|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj naj naredim
22.1.2006 7:57:04   
Anonimen
Zdele sem delala test in je pokazal rahel +. Zdej ne vem, a to pomeni, da sem res noseča? Problem je pa v tem, da moram dva dni še antibiotike Klimiciln jemat. sploh ne vem kaj naj naredim, ker sem si res želela bit noseča, zdej pa ravno ti antibiotiki user posted image . a je imela katera podoben primer.
Prosim za kakšen odgovor.
Hvala, pa lep dan....sej kr ne morm dojet, da sem res mogoče user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj naj naredim
22.1.2006 8:06:47   
Tiamo
najprej čestitke user posted image   Glede antibiotikov pa jih pojej do konca, če si noseča, si bila itak že noseča, ko si jih začela jemati...je res... glej pozitivno in se ne obremenjuj user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kaj naj naredim
22.1.2006 8:22:42   
golob
Antibiotike moraš obvezno pojest do konca!!!!
Ne smeš se hecat in kar nehat, ker boš čez mesec spet bolna in jih boš spet jemala, ker bodo nekatere bakterije preživele, potem bo pa šit.
Če si noseča se ne sekiraj, ker itek prve tedne še nič do dojenčka ne pride, ker ta še potuje po tebi, potem se mora vsidrat, potem se šele popkovnica nardi...
Verjemi, da sem vse preverla, ker se je tud meni zgodlo, da sm ene močne tablete jedla na začetku, ker sploh nisem vedla, da sem noseča.Pa sem se ful sekirala in je rekla G, da brez veze, ker je vse OK.Vsi ultrazvoki so potrdili, da mam krasnega dojenčka, te dni ga bom pa še kmal vidla in se prepričala.
Glede testa pa tolko jaz sem ga delala 3x: prvič je bila le rahla sled, da sem mogoče -tko da so komi opazu, drugič in tretjič sem delala s Clear-blujem in je blo kar neki, ker sploh ni možn - na škatlici takega primera ni bilo tud narisanega ne. Ne vem, če tud ti delaš Clear blue ampak tam imaš dva okenčka a ne en ti zmer pokaže, da veš da je ok test, v drugmu mora bit pa plusek, če si noseča a ne. No, če pa nisi se gti tudi v tem drugem pojavi isti minusek kot v prvem okenčku. Zakaj ti to razlagam itak vem, da to veš ampak men se v tem drugem okenčku ni naredil ne plusek in ne minusek ampak le on ačrtica, ki je bila v bistvu pravokotna na prvo okence, upam, da si predstavljaš. TKO DA NISEM IMELA POJMA KAJ TO POMENI!!!!No nato sem mela pregled pri G in je bila fora v tem, da sem bila že tolko noseča,da chg-ja že ni več v urinu in zato tako čudno kaže. TAKO DA NE OBUPAJ!!!!!Mogfoče si še čis na začetku nosečnosti in je zato le rahel plusek.DRŽIM PESTI ZATE!!!!!!
Pa ne zamer k sem se tok razpisala, hotla sem te le mal potolažit!!!
DRŽI SE!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kaj naj naredim
22.1.2006 8:51:20   
Anonimen
Hvala, ker sta me malo potolažile, upam, da je res tako, kot praviš golob. Glede črtic, ja, vse je tko kot more bit, samo pravokotna črta je res dost rahla, ampak vid pa se, da je tam.....bom nardila šeenkrat čez ene dva dni, aja, pa test sm delala CB.
PAPA

(odgovor članu golob)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: kaj naj naredim
22.1.2006 10:08:05   
golob
boš vidla da bo res

moj prvi test je bil pozitiven sam tko če sem res ful proti svetlobi obrnila
no druga dva sem delala2 tedna oz 3 kasneje pa itak veš kako je bilo
zato se čis majčken že sigurn lahk veseliš!!!!

aja mam tud kolegico, ki ji je pri G 2X pokazalo negativen test pa je vseen zibala čez 9 mesecev

Drži se!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: kaj naj naredim
22.1.2006 10:11:04   
cebelicamaja
Tudi jaz sem imela tisto pravokotno črto pri CB dokaj nejasno. Pa je moj user posted image rekel:"Kaj je to? To se nič ne vidi."user posted image user posted image user posted image
In smo naslednji dan ponovili vajo. Isto. Samo da sva sedaj oba vedela, da je to res to. In je bilo. user posted image user posted image user posted image

Glede antibiotikov se pa res ne sekiraj. Srečno!!!

LP, maja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: kaj naj naredim
22.1.2006 10:22:18   
ursa_p
Glede CB-ja.  Jaz sem ga naredila 3x in mi tudi v 8. tednu nosecnosti ni pokazal, da sem noseca. Vedno je bil rezultat negativen - na zalost, ker so mi zaradi operacije na maternicnem vratu in zaradi slabosti dali antibiotike - me sploh niso preverili, ce sem noseca, jaz sem pa test naredila za VSAK SLUCAJ ... tako da sem imela tudi jaz celo stalo z antibiotiki. Sele G mi je potrdila nosecnost - jaz pa vsa zacudena od kje, ce so trije testi pokazali negativno. PA tudi med operacijo niso ugotovili, da sem noseca. Mi je pa pred tem druga G rekla, da je moje pocutje cisto zaradi operacije. No, potem sem sla v lekarno po neke cisto poceni listke - se mi zdi, da so stali nekje okoli 500 SIT in sem se enkrat preverila nosecnost z njimi - kar tako, ce te testi sploh delujejo. In ta listek je takoj pokazal pozitivno (med CB-jem in listkom je bil samo 1 teden razlike).
Samo toliko bi te opozorila, da bi bilo mogoce dobro, da naredis se kak drug test, ne samo CB.

Drugace sem pa jedla kar mocne tablete - Clinofug in to okoli tedna dni. Te tablete spadajo v skupino D - ce si ze kaj preverila ... in pomeni, da lahko skodujejo otroku. Ampak jaz jih sploh ne bi rabila, ker je bilo moje slabo pocutje ocitno samo zaradi nosecnosti.
Za vsak slucaj sem sla na gensko posvetovanje v porodnisnico Ljubljana, kjer so mi potrdili, da v tem casu, ko sem jedla tablete na zarodek ne smejo vplivati - cisto drugace bi bilo v drugem trimesecju.
Ce zelis iti na genski posvet, ti mora dati G napotnico ... narocijo te pa v roku 1 tedna, samo po telefonu poves kaj si jedla in v katerem tednu si, potem pa oni vse preucijo in ti vse lepo razlozijo, ko prides na posvet.

No, tamalega se cakamo, ampak na vseh pregledih je bilo receno, da je vse ok ... sem prepricana, da bo res tako. user posted image

Pa srecno.

Ursa

(odgovor članu golob)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: kaj naj naredim
22.1.2006 10:25:52   
KMALU
Jaz sem zaradi take rahle, nejasne crtice delala test 3x pa je bilo vedno tako malo vidno.. ampak nosecka sem bila pa vseeno. user posted image

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?