|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ne uspem vsega...
2.6.2006 8:51:17   
Anonimen
Hojla!
Zanima me, kako vam ob vaših pikicah znese ponaredit še vse ostale stvari po bajti in na vrtu.
Moja pikica je stara 5 mesecev, trenutno ji rastejo zobki in je precej sitna, želi se crkljati in zahteva pozornost.
Moža skoraj cel dan ni doma - služba. Sej bajto pospravim, skuham, operem, včasih mi ostane kaj za zlikat. Ampak vrt uštimat mi pa ne znese. Rada bi namreč pridelala domačo zelenjavo, vendar mi enostavno zmanjka časa za vse. Pa še ko sem s tamalo zunaj, si predstavljate kako zgleda delati na vrtu: izpuliš dva plevelčka, pa malo buci buci, pa slino obrisat, pa spet dva plevelčka....
Potem pa poslušam očitke predvsem od tašče, pa včasih tudi od moža, da je premalo narejenega.

Meni se zdi pomembno, da v tem letu nudim otroku toliko pozornosti, kot je potrebuje, ne pa da je vse ostalo podelano, otroček pa v stajici sameva. Raje grem s pikico na sprehod, vrt bo že počakal.

Kako se pa ve spopadate z vsem ostalim delom?

LP
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ne uspem vsega...
2.6.2006 9:01:54   
ada2
mislim, da ravnaš čisto prav, da se raje z otrokom ukvarjaš. še prehitro zrastejo in potem ti je žal za vsako minuto. če pa ti kdo teži zaradi tega pa kar mirno reči, da če ga to moti naj pa sam naredi. otrok je na prvem mestu. a veš tisto pravljico "kaj dela žena". na kratko: mož se je razburjal, da žena nič ne dela on pa vsak dan hodi v službo in sta enkrat zamenjala. pa je šlo možu vse narobe in nikoli ni več kritiziral žene. pa še ti za 1 dan s svojim zamenjaj. bomo vidli, če bo zraven user posted image  uspel še vsaj skuhat in opratuser posted image .

_____________________________

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: ne uspem vsega...
2.6.2006 9:03:16   
MajaPRO
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen


Meni se zdi pomembno, da v tem letu nudim otroku toliko pozornosti, kot je potrebuje, ne pa da je vse ostalo podelano, otroček pa v stajici sameva. Raje grem s pikico na sprehod, vrt bo že počakal.




Se podpišem pod tvoj post, saj se strinjam z vsako tvojo besedo. Možu in tašči pa reči, naj ti jo malo popazita, da boš v miru vrt oplela.
Že to, da vsak dan po bajti pospraviš, skuhaš kosilo, pereš, likaš...to je že veliko. Naj kar poskusijo ves dan preživeti s tamalo in še kaj postoriti zraven...potem pa naj govorijo, kar hočejo. Sem prepričana, da ne bo nobene pripombe več.



_____________________________

Otrok stane največ na tem svetu. Tvojo ljubezen. Tvoje življenje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: ne uspem vsega...
2.6.2006 9:03:38   
mala maja
jaz sem se že navadila.

Pri enem je še kar šlo. pri treh pa ne gre več.user posted image

Saj bo boje, samo da mala malo zraste. Drugo leto boš tudi ti imela lahko vrtiček. Mala se bo zraven lahko igrala. 
Glede opravljanja drzgih na tvojo nezmogljivost pa pozabi te besede čez eno uho not čez drugega ven.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: ne uspem vsega...
2.6.2006 9:08:55   
MajaPRO
Sem pozabila povedat, kako pa meni to uspeva. Na vrtu ne dela, saj zanj zaenkrat poskrbi tašča. Drugače pa tudi zjutraj pospravim, pa malemu obroke pripravljam, ga hranim, previjam, se igram z njim, skuham kosilo, pospravim posodo, grem z njim na sprehod...in že je dan naokrog. Mali je star 9,5 mesecev in tudi zahteva veliko moje pozornosti, saj kar naprej raziskuje stanovanje, jaz pa za njim, da ni kakšne nezgode user posted image .
Se pa dobro spomnim časa po porodu, ko je vsak drugi dan hodila k nam patronažna. Pred njenim obiskom sem seveda malo pospravila stanovanje in mi je vedno govorila, da res ne rabim imeti vedno pospravljeno, naj raje počivam, saj je počitek za novopečeno mamico pomembnejši kot pospravljeno stanovanje.


