KIRA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Annny možno pa je tudi tole - da te vabijo nazaj na tisto delovno mesto, ali pa še kako boljše, pa ti nočejo vnaprej povedat, ker naj bo presnečenje. ampak da vpletajo tvojega moža je pa tudi tukaj čist neumestno. Kira, zanimivo, da si pomislila na kaj takega- jaz, odkrito povedano, NE BI.Taka obtožba je zelo resna zadeva, ki jo je resno tudi treba vzeti.To ni neka šala, to ti lahko uniči družino.Če bi mene kdo po krivem obtožil (zlonamerno) kaj takega, kot bivša sodelavka trdi za tvojega moža, bi ga tožila.Pa človek božji, če to ni res, je to najbolj nizkotna in podla žalitev.Če pa je res..no, tega ne veš, zato je bolje, da se najprej pogovoriš s sodelavkami. jaz sem vidla že vse živo. 100 ljudi - 100 čudi. vse je mogoče. je pa malo verjetno. jaz še vedno trdim, da je to neka finta, fovšija ali pa zamera ali pa kaj podobnega. odkrito rečeno, niti ne vem, kako bi v tem primeru reagirala. pa ne zato, ker bi moj mož kaj pisaro komurkoli - če če, naj se zabava, saj se jest tud. ampak bi me pa ful motilo, take stvari obešat "na velik zvon" s tem, da se vpleta neke tretje in četrte ljudi in še šefico povrh - češ kao da jo bodo zaščitile. ne vem, kje si jemljejo pravico se mešat v tuje odnose.? če je že bilo tako, naj bi tista sodelavka sama stopla do nje in se pogovorila z njo na 4 oči, pa ji pokazala mejl oz. sms. ne pa da vpleta še eno drugo pa še koga zraven. če dobro razmislim, stvar najbrž nima prave podlage, pa so zadevo umetno napihnile in se delajo pametne s tem, da hočejo nekoga zaščiti in mu na vso silo pomagat, ki spoh pomoči ni prosu. jaz ne vem. zame je tako obnašanje mim.
< Sporočilo je popravil KIRA -- 26.7.2006 10:52:15 >
|