|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Noče več zize....
12.3.2006 10:58:03   
bambi
Ne vem kaj je moji ljubici, tako se je rada dojila in vse je bilo lepo in prav, do pred 3 dnevi.... 27.03. bo stara 6 mesecev in smo pred 2 tednoma začeli z malo goste hrane, sicer malo banane in mleka, za ostalo ni pokazala interesa..... Včasih, ko sem jaz študirala in je bila v varstvu je dobila aptamil ali pa sem si jaz načrpala mleko..... Zelo všeč ji je postalo hranjenje po žlički, čaj pa absolutno pije samo po žlički ali pa hoče iz kozarca. Zvečer pred spanjem je obvezno papala po ziziki in tudi ponoči sva se lepo dojili. Pred 3 dnevi pa je bil zvečer vik in krik, ko se ji dala zizi in ni in ni hotela jesti, ponoči sva se vseeno lepo dojili, včeraj zvečer pa isto. Kričanje in jokanje, ko sem jo dala na zizo, sem mislila da jo mogoče mučijo zobki, ampak ko sem jo dvignila in jo nehala siliti z zizo je bilo takoj vredu. Nocoj ponoči pa se tudi ni hotela dojiti. Včeraj popoldan je sicer pojedla kašico iz cele banane in 3 baby keksov zmiksano z 60 ml mleka..... mogoče jo je to tako nasitilo in zato ni mogla zvečer????

A se je vam tudi to kdaj zgodilo???? Jaz sem zelo žalostna, ker sem se tako močno trudila z dojenjem, imela vnetje bradavic, pa sem kljub temu vstrajala, sedaj pa to..... Moja mam je rekla, da sem jaz prav tako že po 1 mesecu dojenja zavrnila zizo in se nisem več hotela dojiti. Jaz tega ne morem verjeti, saj če je otrok lačen bi po moje zagrabil tudi zizo, če pa je vse do sedaj tako lepo jedla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam, da mi bo katera znala kaj svetovati, ker sem res zelo na tleh zaradi tega....

LP


_____________________________

Imam tri sončke, mojega angelčka Leo in dve princeski, Gajo in Heidi.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Noče več zize....
12.3.2006 11:15:10   
spacey
Bambi ne se obremenjevat s tem, če noče pač noče. Ne moreš jo siliti, če pa ji ni do tega. Morda se že sama počasi odstavlja, ne vem. Naš se je pri cca. 6,5 mesecih kar na lepem sam odstavil in samo še po flaški pil.

Kaj pa ji daš zvečer, če se noče podojiti? A ji daš Aptamil po flaški ali sploh nič?

Začni lepo počasi z raznoliko gosto hrano. Skuhaj ji jabolčni kompot in ji ga pretlačenega ponudi, pa malo krompirjevega pireja ji lahko že daš, pa kak korenček skuhan in pretlačen... user posted image Skratka očitno je tvoji pupi všeč gosta hrana in žlička.

Lp in veliko sreče, pa ne se sekirat! user posted image




_____________________________

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Noče več zize....
12.3.2006 17:14:37   
anckabancka
Tudi moj fantek je, ko smo začeli uvajat gosto hrano, začel odklanjati dojenje. Pa sem kar vztrajala in mu ponujala dojko.

Kar nekaj časa je trajalo, da se je začel spet rad dojiti. Sedaj pri 8 mesecih pa je čisto nor na zizo. Sicer jo dobi le zvečer in zjutraj, ter 1-2x na dan. Vsakič začne kar vriskati, ko vidi, da se bova crkljala.

Bambi, mogoče ima tvoja pupa le prehodno obdobje in bo čez nekaj časa spet rada zagrabila...



(odgovor članu spacey)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Noče več zize....
12.3.2006 20:53:36   
lelaval
Pred dojenjem ji ne daj goste hrane, pa bo lačna in se bo še dojila. Morda je res sita.

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Noče več zize....
14.3.2006 10:48:51   
Tejcika
Naš fant ga je tkole zašel sračkat že pri dveh mesecih, pa smo s kontrolo dojenja ugotovili, da mam malo manj mleka.user posted image Ni ostalo drugega kot dodajanje. Ga pa obvezno najprej podojim, tolk kot sam hoče. Včasih je to 15 min user posted image , včasih pa nič user posted image .Potem dobi še flaško in to je to. Lahko pa da ma tvoja punčka res sam tako obdobje. Ne se sekirat, glavno da papa, če ne drugaš pa po flaški!!

_____________________________

lp,T.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Noče več zize....
14.3.2006 10:56:13   
Seven*
Nazalost je tako, da se otrocki dostikrat premislijo in izberejo lazjo varianto. Pri dojenju se namrec morajo kar namuciti. Sem slisala za en primer, ko je otrok po ENEM hranjenju po flaski ze zavedno zavrnil dojko. Tam namrec ful bolj tece.. Ukini flasko in se ponudi dojko. Morda si premisli.

_____________________________

Gospa sem.

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Je za otroka res najboljši najvišji zaščit...
Je za otroka zares najboljša zaščitna krema za sončenje z najvišjim zaščitnim faktorjem? V članku preveri, kako izbrati ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?