|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Poroka v 5. mesecu nosečnosti
23.6.2006 12:09:05   
mala29
Pozdravljene! Že nekaj časa govoriva o poroki, ki naj bi bila jeseni (oktobra) ali spomladi. Vendar naju je malo prehitel otročitek. Rodila bom februarja. A se je katera poročila v 5. mesecu nosečnosti. Kako ste se počutile? Malo me skrbi, ker sem imel decembra konizacijo, pa ne vem ali naj pričakujem, da mi bo zdravnica takrat že priporočala mirovanje. Kako naj potem izpeljeva poroko?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Poroka v 5. mesecu nosečnosti
23.6.2006 13:40:58   
mika
jAZ SEM SE POROČILA, KO SEM BILAuser posted image (sori črke) polnih 6 mesecev. Plesala sem celo noč , zjutraj so moje noge zgledale kot napihnjena rokavica. Drugače pa ni bilo nobenih težav. !4 dni pred najino poroko, sta se poročila prijatelja in sem tam preveč jedlauser posted image user posted image , da me je vse tiščalo in nisem mogla nič, tako da sem samo sedela. Zato sem na najini poroki jedla normalno, pa je bilo vse ok.

(odgovor članu mala29)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
23.6.2006 13:45:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Poroka v 5. mesecu nosečnosti
23.6.2006 13:54:28   
tulip
Jaz sem bila na 2 porokah, ko sta bili nevesti noseči-6mes, in ti moram povedat da ni bilo prav fajn zanju. Že priprave so naporne, potem pa...
Obe sta bili sitni , tečni, nista plesali ali se zabavali, okoli so vsi pili in onidve nista mogli - skratka, počutili sta se zelo prikrajšani. Mnenje obeh je bilo, da je bila poroka v takšnem stanju napaka.
Je pa res, da sta taka tipa žensk, ki vse zakomplicirata in imata radi popolnoma vse pod kontrolo...
Jaz svoje izkušnje nimam, a menim, da je stvar vseeno lahko zelo fajn!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Poroka v 5. mesecu nosečnosti
23.6.2006 14:31:35   
trdozimc
Jaz sem se poročila v šestem mesecuuser posted image . Noč pred poroko smo pri fantu - ups možu, postavljali mlaj in smo bedeli do 5. zjutraj, potem pa ob osmih auf in naprej. Plesala sem praktično od osmih zvečer do petih zjutraj, v srednje visokih petkah, tako da so me zjutraj že malo bolele noge, to je bilo pa tudi vse, kar je bilo neprijetnega. Res pa je, da sem že zelo zgodaj zlezla iz poročne obleke v komot hlače in majicouser posted image .
LP in ne kompliciraj preveč - midva sva imela precej veliko poroko (cca 100 ljudi), pa sva vse zelo hitro uredila in nisva bila utrujena že zjutraj! Lepo žurko ti želim!!!!! in Čestitamuser posted image

(odgovor članu tulip)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Poroka v 5. mesecu nosečnosti
23.6.2006 20:58:34   
Laubica
Jaz sem se poročila v petem mesecu pa sem UŽIVALA,plesala in vzdržala vse do konca user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Poroka v 5. mesecu nosečnosti
23.6.2006 21:36:05   
snorlax
Jaz sem se poročila v 6. mesecu. Bila sem okrogla kot balon, z zatečenimi nogami, ampak plesala sem z vsemi svati (moški del, sevedauser posted image ) in to celo popoldne in celo noč do 5 zjutraj, ko sem se pod mizo komaj sezula in se nisem mogla več obut nazaj.

Bilo je fajn!user posted image

V glavnem, želim ti lepo poroko, pa če se boš poročila zdaj ali pa kasneje! In srečo v zakonu!user posted image


_____________________________

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Poroka v 5. mesecu nosečnosti
25.6.2006 23:20:44   
frrrr
jaz sem se poročila prejšnji teden - v 5. mesecu... počutila sem se odlično... malce sem bila utrujena, ampak to šele po 12. uri ponoči... razlog pa je bil tudi v tem, da sem dan prej spala le 3 ure, saj smo imeli "fantovščino/dekliščino" s kolegi in se je vse skup mal zavleklo user posted image zjutraj pa je bilo treba zgodaj vstat in nardit še tehnični pregled za avto, ki je potekel ravno na dan poroke in prej ni bilo časa popedenat tega. 

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Poroka v 5. mesecu nosečnosti
26.6.2006 10:24:03   
smokva
Ja, tudi midva se poročiva sredi julija, ko bom proti koncu šestega meseca.

Trenutno se vredu počutim, par dni prej bom poskusila čim bolj počivat in bo tazadnje stvari, ki še bodo za postimat uredila moja sestra.
Upam, da bo to kaj pripomoglo, pa da se bo vredu izteklo. Strah me je le vročine.

Držim pesti tudi zate!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Poroka v 5. mesecu nosečnosti
26.6.2006 12:06:35   
mala29
Smokva, a se ti trebušček že fejst pozna? Kako si uredila z obleko?

(odgovor članu smokva)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Poroka v 5. mesecu nosečnosti
26.6.2006 12:23:48   
kalbo
Moj prijatelj in njegova madam sta se poročila nekje v teh mesecih nosečnosti. Kaj naj rečem, čeprav si s to madam nisva bila nikoli ravno blizu lahko brez zadržkov rečem, da je bila daleč najlepša nevesta, kar sem jih videl. No moja nevesta je bla lepša, se razume. Poroka je bla pa tud fenomenalna, tko da po mojem nebi smel bit problemov.

(odgovor članu mala29)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Poroka v 5. mesecu nosečnosti
27.6.2006 16:24:13   
smokva
Ja trebuscek je se kr viden. Tak mali baloncek. Jaz sem bila pred zanostivijo ful suha, zato se mi zdej vidi kukr da bi bila ze v sedmem mesecu.

Obleko sem sprobavala kaksnih 14 dni nazaj, izbrala sem si model, ki se zlo dobr prilega nosecniskemu ´vampeku´ ;)  Skor vsako obleko pa ti lahk postimajo z nekimi vsitki, al pa trakovi, tak da ima luft in ne tisci. Moja ima cez trup take neke naborke in malo zakrije zadevo. Sploh ne, da bi htela skrivat svojga busija, sam pa lepo pride. 

Si bom pa poiskala se eno obleko, tako poletno, lahko in se vanjo preoblekla ob polnoci. Trenutno malo bluzim po stacunah, bom pa na razprodaje pocakala. Tale ohcet kosta cist prevec. Sploh ce pricakujes otroka in ti je vsakega tolarja skoda.

Uzivajte v tej peklenski vrocini! 

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?