|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   MAMI HOČE SPATI!!!!
4.3.2006 8:54:44   
Anonimen
Dajte se prosim pofočkat tiste, katerih mali razgrajači se zbudijo več kot 3x na noč, da bom vedela, da nisem sama.

Moj štuplc (star še ne 4m.) vstane vsaj 7x od 20.00-7.00.user posted image  Ob 3.30. uri je zanj jutrouser posted image .

Danes se je zbudil najprej ob 23.00, nato 1.00 in od pol štirih pa do 6.00 se zbujal vsakih 15 minut.user posted image  .
Pa sem probala že vse. Sva cel dan jedla dodatek, zvečer je še dobil kašico, ponoči dodatek....

Mislim, da se je moje dete odločilo, da bo jedlo večkrat pa malo user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: MAMI HOČE SPATI!!!!
4.3.2006 9:02:43   
ŽELJA
Oj!

Mogoče pa se je tvoj štuplc odločil dobiti prvega zobka. Sem jaz v začetku tedna pisala o istem problemu, no pa je moj Andraž (roj. 14.11.2005) postal ponosen lastnik prvega zobka.
Samo, če pa je to pri vas že stalen problem vseh 4 mesecev pol ti pa žal ne morm pomagat, ker moj škratek je kar se tega tiče kar priden.

Srečno od A&A

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: MAMI HOČE SPATI!!!!
4.3.2006 9:05:52   
Anonimen
Pri nas je tako že 1m. odkar je bil cepljen

(odgovor članu ŽELJA)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: MAMI HOČE SPATI!!!!
4.3.2006 9:16:23   
saratanja
Verjetno moj odgovor ne bo v tolažbo, lahko pa veš da nisi edina.

Pri nas je mali star že 19 m, pa se še vedno zbuja vsaj ene trikrat na noč. Pred mescem dni je dobil svojo sobico in novo posteljo. V začetku je izgledalo spodbudno in je vedno več časa prespal. Sem bila že vsa navdušena, da bo sedaj končno konec naših nočnih težav. V začetku tedna je celo prvič v življenju dvakrat prespal celo noč.... danes pa spet ista pesem. Spat je šel lepo ob 20.30...pa je ob 23 že začel maaaaami, maaaami..mamica... no in potem nadaljeval mleka, mleka... pa sem se odločila, da če je uspel dve noči prespati brez, da je končno čas da to nočno pitje mleka čisto ukinem. Takrat je sicer uspel zaspati...potem pa ob 2 ponoči spet...mami, mamica,.... aaaaaaaaaa in nikakor zaspati nazaj, pa če sem ga crkljala, kregala, božala, pustila pri miru...noben klasični prijem ni več deloval..... Po uri in pol je dragi obupal in prišel iskat mulca, ter ga odnesel v najino posteljo, kjer pa je rogovilil še kakšno uro. ...šele proti jutru je potem zaspal. ....... Upam, da bo danes kaj lažje. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: MAMI HOČE SPATI!!!!
4.3.2006 9:18:42   
ŽELJA
Veš, pa so vseeno lahko zobki, moja znanka ima 8 mesecev starega sinčka pa že točno 4 mesece ne spijo zaradi zobkov. S tem da mislim da tamau sploh še nobenga nima, matra ga pa ful. Kaj češ počas prihajamo v to fazo. Je pa zanimiv, da jih to tok ponoč matra, čez dan pa kot da ni nič. A misliš da je pri tvojmu to kej s cepljenjem povezano?  Moj tut vedu ni da je bil cepljen.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: MAMI HOČE SPATI!!!!
4.3.2006 9:24:09   
Anonimen
Moj je prid pred cepljenjem tako priden, da sploh nismo vedeli, da imamo dojenčka. Nič ni jokal, bil je pravi dobrovoljček, pridno je spal, 1x celo 7 ur skupaj...Ko pa je dobil piko v rito sva pa 1. slišala z dragim njegov glas. Tam se je pa redno razkuril. In od takrat je tako, samo nekaj jokca, nič mu ne paše, samo bi se cartal, ponoči ne spi, podnevi po pol urce (razen, če je v vozičku, takrat spi lahko tudi 3 ure)...

(odgovor članu ŽELJA)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
4.3.2006 9:53:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: MAMI HOČE SPATI!!!!
4.3.2006 10:10:47   
tadejaa
Da te malo potolažim. Tudi pri nas je bilo tako.
Zbudil se je tudi 10-15 krat na noč. Zdaj je star
8,5 mesecev in se zbudi "samo" dvakratuser posted image .
Ta teden je celo eno noč prespal, da sem se ob
šestih zjutraj zbudila in mislila, da je kaj narobeuser posted image .
Saj bo boljše, s tem se jaz tolažim.