_____________________________

Otrok stane največ na tem svetu. Tvojo ljubezen. Tvoje življenje.

(odgovor članu MajaPRO)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: ne uspem vsega...
2.6.2006 9:23:11   
srki
Hvala bogu nisem v taki situaciji, imam srečo da za vrt in te zadeva skrbita moja stara mama in mami, meni se s tem ni treba ukvarjat, ker trenutno živim še doma.

Te pa čisto razumem kako se počutiš. Jaz včasih nisem mogla še kosila skuhat, kaj šele likat. Vedno sem takrat, ko je spal, pa še tisto se je prej zbudil kot sem zlikala. Zahteval je precej pozornosti, vse ga je zanimalo, tudi z likalnikom se je igral.

Če bi bilo tako, bi jaz enostavno vse pustila, pa če hočejo pridelke iz vrta jest, naj ti pa še pomagajo oz. naj te vsaj razumejo.

(odgovor članu MajaPRO)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: ne uspem vsega...
2.6.2006 9:59:08   
tina104
Anonimna, tudi jaz te čisto razumem. Mene moj dragi razume in vedno reče, da pospravljanje, kuhanje, vrt in vse ostalo bo že počakalo, samo da dobro poskrbim za najinega user posted image  in zase. To torej pomeni, da po večini skuham. Včasih posodo pomivam pač veliko časa po kosilu. Večinoma mi sicer uspe ta večje stvari sšistit, oprat perilo. Likam skoraj nič, samo kake srajce. Če ne počistim vsega, to veliko krat stori moj, ali pa potem pazi user posted image , pa jaz kaj postorim.
Na vrtu imam letos bolj malo zelenjave, pa večinoma to delam, ko ima moj dragi user posted image , ker drugače gre prepočasi.

Vem, da veliko ljudi ne razume, da ti user posted image  vzame ogromno časa, vsaj moj ata npr. je tak. On pravi, pa saj ga lahko pustiš samega in potem razlaga, kako so mene pustili samo v vozičku, oni so pa hišo gradili...

Moj dragi je drugačen - on meni, da če že imaš otroka, potem se mu čim bolj posvečaš. Jaz se tudi strinjam s tem. Ostalo delo bo že. Otrok je prvi, vsaj v teh prvih mesecih.

_____________________________

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: ne uspem vsega...
2.6.2006 10:18:14   
rija
 
Anonimna, ti si še dobrauser posted image  Tebi uspe še precej več stvari kot meni....

Sicer pa kot so ti napisale: bodi čimveč z otrokom, ker čas prehitro mineva. Daj poglej, še ni dolgo kar smo rodile, zdaj pa so naši malčki stari že 5 mesecev....še malo pa bodo pol leta, leto.
Meni je absolutno škoda časa, da bi takrat, ko je otrok buden, ne bila z njim.
Za čiščenje smo najeli eno gospo, vrta pa nimam.

Sploh pa se na tvojem mestu nebi sekirala, kaj si o meni misli tašča. Hu d fak je pa ona, da mi bo po glavi sralauser posted image

Pa tudi za tvojega dragega imam eno krasno rešitev: spokaj malo/malega in dragega, pa idite za en teden na morje, da boste skupaj 24/7.
Si kar mislim, da ob prihodu domov ne bo več težil.

