|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   za vse obupane uvajalke
5.3.2006 20:14:33   
sasa
se pred tednom dni bi lahko skopirala post tine 104. mi smo se polno dojili skoraj 6 mesecev in zaceli uvajanje by the book. najprej bucko, torej zelenjavo, da ne bo prevec navdusenja nad sadjem. potem korencek, pa smo hitro presaltali na jabolko, surovo, pa kuhano, pa hrusko, pa avokado, pa mango, pa kak frutek, pa rizolino,...in ni pojedla prakticno nic. no, mango z banano je bilo tu in tam uspeh, drugace pa ust sploh ni bilo videti. seveda jih ima sicer vec ali manj skoz odprta in vanje tlaci cisto vse, ampak ze ko je dobila okrog vratu slincek, so se spremenila v tanko crto in ce se mi je posrecil res dober humoristicen nastop jih je toliko odprla, da je dobila prvo zlicko in vsaj ugotovila, da je recimo danes na programu mango in da bi pa malo vseeno blagovolili pojesti. in to je trajalo dober mesec. meni se je pocasi mesalo in sem ze razlagala, da bo pa nasa ena od unih, ki jo bo mami hodila dojit v vrtec. vsak dan sem ji ze rahlo mazohisticno pripravljala razne kasice in se vsakic pred obrokom dobro nadihala, si nadela smehljaj in poskusala.

in potem je prisel prejsnji teden, ko je odprla usta in zdaj jih prakticno vec ne zapre. seveda so stvari, ki so ji manj vsec in traja potlej hranjenje dalj in pojemo manj. in so stvari, ki so ji bolj in se sprasujem, a je res dobro da tolk poje.

tko. mi se zdaj lahko lotimo naslednje stvari, ki je noce delat (denimo pit iz magicnega loncka, pa se kaj bi se naslo), vam pa, ki se soocate s podobnimi tezavami, upam, da smo prizgali luc na koncu tunela.

sasa
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: za vse obupane uvajalke
5.3.2006 20:46:16   
Magi*
hehe, sasa, tole je preveč podobno naši zgodbi;)

PS: če noče piti iz magičnega lončka, je ne sili. moja pupa je rajši pila uiz kozarca (smo bili pač več politi), pa nasploh ni kaj dosti pila. pol se ji je pa kar naenkrat odprlo in pije (tudi) iz lončka (imamo pa rajši navadni NUKov lonček, magičnega ni hotla zaštekat), kozarca, posode veliko. je pa res, da jo zdaj manj dojim in najbrž ji tudi mleko ni več dovolj. skratka, tudi pila še bo.

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu sasa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: za vse obupane uvajalke
5.3.2006 21:11:50   
Anonimen
Mi sicer pri uvajanju nismo imeli nobenih težav, iz magičnega lončka pa je začel piti šele pri enem letu, prej ga je zanimal le kot igračka. Tako da, lepo počasi, pa bo vse.user posted image

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: za vse obupane uvajalke
7.3.2006 8:11:34   
katarinam
Midve sva zaceli tudi pozno - s 7. meseci, ker je bila 1. mesec prezgodaj rojena, pa na sreco nisva imeli problemov z uvajanjem goste hrane. Pitje iz magicnega kozarcka, nasa ga raje grize in veselo pije iz polliterske plastenke ki ima nastavek za "sportnike" (ne vem kako bi drugace poimenovala).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pokukajte v pravljičen svet nove trgovine ...
photo
Vrata je odprla nova trgovina Mali zakladi, ki se nahaja v spodnji etaži Emporiuma, BTC City Ljubljana.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?