|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   lulika pri deklici
15.6.2006 9:12:26   
a.jda
Z dve leti staro punčko smo bile prejšnji teden v bolnici, kjer so po naključju ugotovila da ima zlepljene sramne ustnice in da bo morala na operacijo, da prerežejo. A mogoče katera ve kako zgleda ta operacija - a mora biti dlje časa v bolnici in ali hudo boli potem ko je vsega onec. Hvala vam lepa za vsakršno informacijo.
Pa brez obtoževanj prosim, tako kot na sosednjem forumu. To je pogost pojav, in mamice same ponavadi ne odkrijejo te napake, saj so zaraščene male sramne ustnice.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: lulika pri deklici
15.6.2006 9:26:57   
sanasan
zdravo!
jaz sicer nimam teh izkušenj, sam pa zadnjič od kolegica slišala za podoben primer...bom povprašala, če bo kaj več vedela in ti sporočim
ker imam tudi sama punčko (pa še eno načrtujemo...)  me zanima, kako se to vidi... ali sedaj, ko si to zvedela tudi sama 'vidiš' to, ali lahko to ugotovijo le zdravniki? kako to zgleda? ali se tega ob rojstvu ne vidi, saj jih pregledajo pediatri?...jaz sem se namreč že spraševala, kako se kakšne manjše napake, nepravilnosti sploh lahko odkrijejo, ker so otročki, vsaj pri nas je tako, po rojstvu pri pediatru vedno v plenički...user posted image
upam, da bo za tvojo punčko čimmanj boleče
lep pozdrav, s.

(odgovor članu a.jda)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: lulika pri deklici
15.6.2006 10:04:33   
a.jda
Hvala, prosim , če sporočiš, ko boš izvedela. Jaz zdaj ko vem, opazim da je skupaj zraščeno, če mmi nebi povedali ne bi sama opazila.
Prej pa res niso mogli videt, saj jo ni nikoli nobeden orenk pregledal. Po moje bi morali že ob rojstvu to preveriti.

(odgovor članu a.jda)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: lulika pri deklici
15.6.2006 10:20:12   
oka
Sem ti poslala sporočilo na privat!

LP

(odgovor članu a.jda)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: lulika pri deklici
15.6.2006 10:29:00   
oka
MI imamo tudi ta problem. Sama nisem tega opazila, pa tudi pediatrinja ni nikoli nič omenila, zadnjič pa cela panika na sistematskem (reakcija pediatrinje je bila taka, kot da je mala en mutant), takoj napotnica pospremljena z očitkom, ker nismo raztegovali šiškeuser posted image . Brez kakršnih koli razlag ali tolažilnih besed. Pa so mi potem lepo razložili, da do tega pride zaradi pomanjkanja spolnih hormonov pri otrocih in da tako napako mama sama težko ugotovi.  Dobili sva estrogensko kremo za mazanje zaraščenega dela in rezultati se že vidijo. Skratka to ni redka napaka, niti ni odpravljanje le-te nek zamotan in boleč postopek.

LP

(odgovor članu sanasan)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: lulika pri deklici
15.6.2006 12:17:30   
KIRA
kak pa to zgleda? in kaj so lahko posledice???? pri mojih dveh nisem opazila nič nenavadnega. me pa čudi  - prvič slišim o tem, da je to tako "nevarno".

(odgovor članu oka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





40 otroških laži, ki jim starši vedno nase...
So laži, ki so skupne vsem otrokom, ne glede na njihovo starost in tem lažem starši tudi največkrat nasedemo. Preverite,...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?