cuma
|
Evo še mene na raport ! Vidim, da se ekipa širi! Dobrodošle nove čveke!Glejte, da boste bolj zgovorne od nas ! Mi smo dobro ! Emi rastejo zobki in ta teden je pokukal ven že 5.!!! Pridno je, spi, drugače pa je skozi v akciji. Kobaca se 100/h, tako da je v trenutku pri knjižni polici, v rožah... jaz pa tekam za njo in : "Neee!" Čim zagleda v svoji bližini nekaj višjega od 10cm se splazi tja, se opre in vstane. Zelo rada koraka po stanovanju, če jo držim za rokice. Zaenkrat še nima pravih čevljev, ker hodi samo po stanovanju, kjer je pa bosa oz. v nogavičkah z bremzicami. Kar se hrane tiče ni izbirčna. Rada je vse, samo, da je zmiksano ! Koščkov pa ne mara. Najbolj obožuje skutke in pa špinačo z mesom in riževimi kosmiči. Novega nismo kaj dosti uvedli, tako da jemo še vedno več ali manj kuhano zelenjavo (bučke, korenček, cvetačo, melancane, špinačo) s krompirjem, pašto, rižem ali polento in mesom (piščanec, puran, jagnjetina, zajčje meso), sadne kašice za malico i njogurt ali skuto za večerjo (poje skoraj cel paket fruchtzwerge !No, enega si pusti, torej 250g skute!) Toliko na kratko! Lp cuma
|