo k je bla iz 4 jurjev znižana na 2 in kaj ugotovim ko pridem domovuser posted image  da so mi jo po 4 jurje računale kjub temu da sem dalatuš kartico. Zdej že k v roke dobim salamo pogledam ceno pa nej me še tko čudn gledajo.

enkrat mi je pa v sparu na viču računala 4 praške na isto foro kot prav kira za jogurte. vzela sem dva pa jih je računala da potegne enega pol pa vpiše dva pol je pa računala unga še enkrat pa potegne račun ven pa prav a mi date šen prašek nazaj ga ni potegnil. če bi bla tih pa bi sam tri računala se mi nebi zdel nič čudnega tko sem jo pa koj dobila. Je blo prav načrtno narejenuser posted image  pa bi mela dva praška za prat po 1.400 sit zastonj.user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Dragi, danes si pa vzamem prost dan!
Kar me je danes fasciniralo, je bil izraz na obrazu mojega dragega moža, ko sem mu rekla, da si bom vzela prost dan. 
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?