|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   oktoberke 2005
30.3.2006 12:49:22   
maya**
lepo pozdravljene!

upam, da ste vi in vasi malcki super fino.
imam nekaj splosnih vprasanj o vasih malckih. zanima me koliko ste ze kaj veliki in tezki? imate ze kaksen zobek? tiste ki ze uvajate gosto prehrano mi poveste prosim kaksen je priblizno vas jedilnik? in koliksne kolicine dajete svojim srckom. meni se zdi da moja Lana nima nikoli dovolj ne upam se ji dati vec ,ker je ze tako dost debeluskana.
kako pa je z obracanjem vasih srckov? moja se se kar noce obrniti. in sploh ne mara svojih nogic. sicer se obrne na bok, cez se ji pa ne mudi. nogice pa ima vedno v zraku in blizu ust ampak je sploh ne zanimajo.
no saj mislim, da je to zaenkrat vse. lepo se imejte s svojimi srcki.

_____________________________

maya
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: oktoberke 2005
30.3.2006 13:37:02   
Tejcika
Naš fant je bil pred tremi tedni težek 6800g, dolg pa 67 cm. Je bolj suhec, ker ni nek strašni jedec. Za kosilo dobi sadno kašico, drugač pa pije sam mleko. Do zdaj sva probala jabolko, banano in hruško, vse mu je ful všeč. Poje pa okoli 120-130 ml kašice pol pa še mal mlekca.

Tud mi se še ne znamo obrnit, neki se trudi ampak še ne gre. Pa tud nogice niso najljubša igrača na svetu. Bo pa že ko bo čas!

Drugač je pa pravi smejko user posted image , fulkrat se na ves glas krohota, pa ljudi se nič ne boji, vsem se smeji! Je naš mali srček!!!!

_____________________________

lp,T.

(odgovor članu maya**)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: oktoberke 2005
30.3.2006 13:47:03   
teja++
Še moj pozdrav!

Moja pikica je bila rojena 3.10. 2005.
Če jo na kratko opišem:
- en dobrovoljček, se kar naprej smeje,
- zelo veliko čeblja oz. govori,
- težka 8040 g, velika 68 cm - ravno v torek smo imeli posvetovalnico (ob rojstvu pa 4000 g in 56 cm),
- tudi naša zelo rada papca; drugače se še dojimo, imamo pa že tudi po dva obroka druge hrane na dan, in sicer dopoldne ponavadi jemo jabolko+banana+korenček ali pa koleraba+korenček vse skupaj zalito z govejo juhico; popoldne pa zopet sadna kašica. Popaca približno 200 g , pa se mi zdi da nima nikoli dovolj.
- nogice so že postale zanimive, včasih jih da v usta, obrata pa še ne zna narediti, samo na bok. Tudi kravce ne pase preveč rada.
- zobkov še nima, se pa nekaj pripravlja,
- ponoči bolj slabo spimo, se zbujamo na vsake 3 ure in se dojimo,
- zelo rada je v avtu, no pa sedaj tudi v vozičku, ker sem jo dala že kar bolj sedet - firbček ni kej.
Vsak dan se mi zdi, da je bolj luštna. Pravi cukrčki so tile naši dojenčki, a ne. Le kaj bi brez njih!
lp



_____________________________

Srečna mamica male NASTJE!

(odgovor članu maya**)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: oktoberke 2005
30.3.2006 13:48:18   
nana 27
Uf, punce. Kje sta? Oktobrke že nekaj časa klepetamo na forumu "Starši čvekamo" in moram rečt, da smo kar pridne. Prav vesele bomo, če se nam pridružita user posted image   Zdaj pa k odgovorom. Miha je bil prejšnji teden star pet mesecev. Zna se že prevaliti, če mu rata. Ni to vedno, ampak vedno bolj. Zdaj je v fazi cviljenja in nočnega bujenja. Zobkov še nima, čeprav sem milail, da bo prišel pri treh mesecih. Trenutno hrano še uvajava in ni ne vem kakšen jedec. Pri drugem cepljenju je bil težek 8.600 in dolg 70cm. Od takrat pa ni kaj dosti pridobil - mogoče 300g, kar pomeni, da sedaj ne bo več tako napredoval na teži. Lepo se imejte!

(odgovor članu Tejcika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: oktoberke 2005
30.3.2006 15:57:02   
ALINA55
Pozdravljena, tudi naš je oktoberski, 4. aprila bo star že 6. mesecev. Velik je 70 cm, težek pa 7400g. Je zelo dobrovoljen otrok. Zobkov še nima, vendar se zelo slini in vse daje v usta. Najraje se igra s svojimi nogicami, ki jih seveda tlači v usta, ali si iz njih vleče nogavičke. Je zelo rad gosto hrano, saj ima že tri goste obroke sadnega, zelenjavnega in zvečer mlečno kašico. Na obrok poje približno 130 do 170 ml goste hrane, mleka pa popije 200 ml.  Tudi prevali se že iz trebuha na bok, kravice pa ne pase najraje. Kadar je v polsedečem položaju se že z zgornjim delom trupa dviguje v sedeč položaj. Rad se igra z žogo ter zelo glasno vriska in se smeji, ko se ta kotali.
LP

(odgovor članu maya**)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
30.3.2006 17:41:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ALINA55)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: oktoberke 2005
30.3.2006 17:43:16   
maya**
mene je ze malo skrbelo ker se noče se prekotalit. zdj ste me kar malo pomirile.
nasa je bila na zadnjem pregledu 65,5 cm pa 7200kg. ampak to je ze celi mesec nazaj. bila je sicer 3t prezgodnja pa vseeno velika 53cm in tezka 3460g. velika punca.
zobke imamo ze 14 dni(prvega-drugega pa kaksen teden). zdej je full smesna ko ima en evlik zobek pa drugi ki se raste.user posted image
ponoci moja princeska spi. mogoce kdaj joka za dudico ampak ne dost. najbolj ob polnih lunah pa zj k je bil mrk je tut bla nemirna. pri prvem zobku nismo NIIČ spali. drugi je pa samo en dan kar ze bil tam.user posted image
drugace pa je glasna dobrovoljka. sosedje pravijo da je se niso slisali. res je zlata.

ostanite fajn pa se se kaj beremo. lp

_____________________________

maya

(odgovor članu ALINA55)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Je za otroka res najboljši najvišji zaščit...
Je za otroka zares najboljša zaščitna krema za sončenje z najvišjim zaščitnim faktorjem? V članku preveri, kako izbrati ...
Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?