Moški imajo malo drugačne predstave o tem, kaj pomeni cel dan skrbeti za otroka. Tudi moj je imel včasih kakšno neumestno pripombo, po morju, pa se je spremenil za 100 %. Na morju mi je dejal, joj, bom pa prišel z dopusta bolj utrujen kot sem šeluser posted image  Halo? Tak je moj vsakdan doma, dragi moj,....tako naporen je tvoj sinko 24 ur na dan....samo ti si večinoma v službi....
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: ne uspem vsega...
2.6.2006 10:29:03   
Anonimen
js ga štimam čez vikend ponavad ko tamalidve spita pa vzamem varuško s sabo na vrt. ponavad je takrat tut mož doma pa če je kera budna pa jo on popazi al pa smo vsi skup na vrtu pa en dela en pa pazi :)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: ne uspem vsega...
2.6.2006 10:34:54   
KODA
Ko sem živela še s taščo,sem dostikrat dobila pod nos,češ,a ne boš naredila!!!
Ne ne bom.Prvo bom otroka ven peljala,potem bom pa drgnila.
Saj rada pospravim,ampak,metla lahko počaka,otrok pa ne.
Ampak ona je še vedno bila mišljenja,da moraš prvo vse zdrgnit,nato pa otrok,pride na vrsto.Ampak,je nisem upoštevala.Pa pospravljeno je tudi bilo vse,samo ne takrat,ko je ona hotela.

_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: ne uspem vsega...
2.6.2006 11:25:00   
žužu
moj je enkrat ostal sam z dvema majhnima, jaz pa sem za ves dan šla od doma. klical me je najmanj 10x in spraševal kdaj pridem. ko sem prišla domov, je pa rekel, da gre raje v rudnik za ves dan delat, kakor da še enkrat vse ponovi.
zdej mamo tri, mož je popolnoma tiho, če pride domov in je za kosilo jajček na okouser posted image
glede tašče se pa ne sekiram. imam tri majhneuser posted image  pa še vedno lepše pospravljeno kot ona, ki ves dan sedi pred tv limonadami.
se pa držim reka: čez pet let se ne bo nobena izmed nas spomnila, kdaj ni blo pospravljen, otroci pa se bodo, da mama ni imela časa.

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: ne uspem vsega...
2.6.2006 11:29:51   
Anonimen
Niti pod razno se NE SMEŠ sekirat, če je vse narejeno. Poskrbi, da ne boste lačni, pa da ne boste ravno na kupu smeti ležali. Naredi tisto, kar te veseli, vse ostalo počaka.

Na sorodnike se ne oziraj. Očitno imajo preveč časa, da hodijo k tebi "v kontrolo". Če bodo pa še kaj pametni, jim pa kar kakšno sočno o urejenosti njihovega okolja spusti. Bodo hitro domov leteli gledat! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: ne uspem vsega...
2.6.2006 12:04:39   
bobek05
Uh, draga anonimna, počakaj, da tvoja pikica postane mobilna - potem se šele sprašuješ, kako vse pospravit, skuhat, pomit itd... user posted image  Saj meni tudi vse ne supeva, pa imamo "samo" 2-sobno stanovanje - ampak poleg 11,5 mesečnika je to mission impossible user posted image  Ves čas dirkam za njim (pazi, pa še ne hodi sam), ker nikoli ne vem, kje se bo ustavil---

Jaz sem se probala tako zorganizirat, da en dan pospravim npr. dnevno + kuhinjo, drugi dan spalnico, tretji kopalnico... itd. Je pa res, da pa za kuhanje včasih zmanjka časa in takrat gremo kam ven jest.

Glej, ne obremenjuj se preveč s tem... Otrok je na prvem mestu in potem vse ostalo. Jaz sem tudi rabila nekaj časa, da sem se sprijaznila, da imamo včasih kakšno kilo praha pod kavčom ali da posoda ni takoj pomita, ko se najemo... Če ne gre, ne gre. Pa jo pomijem kasneje in pobrišem prah ali tla kakšen drug dan. Saj se ne bo svet porušil, če ne bo vse tipi topi. Pojdi raje ven s svojo pikico in se igraj z njo - bosta obe imeli več koristi od tega.

