|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ginekologinja, Radovljica
23.7.2005 15:14:25   
arielca
Pozdravcek,

Na forumu sem sele zdaj prebrala par knkretnih kritik čez dr. A... iz Radovljice pa me zanima, če katera hodi k njej in ima dobre izkušnje. :((:((:((

Jaz sem G zamenjala ravno v začetku nosečnosti in mi je zaenkrat OK, ampak mam vseeno pomisleke. Zdej spet G menjat pa tut ni ravno fino.

PROSIM ZA POMOČ!!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Ginekologinja, Radovljica
23.7.2005 15:24:21   
urši77
Bila pri njej davnega leta dva pa tri.....in dokler je vse OK, je tudi ona ok, ko pa gre kaj narobe, pa beži stran od nje:)

Saj sem mogoče malo grda, a take so bile moje izkušnje...mogoče se je pa kaj spremenila:)

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Ginekologinja, Radovljica
23.7.2005 16:38:45   
urbancek
Čim dalj od nje, dokler si zdrav je ok, ko pa je kaj narobe, pa je potem še bolj.
Lp

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Ginekologinja, Radovljica
23.7.2005 21:26:49   
brianna
Zamenjaj ginekologa, dokler je še čas
Zaradi njene malomarnosti in ne strokovnosti, je meni v 34. tednu počil mehur in punčica nama je umrla.:((:angel:
Sedaj se gre za tebe in za zdravega dojenčka, ne pa ali bi ali ne bi menjala.:duda:

Kaj če bi jo prijavili na zdr. zbornico. Jaz sem za, mogoče še katera?:hudicek:

lp

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Ginekologinja, Radovljica
27.7.2005 22:21:28   
Nataša R.
No da povem po resnici. Jaz sem bila noseča 8T ko sem zvedela. Potem sem šla k njej na pregled in je rekla dobro pogledala me ni niti v obraz nič kot ledenik. Ko sem začela krvaveti. Sem šla nazaj. V bolečinah me je pustila v čakalnici čakati 45 minut. Tako da sem v tistem trenutku splavila. Saj ko me je pregledala je imela v roka ostanek. In je sama rekla da se je to lahko zgodilo okoli 15 minut nazaj. Potem sem ji povedala svoje in ni nič zaleglo. Ona ma svoj prav. Čeprav živiva v isti ulici nedaleč narazen je tudi pogledati ne morem. Saj mi je dala vedeti nas se pač sprijaznim da mi ni usojeno biti mami. Potem sem sla k drugemu ginekologu v Kranj DR. MATIJA URH in tako ima dames 19 mesecev starega sina. Če si pametna prej drugam. Ker ona nima svega v glavi pošlihtanega tako kot bi moralo biti. Nihče ti ne bo zameril če bo prišla k njemu. Povej da z njo nisi zadovoljna in konec.
Več na privat.

LP
Nataša

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Ginekologinja, Radovljica
28.7.2005 14:48:22   
neya
Pozdravljene!
V bistvu sem kar malo šokirana, ko berem take stvari o svoji ginekologinji.
Obiskujem jo že od vsega začetka - 9 let. Zaenkrat nisem imela problemov z njo. Res je tudi, da nisem imela nikakršnih večjih zdravstvenih problemov. Edino dvakrat je bila mogoče bolj hladna.
Ampak sprejemna sestra je pa super prijazna.
Hvala za opozorilo, bom naslednjic bolj pozorna.
Vsem zelim lepo nosecnost!

