|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   celada in tricikel
1.5.2006 22:51:53   
LEJLA
Ali vasi malcki uporabljajo celado, ko se "vozijo" na triciklu?
Mi smo mu glih kupili nenega tricikla zdej pa ne vem a nej mu ga damo sele jutri, ker ce rabi celado je najbolje, da je tako navajen od zcetka. Se mi zdi, da bo kasneje jok, ko bom hotla da ima celado.
lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: celada in tricikel
2.5.2006 7:06:10   
Anonimen
Naš je ni imel, pa nikoli, ko smo mu dali čelado na glavo, ni bilo problema. Čelado je imel, ko smo ga vozili na našem kolesu na sedežu, pa sedaj, ko se vozi z večjim kolesom. Pač ne sme biti pardona, ali ja ali ne. Če je nekaj treba, je treba, brez zmišljevanja.
Tako da nujno ni, ni pa nič narobe.

(odgovor članu LEJLA)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: celada in tricikel
2.5.2006 8:31:32   
mami darka
Tut js mislim, da za tricikel ne rabi čelade. Mi jo uporabljamo, kadar se vozi v sedežu zadaj, tavečji pa je čelado dobil, ko je dobil kolo s pomožnimi kolesi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: celada in tricikel
2.5.2006 13:01:52   
Geja
Naš Nejc na triciklu nima čelade, ima jo le na kolesu ko se vozimo skupaj... pa še to zelo protestira in je včasih nima....user posted image

čau,čau
Geja

(odgovor članu mami darka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: celada in tricikel
2.5.2006 13:40:35   
hariba
No moji trije na triciklu tudi niso imeli čelade, ker so se tako vozili le po dvorišču. Če pa smo že šli na sprehod z triciklom jih je pa tako nekdo od naju potiskal za palico. Sem pa zelo stroga kar se tiče vožnje z kolesom. Brez ne dovolim, da se vozijo. Ko ta velik ni hotel ubogat in sem ga zalotila brez sem mu za nekaj dni zaplenila kolo. Tudi vzadaj na sedežu so jo imeli na glavi.

(odgovor članu Geja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: celada in tricikel
3.5.2006 12:36:06   
honey
Naš je star 1 leto in na triciklu nima čelade, ker ga porivava jaz ali mož, ko pa se pelje z nama na kolesu, jo ima pa obvezno. Tudi jaz se strinjam, da pri čeladi pa ni pardona, če hoče ali noče jo mora imeti. Prvič je bilo sicer malo protestiranja, ampak zdaj se je navadil, tako, da sploh ni več problema. Najbrž mu jo bom pa potem, ko se bo s triciklom začel vozit tudi sam, tudi nabila na glavo - zihr je zihr.

(odgovor članu LEJLA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: celada in tricikel
3.5.2006 12:48:47   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: Geja

Naš Nejc na triciklu nima čelade, ima jo le na kolesu ko se vozimo skupaj... pa še to zelo protestira in je včasih nima....user posted image

čau,čau
Geja



ZDEJ BOM PA KRIČALA!!!!! NUJNO IN OBVEZNO IN ŠE ENKRAT BREZ POMISLEKOV, NATAKNITE SVOJIM MALČKOM ČELADE!!!!!!! KER V NASPROTNEM PRIMERU VAM LAHKO POŠLJEM SLIKCO OD SVOJGA BRATCA, KI GA DANES NA ŽALOST NI VEČ Z NAMI.. user posted image user posted image

(odgovor članu Geja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?