|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mutsy
28.4.2006 17:57:41   
flaška
V Zagrebu sem našla voziček Mutsy, ki mi je neznansko všeč. Ali ima mogoče že katera izkušnje z njim?

lp user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: mutsy
28.4.2006 20:17:43   
pravljica
jaz sem se odločala med 3 in je bil mutsy med njimi...na žalost nisem vedela, da si ga lahko ogledam v ZG, pri nas pa jih takrat še ni bilo
ko sem spraševala po nemških trgovinah ali quinny ali mutsy, so mi vsi priporočali mutsyja (seveda sem iskala prodajalce obeh firm), če ti to kaj pomaga user posted image


_____________________________

yeah, thats me ;)

(odgovor članu flaška)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: mutsy
28.4.2006 20:43:54   
aja
Flaska, mi imamo Mutsy Freerider, ampak ga se nismo sprobali, ker imam rok junija. Ti pa lahko takrat sporocim, ce bo se aktualno.

Ogrodje sva kupila v Udinah, ostalo pa v Soncku na bledu (poglej v njihovo spletno trgovino). Je pa v 2006 nekaj novih modelov. Ce posljes mail na Nizozemsko, ti bodo poslali prospekte.

Aja

(odgovor članu flaška)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: mutsy
28.4.2006 21:37:50   
Grascakinja
Mater, jest bi tud mela tak voziček. Zgleda fenomenaln.

Na ebayu ga lahko dobiš za 495 €:
http://search-desc.ebay.de/Mutsy-Freerider-Outdoor_W0QQfclZ3QQftsZ2QQsalisZ77 


(odgovor članu aja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: mutsy
29.4.2006 14:18:43   
aja
Punce, Freeriderja lahko dobite precej znizanega, ker so ga letos nadomestili z novejsim modelom. Mene so opozorili (ko smo imeli ogrodje ze doma :-((( )le na to, da mora ni prevec posrecen za na in iz plocnika (ker ima spredaj velika, zadaj pa mala kolesa). Dajte malo sprobat v trgovini preden se odlocite.
Aja

(odgovor članu Grascakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: mutsy
30.4.2006 19:38:11   
flaška
ja mene je tud čist fasciniral. čist me je navdušil štiricikel, ker se na sredini lomi in lahko zavija. žal pa je cena... taka ta prava, ampak za najinega pikca bomo naredili vse. Tudi jaz imam rok šele konec julija, tako da je še kar nekaj časa. V zagrebu dobijo sredi maja nove modele, prav tako pa celotno kolekcijo novih barv... bomo počakali do takrat.

lpuser posted image

(odgovor članu aja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: mutsy
7.5.2006 11:07:20   
aja
Flaska, a mi lahko napises kje v Zagrebu imajo Mutsy-je, pa ce imas morda njihov telefon ali pa vsaj priblizno napisi kje je trgovina.

Midva namrec rabiva se globoko kosaro in je nikjer ne dobiva.
Hvala ti,
Aja

(odgovor članu flaška)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: mutsy
9.5.2006 9:36:36   
flaška
Aja!

Kljub temu da imam prijatelje v Zagrebu, sem rabila kar nekaj časa, da sem se dokopala do telefonske številke.user posted image Trgovina se nahaja v King krossu, imenuje se BABY MEDIA SHOP, njihova telefonska je +38513475261, internetne strani nimajo. Punce so ful prijazne. Če potrebuješ že model 2006; dobijo ga šele naslednji teden, ostalo pa imajo menda na zalogi.

Ali si mogoče razmišljala o gibljivi lupinici  (jaz imam rok konec julija, pa sploh ne vem ali naj vzamem košaro ali lupinico)user posted image

V glavnem; upam, da sem ti pomagala.

lp, user posted image

(odgovor članu flaška)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: mutsy
9.5.2006 14:10:01   
aja
Hvala ti,
midva sva se odlocila za globoko kosaro za zacetek in potem za sportni sedez. Kljub temu, da le se redki uporabljajo kosaro, se meni zdi vseeno smiselna. Se posebej poleti, ko gres morda za dalj casa kam ven (pikniki, izleti, obiski) in lahko malcek notri spi kot v navadni posteljici. Medtem ko mora biti v lupinici na hrbtu in privezan z varnostnimi pasovi. Nekateri sicer pravijo, da so kosare prevroce, amapak ne vem ce je lupinica kaj boljsa. Itak ga moras imeti v sencki. Je pa lupinica uporabna tudi za v avto.

Kaj pa ti mislis?
Aja

(odgovor članu flaška)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: mutsy
9.5.2006 17:11:34   
pravljica
če boste kupile košaro, vam ne bo žal, ker je res tako kot praviš...poleti si veliko zunaj in malček spi v vozičku kot v posteljici, mi večkrat prespimo pri mojih in tudi na morju nam je prišla zelo prav...in pod nobenim pogojem mu v njej ni bilo vroče, res pa mu ni nič pihalo, kar je samo + user posted image

_____________________________

yeah, thats me ;)

(odgovor članu aja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: mutsy
10.5.2006 10:27:23   
flaška
Oj!

Točno zato se tudi meni zdi košara bolj smiselna za poleti. Ko bo enkrat oktober, pikica pa že stara 3 mesece, dnevi vedno hladnejši, lupinica pa skoz manjša za otročka v bundicah. Spomnite se na lansko jesen, ki je postala zima čez noč.

Z mojim predragim sva trdno odločena za košaro.... samo še čakava na nove modele, potem pa brž v Zagreb.

lp

(odgovor članu flaška)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšne so babice v slovenskih porodnišnicah?
Ob svetovnem dnevu babic smo Ringarajine mamice povprašali, kakšne so njihove izkušnje z babicami in porodom. Z vami del...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?