Zelenjava iz trgovine ni strupena, čeprav je seveda domača boljša. Ampak tvoja punčka ne bo umrla če bo jedla tudi kupljeno. Boš pa drugo leto vrtnarila.
In, mimogrede - ni higiensko, da bi rovala po zemlji in zraven malo božala..

Ja pa kaj za vraga ima tvoja tašča za pripomnit??? user posted image  Če ji kaj ne paše, naj gre sama štihat, da bo imela njena vnučka "domačo zelenjavo". Reči ji, da nimaš časa in da si raje s svojo pikico user posted image  Mož pa tudi ne klobasari zraven, če sam nič doma ne postori. Samo zato, ker on dela cel dan, ti si pa doma, še ne pomeni, da ti cel dan sediš na riti in gledaš v zrak... Otrok je velika obremenitev. Naj sam proba bit cel dan z malo doma, pa bo videl kako je to. user posted image  Razloži mu, da ti zmanjka časa za domača opravila, ker se rajši ukvarjaš z vajinim otrokom. In ga vprašaj če se mu zdi bolj pomembno, da je vse doma pospravljeno in zglancano, punčka pa ves dan "v stajici sameva", kot si se sama izrazila...

Ne se sekirat in vse na easy.. Predvsem pa ne pozabi UŽIVAT v materinstvu. Kot si rekla, je to obdobje še kako pomembno za tvojo pikico in zato se ji posvečaj max. - še prehitro bo zrasla.

Pa še to - zgarana mamica je težko ves čas nasmejana in dobre volje in tvoja punčka bo to občutila. Zato ši še 1x polagam na srce, da raje malo izpreži (baš vseeno kaj si drugi mislijo) in takoj boš bolj spočita, sveža in predvsem polna optimizma - boš videla, da bo tudi tvoja pupa manj "tečna".

P.S.: Če jo mantrajo zobki, ji masiraj dlesni s kakšnim hladilnim gelom.

_____________________________

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: ne uspem vsega...
2.6.2006 12:07:39   
Anonimen
Ja, čudno, a ne, da nimaš časa. Daj vparašj ju, če lahko spotoma še kje kaj pozidaš!

(odgovor članu bobek05)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: ne uspem vsega...
2.6.2006 12:17:21   
viv_
Ja, jaz pa vse... vrt, doma, vsak teden mamo generalno čiščenje, tudi okna in zavese in to, saj ni veliko, ker vse sproti popucam. Potem vrt - zdaj je tak užitek, ko imamo že ta mlado čebulo, krompir, svojo solato... No, zdele pletem garnaste jopice in puloverje za komplet družino za na morje, pa za naju s tamalo sem že sešila par oblekic... user posted image user posted image user posted image

Ljuba duša, nehaj no in ne obremenjuj se... Če koga moti, da ni dovolj postorjeno, naj papretegne svoje ročice in to postori sam. Ti se pa lepo ukvarjaj z mulčkom... Tako hitro odrastejo da je groza, zato izkoristi vsak trenutek...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: ne uspem vsega...
2.6.2006 13:28:03   
NRMM
user posted image user posted image user posted image  Viv ti si pa res ultra hiperaktivna user posted image user posted image , glede na vse opisano, bi še imela čas priletet na naš konec,ker ti verjetno dela pri bajti zmanjka user posted image .

Anonimna ne obremenjuj se s takimi stvarmi. Če tašči in možu kaj ne paše jima pokaži kje je plevel pa naj onadva uredita.
Jaz sem bila skozi totalni redoljub (no sej ne vem ali se naj zaradi tega zahvalim moji mami al ne, no ajd naj ji bo user posted image ). Ko je prišla naša Maruša sem se še nekaj trudila in bila tečna, ker ni bilo vse pospravljeno in na svojem mestu in potem sem skoraj zvečer padla prej v postlo kot je šla mala ajat.
Po parih tednih tega sem si rekla na a dovolj bo tega reda in mi je naenkrat vse dol padlo, najprej in maximalno otrok potem vse ostalo.
Ob večerih ko gre ajat, pospravim stanovanje, pomijem posodo, čez dan pa mi je prav vseeno kakšno je, če kdo pride in mu kaj ne paše naj prestopi ali pa pospravi.
Med vikendi ko je pa še mož doma pa navadno pospravim kot treba, oplejem rožice in je to to.

