|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   oblekce iz kolekcije upss
4.2.2006 10:55:26   
tinkatonka
Kako ste tiste mamice, ki imate stvari iz te kolekcije zadovoljne z njimi? Je material dober? Se hitro razvelečejo, sperejo,....???

Na spletni strani od baby centra zelo ugodno prodajajo njihove žabice in bodije velikosti do enega leta (en body 700 SIT), zdaj me pa zanima, če je to sploh tok kvalitetno, ali ne?

_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: oblekce iz kolekcije upss
4.2.2006 17:16:15   
Tricia
Jaz sem kupila majčke in hlačke (bombažne) od te znamke in so se mi zdele vredu za tisto kar jih je nosila. Itak kmalu vrastejo, zakaj bi kupovali najdražje, a ne. Mogoče so bolj cunjaste in se barva spira, a za tiste 3 mesece že odslužijo. Da bi se raztegnile pa nisem opazila. Jaz perem na 40 stopinj.
Kupi eno stvar in probaj sama kako se obnese, 700 sit ni dosti.

user posted image

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: oblekce iz kolekcije upss
4.2.2006 17:28:50   
frutka_
Jaz sem za malega kupila enih par bodijev in nisem preveč zadovoljna s kvaliteto. Gumbki se slabo zapirajo oz. se kar odprejo, okrog gumbkov se je blago pri nekaterih razparalo. Sicer sta barva in velikost tudi po sušenju v sušilcu ostali enaki ampak jih najbrž ne bom več kupila. Fajn bodije za tamale ima C&A, H&M, Clar, Schiesser. Sploh Schiesserjevi so izredno kvalitetni in praktično ostanejo enaki po neštetih pranjih in sušenjih.




(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: oblekce iz kolekcije upss
7.2.2006 17:17:52   
alfa
Jaz sem mu kupila tri "kompletke" (bodi, majčka, hlače), eden je št. 56 ostala dva 62 in jih nosi redno od rojstva naprej (star je 4,5 meseca, velik cca. 69 cm in težek malo čez 8 kg). Kar rastejo z njim. Sem zelo zadovoljna. Kasneje sem kupila še dva bodija št. 68 in z enega je gumbek takoj odpadel. Če ne bi skoraj vsega dobila, bi si jih kupila še več.  Ker pri nas zelo kurijo je ponavadi oblečen samo v tak "kompletek", tako, da so zunanja majčka in hlače že malo "znucana", za bodije sem pa ravno zadnjič ugotavljala, da so še kot novi.
Kupi si kompletek ali dva, če ti odgovarja si lahko kasneje še dokupiš.
LP!

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Utrujeni? Preverite ali imate pomanjkanje ...
Pri pomanjkanju železa pride do utrujenosti, vrtoglavice, razdražljivosti, težav s koncentracijo, slabših fizičnih in um...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?