Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 18.8.2006 8:31:51
|
|
|
|
teira
|
Doooobrooo juuutrooo KKR Kako kaže v tem lepem, sončnem jutrčku . No da vam povem, da sem danes imela 2. UZ in da sem pridna kokoška z mnogimi folikli (ampak nevem točno število) velikimi 1,75; 1,85 (normala je 1,6). Upam, da sem prav napisala, čeprav osnova je taka . Danes je bila zadnja špika, jutri pa stop kar lepo doma. Punce - Punkcija v ponedeljek . Tako sem vesela, da bi kar pela
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 18.8.2006 8:39:11
|
|
|
|
Anonimen
|
JUTRO KKR Bravo teira, super . Jaz sem pa mislila, da maš punkcijo v nedeljo. No mogoče se bo pa še meni prestavila in to na torek. Al pa bomo vse tri tam trepetale v ponedeljek. Še poopsie mora javit svoje poročilo iz današnjega UZ. Na raport poopsie, kaj čakaš . Zdaj pa še eno resno vprašanje, glede toka. Jaz sem dobila prozoren tok v ogromnih količinah. Kja pa ve, je kaj drugače tam dol. Mene sam skrbi, ad ne bo prepozno za kako punkcijo . Ok, bom mislila pozitivno , sam kaj čem, grem 3 pa ne bi rada, da spet vse v vodo pade, še predn bo punkcija.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 18.8.2006 8:43:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro moje kokice oz.RKK !! No, danes je bil moj zadnji UZ in tud moji folikli so veliki veliki, zato sem dones dobila vse potrebne sestavine za STOP špiko, ki jo moram vbrizgati ob 21h Drage moje, je nedeljo je punkcija . Moji foliklčki so velik že 19,4...res sem taprava kokoška . Teira tako sem vesela zate ...skoda, da nimaš v nedeljo, bi bile skupaj amapk tud pon. je super...jst sem čist naspidirana...samo smejem se MIŠEK kje si?Kako si?
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 18.8.2006 8:44:30
|
|
|
|
Anonimen
|
MIŠEK, jst sem tud opazila tak prozoren tok..a bi mogla to Rešu povedat?
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 18.8.2006 8:46:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo pa mamo našo rekorderko v KKR , poopsie čestitke . No pa se spet ne bove videli, niti na punkciji ne . Najbrž bove kar s teiro skup trepetali . Se vama pridružujem v
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 18.8.2006 8:50:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Pomojem ne, saj ponavadi pred O dobiš tudi tak tok. Zato pa tudi mene mal skrbi, če so mi zdaj naekrat pa začeli folikli kar enormno rasti, pa me je tako pozno naročil na 2 UZ. Sam da mi ne poči kak folikel!!!!!! No ja, brez veze se sekirat, se bom še naprej . Sem samo malo spremljala vajino dogajanje in moje, da se pol aml primerjam, ker mi res ni jasno, zakaj mene prestavu na druge dneve. Reško že ve
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 18.8.2006 8:54:37
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala,hvala ...sem bila res čist presenečena k mi je rekel, da je to to... Zdej me je pa ob vsem veselju prevzelo malo strahu ampak se uspešno bojujem proti temu ... Jutri bova z odšla na en izletekčim bolj neobremenjeno in brez kakšnih norih misli potem pa v nedeljo šibam v Postojno...Upam, da boste močno držale pesti, da ne bo preveč bolelo ...Sploh ne znam opisat kako se počutim..veselje, pričakovanje, malo strahu pa spet veselje .. No zdej sta se me pa odrekle s teiro in bosta skupaj v ponedeljek grizle nohtke od strahu ..bom poročala in upam, da vama bom povedala kako je bilo čisto neboleče itd... MIŠEK, ko bo vsega konec gremo na kofe , prov moramo it
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 18.8.2006 8:56:34
|
|
|
|
Anonimen
|
praf poopsie,
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 18.8.2006 8:57:18
|
|
|
|
Anonimen
|
MIŠEK prov morm se ti nasmejat, ker si tok simpatična...mene tud zmerej kr nekej skrbi in razmišljam kaj pa če to in to...Zelo dobro te razumem in vem, da si želiš, da bi bilo vse ok in sploh če si že 3. v postopku ..bravo zate in za pogum , res si carica..ti men verjem jst imam dobre veze zgoraj...bodi brez skrbi sem naročila naj te čuvajo ...teira tebe tudi in vse ostale pupike
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 18.8.2006 8:57:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, pa da ne pozabimo še teiro povabit. Teira obvezno , praf . A bi se naš še ktera pridružila
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 18.8.2006 8:58:14
|
|
|
|
teira
|
Ja BRAVO Poopsie si nas našibala . Prava koka ni kaj !!! Tako se dela! Jaz sem bolj na izi, ampak ni panike, komaj čakam ponedeljek . Mišek medve, pa bova morda res skup trepetale . TAKO SEM SREČNA - BRAVO KKR in naj nas ta optimizem spremlja skozi cel postopek - do konca .
