|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Starost varuške
7.2.2006 19:16:44   
Anonimen
Pozdravljeni,

zanima me, koliko stari oziroma pravzaprva "mladi" varuški (dekletu) bi zaupali svojega otroka. Pa veste, da 'zna' z otroki in je kdaj že pazila kakega.

Lp

Pa napišite še starost otroka. Hvala.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Starost varuške
7.2.2006 20:57:44   
Veverička
Zdravo,
najinega Blaža pazi 26 let stara punca. Začela ga je pri 13 mesecih (zdaj bo star 15m) in je naravnost zaljubljen v njouser posted image . Prav pazila mislim, da še ni nobenega, je pa pomagala sorodnici in končuje PEF,delala je že v šoli... Meni je važno, da ga ima rada, da mu zna skuhati in, da ob njej kaj napreduje (da ga kaj novega nauči).  Skratka, midva (oz. mi trije) sva zaenkrat zelo zadovoljna!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Starost varuške
8.2.2006 11:05:46   
beti 1
Mojega Žigo je od enega leta starosti dalje pazila 22 let stara varuška. Nikoli še ni pazila nobenega otroka, od začetka je bla štorasta pri previjanju, pa glede kuhanja sem ji vse razložila. Sem jo sicer nekaj malega poznala od prej (je iz moje vasi, od svaka prijateljica). Najbolj pomembno mi je bilo, ko sta se prvič videla, ko bi skoraj lahko rekla, da je šlo za ljubezen na prvi pogled z obeh strani.
Pazila ga je devet mesecev in ta čas je bil vedno on prioriteta, ga je skoraj malo preveč razvadla, je potem rabil štiri mesece, da je pozabil, kako lepo mu je bilo z njo in začel čisto zares uživati v vrtcu. Še v vrtec ga je ona uvajala, je bil zanj lažje.
Meni je blo zelo žal, da je morala nadaljevati s študijem, sta se res enkratno ujela. So mi še vzgojiteljice v vrtcu rekle, da se prav neverjetno dobro ujameta.
Previjat, kuhat,... se lahko vsak zadovoljivo nauči, bolj bistveno se mi zdi, da ima varuška res rada otroka, ki ga čuva. Pri tem leta niso pomembna. Nekatere bi ble tud pri 16 lahko že čisto dobre varuške, drugim pa verjetno tud pri 35-ih nebi zaupala svojega sončka.
Zdi se mi tud pomembno, da daš varuški vedet, da te lahko kadarkoli pokliče, če ima kakšno vprašanje in vpraša karkoli v zvezi z otrokom.

(odgovor članu Veverička)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Starost varuške
9.2.2006 8:45:55   
barba
Men so zaupal otroke v varstvo že v srednji šoli, brata in sestri sem pazila pa že prej. Prijateljici sem pazila otroke ob večerih, da sta lahko šla ven in včasih čez dan.

Svojega otroka bi prej zaupala kakšni mladi punci, kot pa svoji tašči. Kako bo, še ne vemuser posted image .

Bistveno je, da zaupaš otroka nekomu in veš, da bo z malim vse vredu ta čas. Verjetno (za moje pojme) je za to bolj primerna kakšna mlada oseba, če ne drugega je bolj prilagodljiva.

S tem se bom še ukvarjala. To je samo moje mnenje!user posted image

_____________________________

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Pitje vode in lulanje med poukom
Te med odmorom ne tišči lulat in te je pritisnilo sredi pouka? Boš moral počakati do naslednjega odmora. V mojem svetu j...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?