(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: MAMI HOČE SPATI!!!!
4.3.2006 10:35:42   
Anonimen
Moja 1,5 letnica nas še vedno obvezno zbudi 2-krat na noč.To budno stanje traja tudi po dve uri.Jaz sem v glavnem kot zombiuser posted image

(odgovor članu tadejaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: MAMI HOČE SPATI!!!!
4.3.2006 10:37:07   
tanjaDi
Ojla,

naj te malo potolažim, pri nas že 3 mesece ne spimo, se zbuja tudi na 15 min. Prava katastrofa.user posted image

Baje, da zaradi zobkov....naš sonček jih ima že 6 zunaj in še prihajajo.

Upajmo na boljše čase.....pa LP

(odgovor članu tadejaa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: MAMI HOČE SPATI!!!!
4.3.2006 11:04:05   
*maja
No se pridružujem klubu... pri nas se naša pupa (stara je 8 mesecev) včasih zbudi na noč tudi po 10 X, in za enkrat še nisem našla recepta kako ta krog prekiniti.
Je bila pa prve 3 mesece neverjetno pridna, je spala od prvega dne ko sva prišli iz porodnišnice pa do približno 4. meseca celo noč od 23.00 do 6.00 zjutraj.
Kje so ti časi user posted image .

(odgovor članu tanjaDi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: MAMI HOČE SPATI!!!!
4.3.2006 11:14:57   
Anonimen
Maxa ponavadi zjutraj matrajo prdeci, kar lepo prdi zjutraj. Pa ko vstaneva in se zrihtava in najeva se kar fajn spokaka. Mogoče pa zaradi tega ne spi. Prej je vedno kakal ponoči, sem ga previla in smo vsi spali naprej. Zdaj pa nič več ne kaka ponoči.
A mogoče katera ve za kakšne kapljice ali kaj, da ne bi toliko prdeluser posted image  oz., da ga ne bi to matralo? Saj ne joka ampak ga mogoče to zbudi. Ker ko ga nahranim ponoči in dam v posteljko,  se tam najprej zvije potem pa takoj enega ustreliuser posted image .

(odgovor članu *maja)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: MAMI HOČE SPATI!!!!
4.3.2006 12:16:49   
dory
Hehe nas bo star 23m pa mi zadnjih 14 dni spi ponoc ( beri se vedno se zbuja 3x na noc )...ampak to je zame pravi raj, saj je blo do takrat na vsaki dve uri...na pol pa rec, ce nimam konstantne telovadbe :)user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: MAMI HOČE SPATI!!!!
4.3.2006 13:55:34   
Anonimen
Da še jaz dam en pameten predlog. Naj se najprej pohvalim, da imam dva sinčka - 1,5 in 2,5 let in oba pridno spita. Sej kakšno noč se kakšen mal zbudi, ampak ni omembe vredno. Nisem neprespana, kar je bistvo. Pomagala mi je pa definitivno vztrajnost in knjiga Otroško spanje - brez joka v sanje. Avtorja ne vem, dobi pa se v knjigarni Vale Novak v City Parku. In so zelo nežni nasveti, ki so definitivno koristni. Ni čudežev, boljš je pa definitivno... Se splača poiskusit!!!
Pa lahko noč user posted image
Nina

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: MAMI HOČE SPATI!!!!
4.3.2006 18:35:13   
lelaval
Jaz pa bom važna, ker že kak mesec spim. user posted image   Cel teden mi spi že celo noč user posted image , od 21.00 do 7 - 8 zjutraj, prej je mesec dni spala do 4 - 5 zjutraj, pred tem pa sva se 4 mesece 'mantrali' in sem več noči prebedela kot ne.

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: MAMI HOČE SPATI!!!!
4.3.2006 19:06:28   
tincci
Urska, nisi edina. Pri nas je že od nekdaj tako. Podnevi spi parkrat po pol ure, več samo v vozičku. Pri nas se noč začne ob 22.00-23.00, potem pa zbujanje ob enih, petih pa vstanemo ob sedmih. Se je že zgodilo, da je spala v šusu 7 ur, ampak to je že daleč nazaj. Danes npr. je zaspala ob 23.00, se zbudila ob 24.00 za dojit, se zbudila ob 1.50 pa spet ob 4.40, potem pa je do 6.00 prdela, stokala, kašljala. Je blo pa dvakrat, ko je šla spat ob 20.00, samo je obakrat ob 3.20 mislila, da je jutrouser posted image

Jst sem probala že vse možno tudi za spanje čez dan, ampak sem se že malo sprijaznila, da pač eni otroci rabijo manj spanja oziroma majo en tak bl čudn ritm. Tko da nisi sama, tud jst marsikakšen dan kr poševno hodimuser posted image

