|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako odvaditi flaške?
18.1.2006 6:54:57   
CUKRČEK
Ojla,
moja leto in pol stara hči še vedno pije po flaški. Kar me načeloma niti ne moti. Me pa zadnje čase moti to, da mi takoj odgrizne cuceljuser posted image  Dva cuclja staneta skoraj jurja in ta dva zadostijeta za dva dni. Če imamo veliko srečo, traja kak dan več.
Če ji dam piti iz kozarčka, se ji seveda stvar zdi zelo zanimiva, toda ona samo odpre usta in nič se srkne. Valda gre vse mimo in ne da se ji dopovedat, da moratudi srknih. Flaša z trdim nastavkom prav tako ne pali, ker ne zna iz nje potegnit. Ona pač gloda nastavek in upa, da ga pregrizne, da bo kaj potem priteklo.

Kaj naj naredm?? Kako jo pripravit do pitja iz česa drugega oziroma vsaj odvadit glodanja cuclja. Fora je v tem, da to naredi tako hitro, da prehiti vsakogar, ki ji hoče pravočasno snet flašo iz rok.



_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako odvaditi flaške?
18.1.2006 7:40:25   
puncica
O marička imate pa res problem, naša sicer ne grize cuclov, pa tudi iz nastavka se je navadla hitro pit, kaj pa če si ustrajna, pa kupi tistega od aventa, ko je bol mehek, ker naša tudi iz enga trdega ne zna pit. Al pa če prešaltate na bol pocen flaške. Ma ne vem no upam da bo čim prej nehala grizt user posted image

_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kako odvaditi flaške?
18.1.2006 7:46:59   
AnBan
A ti zna dat lubčka? JA? Torej ji ponudi kozarec s slamico in ji pokaži, da mora vlečt tako kot se da lubčka. Mi smo naša dva oba tako navadli pit po slamci in flaši z nastavkom, pa ima tamali ravno tko leto in pol.
Pa poročaj, če ti bo uspelo!

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kako odvaditi flaške?
18.1.2006 8:00:31   
mala




Mi smo kupili magični lonček od Aventa in dali ven filter-ki je proti polivanju, tko v bistvu potem samo teče-probej mogoče se bo tako navadilauser posted image sicer se je pa naš  odvadil piti iz flaše pri 18-mes. kar sam jo je začel odvračatuser posted image tko da nismo imeli večjih problemov s temuser posted image





(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kako odvaditi flaške?
18.1.2006 8:42:46   
ma-ja
Moja je do treh let pila po flaški. Se je kar ni dalo odvaditi. Če je pregriznila cucelj, je potem imela nekaj časa kar takega. Potem je pa nehala grizti.
Flaško smo pa kar težko vzeli. Je pa nekaj časa res ogromno mleka popila in se je začela rediti. Saj ne da bi bila obsedena s težo, ampak je res hotela samo mleko. Ravno takrat je rodila moja sestra in smo flaške dali mali dojenčici. Je bilo malo problemov, ampak je čez čas pozabila. Si pa pri štirih letih še vedno vleče prstke. To pa ne vem kako odvaditi. Če ji s čim namažem, si gre umiti roke in potem spet da prste v usta. Zaradi zob še ni panike, ker ima lepe, ampak vseeno.

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kako odvaditi flaške?
18.1.2006 8:48:19   
CUKRČEK
IZVIRNO SPOROČILO: ma-ja

Če je pregriznila cucelj, je potem imela nekaj časa kar takega. Potem je pa nehala grizti.




Saj jaz ji tudi pustim takega, dokler je še nečemu podoben. Če pa odgrizne cel zgornji del, da ostane le velika luknja , ga je pa le treba zamenjat.

