|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Par vprašanj
25.6.2006 18:38:47   
Ovnica78
Kdaj lahko user posted image  ponudim polento? Kdaj mlečni riž ali mlečni zdrob? Ali mlečne stvari skuhate z alpskim mlekom ali moraš uporabiti adaptirano mleko? Stari smo 6 mesecev, gosto hrano sem začela uvajat pri 4 mesecih in pol. Pa moram reči, da ne preveč uspešno, saj user posted image  nič kaj ne diši jesti goste hrane. Poskusila sva že korenček, cvetačo, krompir, bučke, jabolko, banano, melono, breskev, avokado.Tudi s kupljeno hrano (frutek) sem že poskusila, pa mu tudi ni bilo všeč. Tako, da mi počasi zmanjkuje idej. pa se ne sekiram preveč, saj mislim, da bo počasi pa že začel jesti GH, saj ne bo menda celo življenje samo mleko piluser posted image .
Aja, pa še to! Ali jim kuhano zelenjavo kaj solite ko jo skuhate? Ali mu lahko ponudim pire krompir, ki ga napravim za naju z možem? Kaj pa špinačo? (seveda manj začinjeno)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Par vprašanj
25.6.2006 18:49:12   
eya
Lahko ti odgovorim samo na dve vprašanji, ker sami še nismo začeli z GH, sem pa nekaj stvari prebrala: kravjega mleka naj ne bi dajali do enega leta (alergije), solili pa tudi naj ne bi, ravno tako do enega leta (sol preobremenjuje user posted image  ledvička).

(odgovor članu Ovnica78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Par vprašanj
25.6.2006 20:15:51   
Anonimen
Polento mu lahko ponudiš že zdaj.  Tudi mlečni riž in mlečni zdrob.
Jaz sem vse (do 11 meseca) delala z prilagojenim mlekom. Se pravi, da posledično nisem mogla delat recimo gresa, ker prilagojenega mleka ne smeš prevreti. Polento sem in jo še vedno kuham na vodi.
Pri nas je pomagalo to, da sem mu v hrano vedno dala eno žlico skute. Navadne od Lj.Mlekarn. Pa je zmeraj vse pojedel.
Če ima rad, recimo banano, mu zmešaj zraven nekaj kar ne mara. Naš je vedno zelo rad jedel polento in bučke. Pa jasno skuto user posted image
Ti kar počasi. Naj se taprvo navadi na par okusov, potem poš pa že še dodajala.
Naš je star eno leto, pa mu še nisem nič solila. No, razen, kar mi2 jeva, da potem dobi tudi on. No, je pa res, da tudi za naju ne solim veliko. Res mini mini (si pol moj mož dosoli, če želi).
Špinačo mu lahko daš, ampak daj jo raje skuhaj samo na vodi. Brez dodatkov.
Veliko veselja pri navajanju na tapravo hrano user posted image

(odgovor članu eya)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Par vprašanj
26.6.2006 9:51:36   
Ovnica78
Tinka 74 in eya hvala za odgovora!
Vem, da naj user posted image  ne bi pili drugega mleka kot prilagojenega vse tja do enega leta, zato sem pa vprašala, glede mlečnih stvari. Pa glede na to, da ne sme tega mleka, a skuto in razne mlečne izdelke, kot so fruchtwerge in ostalo pa lahko jeuser posted image
No, danes mu bom skuhala polento in bučke pa bomo videli, kaj bo rekel user posted image  na to!

Hvala še enkrat in lep dan želim!

(odgovor članu Ovnica78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Par vprašanj
26.6.2006 10:15:07   
zita
Moj fantek je star osem mesecev in pol in gosto hrano papca od dopolnjenega šestega meseca.
Po 8 mesecu sem mu začela dajati izdelke z glutenom, zaenkrat ni nobenih alergij.

Zvečer običajno je pšenični zdrob ali polento ali riž. Vse skuham na vodi in potem dodam malo adaptiranega mleka. Polento sem po navodilih pediatrinje začela dajati še pred  7 mesecem, takoj ko je poiskusil sadje in zelenjavo.


(odgovor članu Ovnica78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zakaj dojenje ni vedno najboljše?
Babica je iz svojih izkušenj ugotovila, da dojenje ni vedno najboljša možnost. Ob tem je razkrila, da je v resnici najpo...
Metode uspavanja, ki škodijo otrokovemu ra...
Namesto, da bi poslušali sebe in otroka, se preveč pogosto zanašamo na mnenje strokovnjakov, sorodnikov in znancev. Le r...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?