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: MAMI HOČE SPATI!!!!
4.3.2006 19:17:28   
Gina
Pri nas se je ta srednja zbujala od 10-30x na noč. Ne, niso to bili zobki. user posted image user posted image  Dobra fora, kje vse se zobki ne ponucajo. Ne, bila je pač take sorte. In ne, ni minilo. Nikoli ni minilo samo od sebe. Trajalo je skoraj 3 leta. Potem se je pa meni malo zmešalo in me ni brigalo, ali bo tulila eno uro ali celo no, enonoč ali 10 noči, jaz sem imela dosti. In ni tulila tako dolgo. Samo eno uro in tričetrt, potem pa še 3x po 15 minut. Naslednji dan pa samo se mi zdi kake 15 minut. Potem je od takrat naprej vedno spala celo noč, brez prebujanja. Zakaj sem čakala tako dolgo? Ker se nisem imela dovolj rada. Ker se mi je zdel otrok bogi. V bistvu je bil pa bogi, ker se 3 leta tudi on ni naspal. Kako zelo sem mu škodila, ko ga nisem naučila spat. NO, pri 4 mesece starem jaz vseeno ne bi tega probala še, ampak pri pol leta pa brez nadaljnega.

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: MAMI HOČE SPATI!!!!
4.3.2006 19:37:37   
bobek05
Menda sem srečnica, ker sem vsaj pol leta spala, ampak po novem se pridružujem tvojemu klubu user posted image  Naš mali se je 1. m zbujal 2x na noč, 2. m 1x na noč, pri skoraj 3. m pa je noč prespal in razen določenih obdobij (cepljenja, izraščanje zob, prehlad) spal od 19h do 7h (uh, kak se lepo "bere"/čuje) user posted image  No in zdaj pri 8,5 m se je začelo zbujanje ponoči. Najprej smo mislili, da so zobki (2 že ima) vendar jih ni od nikoder user posted image  Bolan tudi ni, je OGROMNO, čez dan ful manj spi, ponoči pa user posted image  Včeraj je bilo npr. takole: ves utrujen, ker je bil večino dneva pokonci je zaspal ob 18h, spal 45 min in s totalnim tečnarjenjem in jokom mamo teroriziral kakšno 1,5 ure. Torej zaspal cca. ob 20.30, se zbudil 00.50, potem ob 2h, ob 3h, ob 5h, ob 6h, ob 6.20 (smo končno vstali)... Za razjokat user posted image  Skoz noč načeloma ne je, razen izjemoma in je dovolj če mu dava dudo v usta in plenico kot ninico in spi dalje. Se pa je že tudi zgodilo, da se je zbudil ob 4h, pa se hotel igrat user posted image  in sem šla nazaj spat šele ob 5.30 user posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: MAMI HOČE SPATI!!!!
4.3.2006 19:38:28   
ZARA
Ti, ti,  kruta mati ĐINA!user posted image

_____________________________

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: MAMI HOČE SPATI!!!!
4.3.2006 19:49:27   
Anonimen
Gina 3 letauser posted image . user posted image  za tebe, da si zdržala. Jaz bi že zdavnaj dala oglas na bolha.com "Prodam dojenčka"user posted image

(odgovor članu ZARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   [Brisano sporočilo]
4.3.2006 20:56:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: MAMI HOČE SPATI!!!!
4.3.2006 20:59:37   
Anonimen
nism brala vsega..ampak vrjemi bo minilo. če se mu je to zdej začel dogajat ma vrjetn poskok v rasti

drgač pa kva nej pa js s svojo 19 mesečnico k tul od 3h do 5h zutri k zverina, pa sploh ne vem kva hoče? kr neki!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: MAMI HOČE SPATI!!!!
4.3.2006 20:59:43   
teta beta
Kaj pa če imate v sobi pretoplo? Poskusi spalnico pred spanjem prezračit in znižati temparaturo, otroka pa magari bolj toplo obleci za spanje, npr. še eno majčko, eventuelno še tanko kapico na glavo, če se ti zdi. Ali pa če je preveč suh zrak? Pa naredi trdo temo, če slučajno uporabljate nočno lučko, ker tako otroci boljše spijo.

_____________________________

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: MAMI HOČE SPATI!!!!
4.3.2006 21:02:37   
Anonimen
Danes bo ati 1. spal z Maxom, mami bo pa v dnevniuser posted image . Ati bo tudi dojiljauser posted image .

No, me zanima kako bo to user posted image .

Teta beta za to je vse poskrbljeno. Vseeno hvala.

< Sporočilo je popravil URSKA -- 4.3.2006 21:08:11 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: MAMI HOČE SPATI!!!!
4.3.2006 23:39:33   
anckabancka
Nam se tud dogaja po 5x na noč, ali pa še več... Pri 8 mesecih, ko je prej tako lepo spal cele noči, zdaj pa user posted image ponoči, ko bi jaz spala. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?