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Ginekologinja, Radovljica
28.7.2005 20:53:29   
suky
Js sem hodila k njej 6 let.Nikol nisem mela problemov, razen kakšnega vnetja, tko da sem jo obiskovala res le za rutinski pregled.Tri mesece nazaj sem zanosila, šla sem k njej, da me je pregledala.Je rekla, da je vse OK.Zvečer sem začela krvavet in sem šla urgentno v bolnico na Jesenicah.Bla sem čist šokirana od prijaznosti dr.Macunove, ki me je urgentno pregledala, mi napisala tiste tablete na D...:), ki preprečujejo spontani splav in mi svetovala počivanje 3tedne.Po nekaj dneh sem šla nazaj do dr.A v Radovljico in ji povedala kaj je blo.Ženska me je napizdila kaj sem sploh hodila v bolnico, da brezveze jem te tablete in da je krvavitev nekaj običajnega.S tem da mi je naredila ultrazvok in hladno pripomnila, da je plod ŠE ŽIV!!!Tko se mi je zagabila in takrat sem zadnjič zrla v njen hladni obraz.
Po tem dogodku sem šla na Jesenice k dr.Tratniku, ki je baje zelo dober diagnostik.Ob prvem pregledu mi pove, da mam čist nepravilno obliko maternice in da bom verjetno imela težave med nosečnostjo(krvavitve, krči)in da se moram zelo pazit,če hočem da bo ve OK.Tista krava mi pa v šestih letih ni mogla tega ugotovit.NOSEČNICE STRAN OD NJE!!!

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Ginekologinja, Radovljica
28.7.2005 23:23:37   
Nataša R.
Moja soseda je doma iz Radovljice in je k njej hodila skozi. Potem je prvič zanosila in imela spontani splav. Tako je bilo drugič in tretjič. Nato gre k drugemu in ta ji pove da ima pregrado v maternici in da ima zato splave. Imela je operacijo. In odlej hodi drugam. Sedaj pa ima dva zdrava lepa otroka.

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Ginekologinja, Radovljica
8.2.2006 14:03:54   
Anonimen
Res da je tema stara že več kot pol leta ampak vseeno bi dodala svoje mnenje:

- zaradi nje sem šla v bolnico, ker mi ni pogruntala da imam hudo vnetje jajčnikov( šla sem do dr. Komanove na Bled- ki je SUPER- ta pa mi je rekla samo kje sem hodila toliko časa in mi napisala napotnico za v bolnico)

- poznam punco, ki je zanosila pri 16 letih. Ko je posumila, da je noseča je šla na pregled in Anderletka ji je vse zanikala. Punca je bila čez en mesec spet brez menzesa, naredila test (pokazal +) in jo je  ponovno obiskala, ta pa ji je potrdila in rekla da je pa že v 4!!! mesecu. Kako da tega prej ni vidla!? Hotela je preprečiti punci, da se sama odloči...

- pa še to... menda je lezba...

(odgovor članu Nataša R.)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Ginekologinja, Radovljica
8.2.2006 16:46:31   
x_srečka_x
boga tista punca ki ji je preprečila da bi se določila ali bi ga lahko obfržala ali ne in tk je mogla hočeš nočeš četudi ni imela sredstev za otroka preživljati ga
jst bi tole ginekologinjo čist napadla ker jst k živim v šk.loki imamo super fajne ginekologinje ki ti vse povejo in po vaših mnenjih sodeč bi ji morali vzeti licenci ginkologinje ker si to ne zasluži user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Ginekologinja, Radovljica
8.2.2006 18:58:03   
stuhica
Samo bejž stran od nje kar te pete daleč nesejo!!!! Ta ženksa je dobra le za te stare mamce k  so v meni in jim prepiše kakšne tabletke! Ja je v redu dokler nimaš nobenih težav!

Meni po 5 letih ni vedla povedat da imam PCO! Ni vedla povedat zakaj po 4 mesce nimam menstruacije!!????? Ma kao to vam hormoni tko delajo !?????
To je hudič od babeuser posted image  napisala mi je cel kup enih tabletk, kolegica ki je vedla da mam težave pa da se svojmu prpravlava na to da bi zanosila, je vedla da mi moja G čist nič ne pove, se je razpizdila in hvala bogu da se je ter me  prijavila k G na Jesenice. Tisočkrat ji reči hvlaa je premalo ker hvala bogu da je ukrepala!
Dr Berniku sem nesla pokazat ktere tablete vse mi je dala se je sam za glavo prjeluser posted image user posted image user posted image in mu ni blo jasn zakva mi je dala te tablete. Po pregledu ugotovimo da imam PCO kar je vzrok da nimam M in tudi poseldično če ni tega nimam Ovulacije in zato nisem mogla zanosit! HALo je je čist prfuknena na moja vprašanja pa sploh ni odgovarjala  če pa že je reče ja to je pač tko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jest bi lahko že zdavnaj vedla da bom imela težave kot sem jih z zanositvijo, predlani mi je sicer usplo pa je bilo IMN lani ponovno ista pesem, ampak v 3 gre rado in zdaj sem nosečka user posted image !
Če sene bi zbasala od nje bi še vedno nenosečka in brez otrok in nikoli ne bi vedla kaj vse je narobe z mano!!!