_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu ma-ja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kako odvaditi flaške?
18.1.2006 9:10:12   
katarina j.
Jaz bi tudi to zagrabila kot priložnost, da jo odvadiš na flaško- NI NI FLAŠKE, KER SI JO PREGRIZLAuser posted image
Je toliko variant, ki so ti jih že zgoraj opisale, probaj vse, mislim da se splača!
Sploh če ni odvisna od flaške zvečer, ko je treba zaspat, to ne bo problem. Moj sin je imel flašo do treh let, ker  brez nje ni znal zaspati, čez dan pa je znal pit iz kjer češ.user posted image

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Kako odvaditi flaške?
18.1.2006 9:26:37   
bskrle
Mi smo ukinili flaško prejšnji rteden, stara je 3 in pol, je ap res, da jo je pri 13 mesecih šele začela uporabljati. Zadnje leto je pila mleko zvečer, ker jo je bolel želodček, sem ji  povedala, da želodček boli in da lahko pije flaško v kuhinji sede ali po lončku. Oboje je odklanjala, en teden je vsak večer ene 5-10 min jokala. Sedaj gre spat brez problema.

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Kako odvaditi flaške?
18.1.2006 9:30:06   
urška
našemu smo flašo vzeli pri prbl. 22 mesecih; ker se je samo igral s cucljem spil pa nič; pa sem mu en dan pred opoldanskim spancem ponudila kar mleko v skodelici s slamico; sicer je vse skupaj trajalo dalj časa ampak od  takrat ni več flaše; je pa res, da je že prej znal piti po slamici.....

flašo smo potem skrili, ker čo jo je kje videl jo je hotel seveda takoj imet....

(odgovor članu katarina j.)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Kako odvaditi flaške?
18.1.2006 11:02:57   
ma-ja
Ja, cukrček potem ti pa res skoraj ne preostane drugega kot da jo probaš odvaditi od flaške. Npr. s kozarčkom ali kaj podobnega. Je pa težko, se strinjam.
Samo za cuclje pa res ne moreš delati user posted image !
Ta starejšega smo nahecali tako (imel je dudo), da smo rekli, da jo je odnesel dimnikar. Pustil pa je darilce za zahvalo. Samo bil je malo starejši od tvoje. Poskusi s kakšno tako foro, mogoče pa uspe!

Vso srečo!

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Kako odvaditi flaške?
26.1.2006 21:07:32   
bamby
Mi smo ga odvadili od flaše s cucljem tudi tako, da smo mu dali ustni nastavek brez ventila, da je kar samo teklo. To je sigurno dobra varianta. V naslednji fazi smo ga navadili pa na slamico in sicer tisto debelejšo. Najprej smo mu pokazali, da se je videlo, kako gre pijača po slamici navzgor, potem je pa še samo poiskusil in mu je takoj uspelo in je bilo pravo navdušenje. Tisti lončki s slamico, ki se dobijo v večjih Mercatorjevih trgovinah so prav vredu, le motilo me je to, ker se ni dalo slamice pomiti in smo jo morali kar kmalu vreči stran.
Veliko sreče!

(odgovor članu ma-ja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Kako odvaditi flaške?
29.1.2006 12:17:52   
KODA
Jaz nobenega nisem mogla odvadit flaške do treh let.Samo namesto cuclja,smo dali trdi nastavek.Ponavadi sta vzela flaško v posteljo za čez noč.

_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Kako odvaditi flaške?
29.1.2006 18:55:49   
Anonimen
moja pije z aventovim nastavkom ki ne poliva. tm je isto treba povlečt. drgač sem ji umes dajala tut flaško od tommee tippee s slamco k ne poliva http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=156606 , sam se tut bl težko pomiva...po cuclju pa res pije samo še mleko, pa bomo to tut počas ukinl. k mleka iz kozarca al pa šalce sploh noče pit?

mislm da je dost stara da jo naučiš po slamci pit..naj bo taširoka slamca al pa ji kup kak lonček k ma sam nastavk tak k poliva

< Sporočilo je popravil LARA -- 29.1.2006 19:02:17 >

(odgovor članu KODA)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Kaj storiti, ko je otrok frustriran?
Konflikti in frustracije so neizogiben del medčloveških odnosov, še posebej, ko nas več ljudi živi tako zelo blizu kot v...
BLOG: Pridružila sem se gibanju Free ziza
Če bi sama vsakič, ko sem dobila butasto vprašanje, povezano z dojenjem, zaslužila, bi danes imela že ... hm, morda nove...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?