|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   marela/zapp
25.5.2005 8:19:22   
Miško
Smo "ponosni" lastniki ogromnega in težkega freestyla, ki ne gre v mamin avto+zavzame pol prtljažnika tatijevega avta. Pa premišljamo o nečem manjšem/mareli za na morje. Gledali smo zappa, ki je v akciji v BC, pa se mi ne zdi ravno praktičen za zlaganje (rabiš obe roki), pa še otročič je tko prvezan v njemu (isto kot v freestylu), da ne more niti mignit, pa se mi zdi, da ni ravno srečen zaradi tega. Je pa v BC v akciji tudi ena marela od ABCja, sicer čisto drug cenovni razred kot zapp, ampak se mi zdi bolj prijazna do otroka - se lahko v njej malo obrača in ima varnostni lok.

Torej, hvaležno sprejemam izkušnje/nasvete v zvezi z marelami...

Thanks

Miško
Neposredna povezava do sporočila: 1
   marela/zapp
25.5.2005 10:16:39   
tinatona
Haj!

Jaz imam marelo od ABCja in sem z njo zelo zadovoljna (uno k je v akciji 16000). Malo me moti ker se jo ne da dat čist v vodoraven položaj - tako da jo moram podložit, ko grem z malim ven (je star 2meseca)... Drugače je pa super.

LP

(odgovor članu Miško)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   marela/zapp
26.5.2005 9:03:11   
lin
Mi imamo freestyla pa smo zdaj nabavli še Zapp in smo fuuul zadovoljni,tudi že zaspala je notri pa ni blo nobene panike

(odgovor članu Miško)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   marela/zapp
26.5.2005 9:04:13   
Mina1
Se podpišem pod LIN:

mi imamo 3-cikel MAXI TAXI SPEEDI in imamo tudi ZAPPa.
Prvi gre v Tourana, enoprostorca, drugi pa v malo Pando.

Fenomenalno:)-

pa-pa Mina1

(odgovor članu Miško)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   marela/zapp
26.5.2005 23:18:17   
andrejaz
Tudi mi imamo Freestyla in Zappa, vendar se mi nič ne zdi, da bi bil moj Mark zaradi 5 točkovnega pripenjanja v vozičku kaj nesrečen. Tudi če mu zgornje naramnice namesto čez rame, potegnem pod pazduho, je lepo naslonjen nazaj in uživa v vožnji, čeprav bi se lahko vrtel.
Po moje je vse bolj odvisno od tega, kako je otrok navajen pripenjanja. Moj Mark je zmeraj in to že od vsega začetka pripet s 5 točkovnim varnostnim pasom in to v obeh vozičkih, v stolčku za hranjenje in tudi v nahrbtniku za nošenje otroka. Mislim, da se je tako navadil in nič ne pogreša skakanja in plezanja v vozičku.

(odgovor članu Miško)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?