|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kateri voziček
1.6.2006 21:40:59   
Anonimen
Lep pozdrav,


pri nas je že kar nekaj časa od tega ko smo kupovali voziček in me sedaj zanima kakšni vozički so sedaj aktualni, najbolj in mislim. Saj vem da je to stvar osebnega okusa, pa me vseeno zanima kako ste se kaj odločale pri nakupu vozička in kako ste zadovoljne. Sploh ne vem kaj še obstaja pametnega na trgu, razen Peg perego in Quinny.

Hvala, Marica
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kateri voziček
1.6.2006 21:44:17   
Anonimen
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=940948 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kateri voziček
2.6.2006 10:51:41   
tanja981
mi smo se nakupa vozička lotli takole: 

1. kak voziček rabiva? glede na teren... in ker mamo kr neki makadama in bl čudne potke in ceste je odločitev padla za vozek z napihljivimi kolesi.

2. trikolesnik ali 4 kolesnik? gledla sva na vodljivost in mal sva vprašala kolegice in kolege kako so bli zadovoljni z enim in drugim... odločla sva se za 3 kolesnik ker se nama je zdel lažje vodljiv

3. kupit vozek, ki se da uporabljat od rojstva dalje al posebej dokupit košaro? odločla sva se da bova kupla posebej košaro, čeprav mam rok poleti. To pa zato, ker sva še kr mobilna in je fajn da detece nekje spančka v svoji "posteljci" (bo pančkalo kr v tej košari pa je)

4. kateri proizvajalec? prvo sem mal pregledla kataloge (internet strani) od quinny-a, bebe conforta in haucka.... pol sva šla pa po štacunah (baby center, ariel, toys'r'us, kika,...) pa sva te vozeke mal sprobavala.... kk se zlagajo, kk so vodljivi,... itd... 

in odločla sva se za quinny speddy sx user posted image

5. seveda ne pozabit tut preverit če ti voziček gre v avto (zna bit problem pri majhnem avtomobilu), mal poglej kolk je težek, ker če ga boš vsak dan po stopnicah nosla... ni ravno prijetno prevelike teže prenašat..., preveri tut če maste dvigalo!! da ti gre notr! Ker ti lifti v blokih niso ravno veliki.

pol je pa tut fajn da mal pogledaš kk se da sedež v vozeku obračat (a lahka tut športni del proti sebi obrneš - seveda če se ti zdi to pomembno, sploh pri vozekih ki se uporabljajo od rojstva naprej in se dajo čist poležat...) no pa take stvari itaq najboljš vidiš pol v trgovini ko maš stvar v rokah.


pač jz ti predlagam, da mal pogledaš po internetu kaj vse se ponuja, mal povprašaš kolegice in znanke kake izkušnje majo one... pol pa najboljš da se odpravita na ogled pa sama mal sprobata

pa obilo užitkov ob shopingiranju! :)

_____________________________

pa ga imamo, našega knedlčka.... Vid je prijokcal 28.07.
drugi knedlček se nam bo pridružil 27.09.!!!!

http://tanja-ribica.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kamasutra za nosečnice: najboljši položaji...
Mnoge ženske ugotovijo, da se njihov spolni nagon med nosečnostjo poveča! Odkrijejo pa tudi, da je logistika lahko nepri...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?