Po IMN so me dali na določene preglede kjer smo ugotoivili še ne par stvari, pa ta krava bi me pa s tabletam nafilala!!!

Pri Dr. berniku sem dobila odgovore na vsa moja vprašanja, kakšna koli, dogor me d nama je bil tudio od prvega dneva da želim konkretne odgovore, ker je bilo dovolj 5 let ne dobiti nobenega odgovora. vednos i vzame čas in mi vse lepo razloži, pa tud Dr Tratnjek je res u redu specialist, ma vsi na jesenicah so res ful u redu pa še to imela sem blaznos erčo da sem se prepisala na Jesenice ker  če bi bila v Radovljici še vedno priuser posted image  od babe me že po prvi nosečnosti ne bi bilo več!!!!!!!

Matr sem se razpisala !!Samo stran pejte  punce res k vam bo žal če pa že ne pa pejte vsaj km drgam na cajte po drugo mnenje!!!!



(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Ginekologinja, Radovljica
8.2.2006 19:38:26   
_jana_
ojej punce......

jutri imam pregled pri njej. mam tezave in zato grem. zdej sm cist obupana. jutri grem k njej, potem se pa prepisem. kje v blizini (bled, jesenice) je kaksen dober ginekolog?

Prosm, prosm za mnenja.

hvala

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Ginekologinja, Radovljica
8.2.2006 19:45:30   
_jana_
anonimna.... a mi lahko prosm das telefonsko od Komanove na Bledu?

(odgovor članu _jana_)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Ginekologinja, Radovljica
8.2.2006 19:57:31   
manetka
sem kar začudena ko berem pripombe tukaj.
Hm kaki dve leti nazaj, pa je meni precej pomagala, preganjalo me je neznosno srbenje.
Tako, da moja izkušnja je ravno nasprotna od vašihuser posted image

No tako, da ne vem kaj si mislit o njejuser posted image

Lp m.

(odgovor članu _jana_)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Ginekologinja, Radovljica
8.2.2006 20:02:15   
_jana_
ja manetka..tud men je pri tem pomagala. samo kdo pa ne zna predpisat canestena??

(odgovor članu manetka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Ginekologinja, Radovljica
9.2.2006 14:18:57   
tejčica
Tudi jaz sem hodila k njej in na srečo nisem imela nobenih težav, tako da sem mislila da je čisto vredu. Ko pa sem se med nosečnostjo preselila k lubiju in začela obiskovati ginekologa v Kopru, sem šele videla kako sploh zgledajo pravi ultrazvoki, pogovor, nasveti...

Tudi moja sestra je hodila k njej. Je pa imela veliko težav in ji nikakor ni znala pomagati. Nato je šla na Jesenice k dr. Macunovi in je bilo kmalu vse vredu. O užaljenosti dr. A., ko je izvedela kje je bila sestra in da bo tudi zamenjala ginekologa, pa niti ne bi govorila.

(odgovor članu _jana_)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Ginekologinja, Radovljica
9.2.2006 22:11:21   
Anonimen
Zdravstveni dom Bled... 04-575-4019 ...Dr. Koman

Men je super, prijazna je, in obvlada!
Ma, če nisem že 20 žensk tja spravla....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Ginekologinja, Radovljica
10.2.2006 12:14:36   
_jana_
hvala anonimna. se nekaj me zanima.. a na rednem pregledu naj bi delali tudi ultrazvok? men ga ni naredila se nikoli....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Ginekologinja, Radovljica
11.2.2006 18:12:34   
Anonimen
Na Bledu ti naredi UZ samo v primeru če dr.Komanova posumi da je kaj hujšega ali pa če si nosečauser posted image user posted image user posted image ...samo mislim da je v tem primeru tudi le vsak drugi mesec...
Men je po pravici vseeno za UZ, jest ji zaupam in ostajam pri njej dokler ne gre u penzjon..user posted image user posted image user posted image

3x hura za dr. Komanovo!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _jana_)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?