|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   jok ob dojenju
13.8.2006 23:06:32   
eya
Do sedaj (dobre 4 mesece) sva se samo dojila in nikoli nisva imela nobenih problemov. Sedaj pa ful manj spije (včasih 3 minute, včasih 5, res redko, da se doji 7 minut). Po teh minutah se umakne, če ga silim, je jok. Včasih še išče dojko, ko jo zagrabi-spet jok, odmikanje. Če dojko stisnem, mleko kaplja ali teče curek. Ni mi jasno, v čem je problem user posted image
Naj poskusim mleko izčrpat in mu ga dam po flaški (sploh nimam še črpalke, no eno flaško imam, samo ne vem, če zna pit po njej?)
Do 3 mesecev je zelo lepo pridobival težo, v zadnjem mesecu pa samo 300 g. Joka zelo malo, nisem opazila, da bi bil lačen. Presuh tudi ni...
Patronažna mi pravi, da je za GH še premajhen.
Ponoči se zbudi ob 2 in 5, včasih je spal do 6ih.
Prosim za kašen nasvet...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: jok ob dojenju
14.8.2006 0:29:11   
sjug
Pozdravljena!

Tudi pri nas je bila nekaj časa podobna situacija. Mali je bil na joški, potem se je odtrgal stran in se drl. Priznam, da že takrat nisem imela pojma, kaj mu je. Je pa sčasoma minilo. Mogoče mu pa ponudi čaj ali pa kak sadno-zelenjavni sok. Kaj če je samo žejen? Torej v tolažbo, če je otrok drugače lepo zalit in živahen, se ne vznemirjaj, pač razvojna faza. Našega je minilo, pa bo tudi tvojega user posted image .

LPSandra


_____________________________

Never Ever Give Up!

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: jok ob dojenju
14.8.2006 0:43:19   
fuzzy
Pri nas je enako, pa še tri mesece nismo stari. Opaža,. da je to takrat, ko je utrujena, pa ne more zaspati ali pa ko jo mučijo vetrovi. 

(odgovor članu sjug)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: jok ob dojenju
14.8.2006 22:22:44   
bobika
Pri nas je tudi bilo kot si pisala ti. Do sedaj (skoraj 7 mesecev) že parkat po nekaj dni. Prvič se je tudi premalo zredila. Še sedaj je skoraj vsak večer tako. Res je, da je takrat že utrujena in zaspana. Takrat jo malo iz ene dojke prestavljam na drugo, da se predrami. Na dojki mi le redko kdaj zaspi. Poskusi hraniti, takrat, ko se zbudi oz. nekaj minut po tem.

(odgovor članu fuzzy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: jok ob dojenju
15.8.2006 11:10:32   
tina104
Si mu mogoče poskusila dat drugo dojko? Če se je Aljaž drl med dojenjm in odklanjal eno dojko, je ponavadi pomagalo, da sem mu dala drugo in je lepo jedel. Včasih se je drl tudi zato, ker je mleko preveč teklo in ga je kar zalivalo, pomagalo je, da sem si malo mleka iztisnila.

_____________________________

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: jok ob dojenju
15.8.2006 13:22:22   
eya
Ja, tud to počnem, velikokrat pomaga. Pa lepše se doji, če se hrani takoj, ko se zbudi ali pa ko je precej zaspan. Zdaj se dojiva tudi na uro in pol, mislim, da več spije. Še vedno pa kočna ponavadi v 3-4 minutah.

Upam, da bo tehtnica čez kak teden pokazala več...

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?