Uživajta z user posted image  maximalno!!

_____________________________

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007


(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: ne uspem vsega...
2.6.2006 13:58:18   
vidja
Jaz sem se prvo leto na svojem tako zagnala, da bom imela svoj vrt, no pa sem zanosila in drugo leto sem se še nekaj trudila, pol sem pa rekla, da bom mela samo korenček in preteršilj, drugo pa naj ima mami in ji bom pomagala. No in zdaj se pasemo malo pri naših, malo pri moževih, pa se ne sekiram več. Saj veliko lahko naredim z otrokoma, lahko jih vključim, jima pripovedujem pravljice, pojem pesmice in mislim, da je prav, da tudi otroci sodelujejo in da vedo, da ni samo igranje na svetu.aMPAK MOJADVA STA STARA 2 IN 5 in se tudi sam med seboj že igrata, tako da se ne sekiraj. Jaz sem prvorojenko mela skoz privezano na sebi, tako da sem delala samo tisto, kjer je lahko bila v kengorujčku. Tako da res se ne sekirat, mi imamo trenutno tak svinjak v stanovanju, na vrtu plevel in uši in še bi lahko naštevali. Mamica pa trenutke miru zase izkoristi, ker jih ni veliko in nič nimam slabe vesti.user posted image

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: ne uspem vsega...
2.6.2006 14:24:38   
lelaval
Ah, kaj boš se sekirala. Kar postoriš sedaj, je čisto dovolj. Vrt pa lahko počaka do drugega leta, ko bo user posted image  zraven 'pomagal', oziroma se igral. Jaz si letos niti balkonskih rož nisem kupila, ker ni časa (pa še celo poletje me ne bo doma). Ti se kar lepo s svojim otrokom ukvarjaj, kako delo v hiši pa lahko tudi mož postori.user posted image
Aja - meni je tašča govorila, ko sem se igrala z otroci, jima brala in risala, da to pčnem, ker nam je dolgčas in si nimamo kaj začet. Halllllllllooooooooooooo?


_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: ne uspem vsega...
2.6.2006 15:22:07   
tincci
Mene vse čaka: na vrtu moram par stvari razredčit, skalnjak je samo do polovice posajen s čebulicami, včeraj sem posesala dnevno pa hodnik pa jo pomila, spalnica še čaka na to, kopalnice nisem spucala že juhuhu časa, v kuhni mam hvala bogu pomivalca, v pralnici me čakajo 3 žehte perila, ki so že zložene, sam še po omarah moram razporedit pa čaka to že 3 dni, likam samo nujno, ker mi sušilc lepo zlika, delam pač sproti tisto nujno, ko mi tamala zaspi za pol ure, ji grem kuhat kosilo, vmes sem pa na RR in me prov nič ne gane, da je bomba. Sej sem na porodniški, ne na vdrževalni, če ma pa moj dragi al pa kdo drug kakšno bistro kdaj, ga pa pač kam pošljem user posted image

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: ne uspem vsega...
2.6.2006 15:25:31   
renan
Hvala enako...user posted image Sem v podobni situaciji. Le, da moj mož govori naj pustim vrt, jaz pa bi tako rada pridelala vsaj nekaj biozelenjave za mojega petmesečnika...Če mi ne bi letos moje sosede nekaj malega zasejale in posadile, bi bil vrt prazen. In moja tašča je za razliko od tvoje prava duša. Ko pride na obisk ( na žalost bolj redko, ker je daleč) mi vedno pomaga. Zadnjič je oprala vsa okna...
Jaz včasih nergam, ker ne uspem nič postorit in je pri nas vse bolj kaotično, vendar sem se načeloma sprijaznila, da hiša in vrt več ne bodo nikoli tako tipi top kot so bili prejšnja leta. Mi je moj sinček pomembnejši od vsega drugega.
Tvojega moža pa kar pusti kakšen dan z otrokom, in bo takoj sam uvidel, da je to okupacija 24 ur na dan.

