|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pregledi pri dr. Tratnjeku
16.3.2006 6:58:20   
Anonimen
Sem sveža nosečka in imam za vas nekaj vprašanj.

Moj G je zloglasni dr. Tratnjek. Zanima me, ali vedno, ko je pregled, vsak mesec naredi UZ?

Kako reagira, če je na pregledu tudi partner? Ga je treba to prej vprašati?

Slišala sem, da če ga kdo vpraša, katerega spola bo otrok, reče: Krava zagotovo ne bo. Kako ga potem vprašati za spol, a to sam pove, ko se vidi al kaj?!

In še ena čisto spolšna. Ali je treba pred pregledom, ko vzamejo urin in kri, biti tešč?

Hvala!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pregledi pri dr. Tratnjeku
16.3.2006 7:12:49   
puncica
Zgoraj levo piše iskalnik, ki najde veliko zanimivih tem

Glede urina in krvi, jaz nisem nikol dobila posebnih navodil da je treba bit tešč, tako da včasih sem včasih ne, odvisno kdaj je pregled in kdaj grem dat urin in kri.

LP





_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Pregledi pri dr. Tratnjeku
16.3.2006 7:27:33   
Anonimen
Hvala.

Sicer so v iskalniku predvem teme v stilu, ali je Tratnjek "tepec" ali ne, ali je strokovnjak, če ne zna komunicirati ali ne, tako da konkretnih odgovorov na moja vprašanja nisem našla. Sicer ne bi spraševalauser posted image .

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Pregledi pri dr. Tratnjeku
16.3.2006 10:46:39   
Beti-2
Ojla!

Res je, da je dr. Tratnjek, milo rečeno, čudak, vendar ga sama zelo cenim kot odličnega specialista in si na Jesenicah ne bi izbrala nobenega drugega ginekologa. Spremljal je tako mojo prvo kot tudi zdajšnjo nosečnost in prvič ostal tudi do konca poroda, čeprav je že zaključil s svojo službo. Predvsem mi je všeč, da na vsaki kontroli naredi UZ, da ni potrebno toliko običajnih pregledov. Sama sem povsem mirna in mu zaupam, kljub temu, da ni ravno vzor prijaznosti. Glede tega, ali je lahko prisoten partner nimam izkušenj, lahko pa to zahtevaš, ker je to vajina pravica. V vsakem primeru pa uživaj v svoji nosečnosti, pregledi bodo hitro mimo in kmalu boš imela svojega sončka, to pa je edino pomembno!

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Pregledi pri dr. Tratnjeku
16.3.2006 14:30:44   
Pupica
Glede partnerja. Midva sva že v 1.user posted image hodila vedno oba. tudi na morfologijo. In ja, je strokovnjak, in ja je cepecuser posted image da ne bo pomote, nimam nič proti njemu, ampak odslovil me je v 1 minuti in rekel le "V REDU JE!"Sem mislila da me b moj štuporamo zagrabil in ven nesel, ker je že videl, da se mi surla nabirauser posted image user posted image user posted image Jaz pa en mali miljon vprašanj zanj.Ampak k sreči mi je moj nizek pritisk pomagal, da sem se takoj pomirila in rekla, Ok, če pa on reče da je OK, potem JE OK!!!

V 2. user posted image sva se pa kar velikokrat srečevala, ampak kadar sem vedla, da je on, ni šel moj z manouser posted image user posted image user posted image :Mi je bilo ful hudo pri user posted image , ker sem vedla da bi šel...ampak se mi zdi da bolje odreagira če je Ž sama. Ne vem samo filing...
Dobila sem tut slikico od njega. Prvo od mojga cukrauser posted image brez da bi mu reklauser posted image user posted image user posted image ne vem no, ampak ne bi dala roke v ogenj da mi jo bo tut v 3.user posted image sam od sebe dal...verjetno je imel le dober danuser posted image

Tešč ti ni treba bit...

glede spola pa takole....najprej, ampak res najprej VPRAŠAJ če je VSE OK!!!!, potem pa kar reči, če misliš da bo punčka, nekaj v smislu, da vaša Špelca zelo brca, sej je Špelca a ne? Al pa tko kej v hecu...pa bo popravil, oz.potrdil. V naslednjo pa mu lahko rečeš(potem ko si ga boš spet vprašala če je vse OK:"Ali je v redu z našo punčko?")
Pa upaj na dober danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
16.3.2006 14:52:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Pregledi pri dr. Tratnjeku
16.3.2006 19:57:13   
zmajčka
UZ dla vsk mesec, kar se mi zdi, da je velik plus, saj drugače nevem kako drugi, ki tega ne delajo lahko presodijo, da je vse ok.
Partner je bil z mano samo na nuhalni, pa sem bila tako razočaran, ker Tratnjek ni dal nič od sebe. na koncu sem komaj zvlekla od njega, da je vse ok. Nevem a je bil tak samo zaradi prisotnosti partnerja, a je imel slab dan.
Za spol jaz prvič nisem zvedla, ker sem ga prašala čisto na koncu pregleda in je reku, da mi bo drugič povedal. In res naslednjič sem najprej vprašala, če je vse vredu (nujno-to so punce predlagale tudi meni) sem vprašala še za spol, pa je najprej nekej jamrov, da je to luksuz, potem mi je pa odgovoril.
Meni se zdi najbolj pomembno, da mu lahko zaupam, ker je strokoven, kar se je pokazalo tudi pri meni. Saj dokler je vse vreu, je vsak G lahko strokoven, ko pa gre kaj narobe, se pa pokaže kdo je dober diagnostik.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?