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 18.8.2006 9:00:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Carica . Se bomo pa tak zmenle, bom jaz mojo krono doma pustila, da ne bom preveč izstopala
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 18.8.2006 9:01:53
|
|
|
|
teira
|
Ja valda!!!! Obvezno na ko bomo nosečke vse !
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 18.8.2006 9:04:40
|
|
|
|
Anonimen
|
teira BRAVO zate ...tko vam vsem privoščim..res iz srca no teira, se nama boš pridružila na kavi ? Seveda so vse dobrodošle...čim več tem bolje MIŠEK, ja, ja..krono pust doma, nebi rada dobil kompleks manjvrednosti Zdej sem se pomnila, da še nimamo rač. popravljenga, kako vam bom pa javila kako in kaj , pismo...celo soboto in nedeljo bom brez vas , niti ne vem kako bo v ponedeljek ..kaj pa nej zdaj?
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 18.8.2006 9:07:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj pupe, jaz sem tako živčna, vidve sta že doble rezultate, jaz pa šele jutri. Grizem nohte, grizem . Nič, vaju mal zapustim, pa se grem zrelaksirat .
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 18.8.2006 9:09:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Poopsie ne se hecat, kako to misliš nič javljanja, halo, pupa. Ne se hecat, midve bove znorele, brez tvojga poročila. Hitro v štacuno neki nabavt, šibaj .
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 18.8.2006 9:09:44
|
|
|
|
Anonimen
|
MIŠEK vse bo ok., sem ti povedala a me nič ne poslušaš ..ok.dost heca..ja pojdi malo ven na zrak, kaj dobrega pojej in uživaj..misli na lepe stavri, ki te čakajo in jst mislim ante, da boš jutri končno tudi ti seznanjena kako in kaj
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 18.8.2006 9:11:05
|
|
|
|
Anonimen
|
kišta je na popravilu in sem doma brez rač. ...že 2 tedna... Sploh ne morem nič narest ...
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 18.8.2006 9:11:08
|
|
|
|
teira
|
ja neki si boš že izmislila poopsie no?! Ne morš nas pustit v nevednosti in pričakovanju. A ne da MIšek? Kakorkoli, če ne boš imela dostopa vedi, da bomo z mislimi ob tebi držale bomo močne pestke in upale, da ne bo čisto ni bolelo. Ti pa samo na obrazek in bo . pa obvezno!
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 18.8.2006 9:11:49
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 18.8.2006 9:14:36
|
|
|
|
teira
|
ja kaj pa je Mišek Dej se nasmej no! Vse bo v redu!
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 18.8.2006 9:16:27
|
|
|
|
Anonimen
|
da ne bo pomote, jokam za računalnikom . jaz se pridkano , mi ni nič hudega, sam bogi računalnik, že 2 tedna je v bolnici
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 18.8.2006 9:17:52
|
|
|
|
Anonimen
|
bom prov preštudirala,če je kaka možnost ampak slabo kaže ... teira hvala za tolažbo ! Ja, ja kava pa obevzno, ko tole vse mine..ko bomo čakale na rezultate in bomo imele čas, se bomo lahko zmenile Upam, da bo vikend hitro minil in da se čimprej beremo...vas bom2much pogrešala teira ti imaš jutri STOP špiko al danes?
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 18.8.2006 9:18:59
|
|
|
|
Anonimen
|
tkole je to ja..jokaš ra rač.namesto da bi za menoj
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 18.8.2006 9:22:59
|
|
|
|
Anonimen
|
poopsie za teboj pa zdaj res ne rabim jokat. ko boš ti 2 tedna v bolnici bom tudi zate . Vse ob pravem času, nič ne prehitevaj, upajmo sam, da se bomo te dni jokali samo računalniku. Ampak ti maš veze, azto niti ne dvomim v to
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Patris Health®: Podpora za bodoče staršePatris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.