|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ah ta dolga noč...
27.7.2006 12:34:20   
DEJANA
Moj malček je star  tri mesece in pol in pred kratkim sem se 'hvalila', da smo končno tudi mi začeli spati celo noč - do sedmih zjutraj ali pa še dlje. Pa se je kmalu obrnilo in zdaj je še slabše kot prej, ko se je zbujal okoli štirih za hranjenje. Zdaj se zbudi praktično vsako uro, malo pojamra, včasih zajoka, predvsem pa se veliko premetava po posteljici, da je včasih obrnjen povsem na drugo stran. Ko duda več ne zaleži sledi mleko. Tudi po hranjenju okoli štirih je vse isto, zaspi proti jutru...
Od tega vstajanja in poslušanja ponoči sem že vsa zmedena in utrujena. Ne vem, ali je kriva vročina, ali kaj drugega, me bo pa potolažilo, če ima še katera podobno izkušnjo...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ah ta dolga noč...
27.7.2006 12:42:44   
BLAŽIKA
Joj to pa je res hudo. Mi nismo imeli takšnih težav nikoli. Želim ti da to čimprej mineuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu DEJANA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: ah ta dolga noč...
27.7.2006 12:47:23   
tina104

Naš še nikoli v 11 mesecih ni spal dalje kot 6 ur skupaj, pa še to se je zgodilo samo 2x. Ponavadi spi 3 ure skupaj.
Samo ugotavljam, kaj bi lahko bilo - ker je vroče, je mogoče žejen in se zato zbuja. Lahko da bo počasi tudi kak zobek ven pogledal.


_____________________________

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu DEJANA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: ah ta dolga noč...
27.7.2006 12:48:43   
srki
Ja, mi smo imeli te težave od 4. meseca dalje. Non-stop se je zbujal, jamral, brundal, se obračal...kadar sem ga dvignila, je vedno podrl kupček, čeprav ga je lepo podiral po vsakem obroku.

Takrat mi je bilo res grozno in sem samo to tuhtala, kdaj bo prišel čas, ko bo vsaj 4 ure skupaj spal. Pol sem se pa kar navadila. Pri 7 mesecih je ravno za božič prespal celo noč, potem pa spet nič.

Še sedaj ne vem, kaj je bil temu vzrok. Nekaj časa sem vse možno poskušala, pa ni nič zaleglo. Tudi zaspat ni hotel sam, ko sem ga položila v posteljico, je bil nekaj časa tiho, potem pa stok in jok.

No, pri nas se je stanje izboljšalo nekako po 1. letu starosti, ampak še sedaj, ko je star 2 leti, ima včasih nočne "izpade", tako da se samo meče, govoriuser posted image , včasih tudi joka. Ko ga pobožam ali samo rečem šššš, mamica je tu, je pa dobro. No, danes je spal kot top.

Verjamem, da ti je težko, da si utrujena. Ampak bo minilo. Jaz sem si skozi to govorila, drugega mi res ni preostalo.

Srečno in čimveč prespanih noči vam želim.

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: ah ta dolga noč...
27.7.2006 12:51:48   
muha1
Tudi mi ne poznamo tega, če pa je bilo kdaj tako, pa sem bila pol še par dni kot v komi. Zato te čist razumem, da si že brez energije. Mogoče pa bi ga dala spat v drugo sobo, da ne bi vsak premik in stok slišala. Če pa bo jok, pa brez skrbi slišiš. Naša spi v svoji sobi že od enega meseca naprej.
Skratka želim ti čimveč mirnih noči z user posted image

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: ah ta dolga noč...
27.7.2006 13:37:17   
bini
vse se preživi, po par kavah se pa bolje živi user posted image ... verjemi, da nas je kar nekaj tukaj, ki že precej dlje ne spimo kot ti... sočustvujem s tabo, pomagat ti pa žal ne bom znala user posted image

torej - naša tavelika je stara 25 mesecev in se še vedno zbuja - če se zbudi 3krat kot je bilo danes, sem zelo pri močeh, kadar je večkrat (žal prevečkrat) sem pa tam do 10h kot iz drugega planeta..
sine je star 4 mesece in zaenkrat spi tam 6 - 7 ur v kosu in smo presrečni....

še vedno pa upamo.....da bo tud ani enkrat uspelo kaj bolje spat....


_____________________________

Svet je lep!!

(odgovor članu muha1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: ah ta dolga noč...
27.7.2006 13:41:17   
shooo
dejana, mozno je da ima tvoj dojencek "preskok v rasti"(nisem sigurna kako se temu rece).ponavadi se okoli tretjega meseca starosti zgodi da dojencek nenadoma potrebuje vec mleka.sigurno je naporno in verjetno noces slisati tega banalnega stavka ampak: minilo bo!
nasa bejba je pri 4. mesecu zacela spati celo noc in je drzala ritem do petega. sedaj pa spet ze en mesec dojjima cele noci.verjetno je zejna a vode in caja pa noce..
kulirat zivce, spat ko spi dete in pij veliko vode!!!
lp



_____________________________

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu muha1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: ah ta dolga noč...
27.7.2006 14:04:20   
Anonimen
Ah, naše noči so še vedno dolge, pa je star že 2,5 leta.
Jaz od poroda dalje še nisem spala celo noč. In kaj morem?
Sedaj ko je začel spati brez pleničk, pa je spet nov vzrok, da ne spim.
Mah, dokler ne bo šel od doma, ne bomo spali. To je to. Saj veš- ko pa bo začel ven hodit, pa po diskotih, pa spet ne bo spanja. user posted image
Na stara leta pa ne boš spala, ker ne boš mogla.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu shooo)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: ah ta dolga noč...
27.7.2006 15:33:11   
DEJANA
Ja, res je, hvala za tolažbo...me je enkrat že nekdo potolažil: "Ne sekiraj se, pri 15-ih jih ne spraviš iz postelje do desete!" Dekleta, saj vem da je lahko še huje kot se dogaja meni, saj bom zdržala, seveda bom, ampak včasih pride dan, ko človek preprosto potrebuje tolažbo in podobno izkušnjo, pa je takoj malo lažje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: ah ta dolga noč...
31.7.2006 22:24:52   
Anonimen
Tudi jaz bi rada kdaj malemu baterije ven vzela, pa jih nikjer ne najdem.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DEJANA)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zgodbe malih junakov: Ko tvoj otrok ne mor...
Partner me je odložil pred porodnišnico, prepričan, da bo mene in najinega princa pobral tri dni kasneje. V porodnišnici...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?