LP, Renan

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: ne uspem vsega...
2.6.2006 22:14:10   
Jessy
Meni sta tast in tašča že pred leti rekla, da "letos pa ta zadnjič midva rihtava vrt", da naslednje leto bosta pa nama prepustila. Jaz nisem šparala z besedami in povedala, da če tako mislijo, potem se motijo, ker jaz nimam časa za obdelavo vrta (pa takrat še nisem imela user posted image ). Tako, da še vedno onadva skrbita za vrt. Ko ga bodo pa meni prepustili, ga bom pa spremenila v teraso s paviljonom, en kanček ga bom pustila pa samo za nekaj glav solate, nekaj sadik paradižnikov, za malce peteršilja in KONEC!
Zdaj, ko imam user posted image , mi še na misel ne pade, da bi šla kaj delat na vrt, saj mi še solato komej uspe naštimat, da jo imamo za kosilo. Ob 20h zvečer, ko gre user posted image  spat, pa tudi ne mislim po vrtu stikat. Ga ni dnarja, da bi se utrujala še v tistem vrtu!

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: ne uspem vsega...
3.6.2006 20:32:44   
mayflower
Odkar sem rodila našega frajerja (kmalu bo star 5m), sploh nimam časa za nič. Tamali zahteva nonstop pozornost: dobesedno ga je potrebno nonstop animirat, npr. ena igračka mu je zanimiva 5 minut, pol si je treba že kej novega izmislit. Najin dan izgleda tako, da se previjava, 15 minut se zabavava v igralnici, 15 minut skačeva po postli, 15 minut gledava ptičke skoz okno,... Ob sončnih dneh je bolje, ko tamali zunej zdrži po urco v vozičku. Hišna opravila? Katastrofa. Zjutrej ko tamali zaspi, ponavadi pospravim kuhinjo (spravim pomivalni stroj, pobrišem pult,....), dam v pralni stroj... In to je to. Likanje, spravljanje cunj ponavadi zminimiram na en dan v tednu, ko kot nora hitim spravljat: ponavadi do ene enajste ure zvečer. Če je mož doma, skuham eno hitro kosilo, kej boljšga kuham le med vikendi, ko moj dragi pazi na tamalga. Za vrt sploh nimam časa, čeprav mi je prej pomen il največjo sprostitev.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: ne uspem vsega...
4.6.2006 17:14:01   
tulip

IZVIRNO SPOROČILO: žužu

čez pet let se ne bo nobena izmed nas spomnila, kdaj ni blo pospravljen, otroci pa se bodo, da mama ni imela časa.

user posted image user posted image user posted image user posted image
Se absolutno strinjam!

(odgovor članu žužu)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: ne uspem vsega...
4.6.2006 21:18:55   
Grascakinja
Vrt???????  Čez 1 teden grem delat pa upam, da bo po tem moje stanovanje vsaj približno v redu... da bi se pa še s čim poleg službe, otroka in stanovanja ukvarjala... MI ŠE NA MISEL NE PRIDE!!!!!
Se ne splača mojega križa, otroškega nasmeha in časa tratit za zelenjavo, ko je v trgovini najcenejša. Neumnost. Ko je pa draga, je pa itak niti na vrtu ne moreš pridelat in jo tako ali tako kupiš. O zdravju zelenjave, ki jo pridelaš na vrtu ob obvoznici, smo pa itak že razglabljali...

(odgovor članu tulip)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: ne uspem vsega...
4.6.2006 21:28:47   
natalia
veš kaj... deda pa taščo na vrt!!

lp

_____________________________

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu Grascakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najbolj stroge mame so rojene v znamenju ...
Nekatere mame so popustljive in prizanesljive, druge so stroge in imajo rade kontrolo nad vsem. Ste vedeli, da pri odnos...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?