|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dojenje in gosta hrana
3.2.2006 11:08:46   
pika_b
Pozdravljene!

Mene pa zanima, kao dolgo ste ponujale svojim user posted image  še k gostemu obroku dojenje. Naš naprimer pri 6m poje dve banani in še se na koncu malo podoji, enako je pri kosilu in večerji. Za kosilo smo imeli do sedaj zelenjavo, naslednji teden bomo začeli z mesom. Za večerjo pa kašice Hippove, bebe, itd, ki se zmešajo z vodo. Včasih dojenje pri gostih obrokih izpustiva, kakor kdaj!

Ponoči se še 1-2x podoji in jutranji obrok je samo dojen. Mislite, da količinsko dobi premalo mleka? Povsod navajajo, da mora otroček dobiti od 500-600ml mleka/dan.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dojenje in gosta hrana
3.2.2006 13:01:55   
April
jaz pri devetih mescih še vedno. To pa zato, ker na zlico skoraj nič ne poje. Največ štiri žlice tistega kar mu pač pripravim.

(odgovor članu pika_b)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Dojenje in gosta hrana
3.2.2006 15:43:26   
SashaB
Midva sva začela uvajati gosto hrano pri 4,5. Najprej sadje dopoldne, samo par žličk in nato še vedno dojenje. To je trajalo ene 14 dni, medtem sva vsak dan jedla nekaj več sadja in se manj dojila. Ker pa je šel po tem obroku navadno spat in ni znal drugače zaspati se je dojenje po tem obroku vleklo še kakšne 14 dni. Vendar pa sva nato zaključila.
Pri 6m sva imela dopoldne sadni obrok in popoldne zelenjavni, zvečer pa kakšen rižolino ali kaj podobnega - brez dojenja.  Sedaj pri 7m je dojen samo zjutraj in zvečer, pa tudi to počasi ukinjamo.

Mislim da ti malček sam pove kdaj ima dovolj goste hrane, kar pomeni da je sit. Za žejo kakšen čaj, vodo ali sok in to je to. (Razen če nista prav nazaetku z uvajanjem).

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Izračun vibracije otrokovega imena po nume...
Izbrati pravo ime za otroka je izjemno težka naloga. Če želite, da ima ime vašega otroka vibracijo, ki bo odsevala njego...
Je dojenje po enem letu še koristno za otr...
Do kdaj dojiti? Ima dojenje po enem letu še koristi za otroka? Kaj pa za doječo mamico?




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?