|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Maj 2005
7.9.2006 7:29:01   
Urška//
Ja halo majčice pa kje hodite???????????

Imate preveč dela s službo, da se nič ne javite???!!

No pa poročajmo malo kako kaj naši sončki

Naša Lara je trenutno stara 16 mesecev, težka je 8800g(zelo malo ja), velika tam okoli 75cm. Je zelo aktivna, ni na miru niti sekunde, pa pove že tudi dosti vse besede in še stavke je začela tvorit, sicer take kratke kot je Larica lula/aka, ati pidi(pridi), mami daj/gor/dol, pa če jo vprašaš kak ji je ime pove Lajicauser posted image , pa kaj si ti mamina, reče lubica, če jo vprašaš kak si reče dobrouser posted image , pa še in še, je res prava mala žvekica-po mami sevedauser posted image .

Spi celo noč, zobkov ima 14. Papca vse, samo bolj po malem.

Dva tedna nazaj je bila bolana in od takrat je prava mamina cartljivka, prej se nobenega ni bala, zdaj pa samo mamica mamicauser posted image , pa tudi ko ji kaj ne paše se kar hudo razjezi in se meče po tlehuser posted image , to še jo je treba zdaj odvadit.

Kaj gredo vaši sončki v vrtec oz. jasli, dajte malo poročat.

Aja pa zbujamo se že okoli 7 ureuser posted image

Verjetno sem še marsikaj pozabila, ampak nekaj je, da se malo beremo

papa in LP

< Sporočilo je popravil katrin -- 2.2.2007 15:06:09 >


_____________________________

Urška in Lara(10.05.2005) in Nejc(17.10.2008)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: maj 2005
7.9.2006 12:27:58   
fricka
Kaj??? Že tolk govori???? Bomo takoj dans uvedli govorne vaje.

Drugače pa smo kar težji, imamo krojaj 10 kg in 78 cm. Norimo in se tudi mi  med trmanjem mečemo po tleh. Zopkov nam trenutno veeeeliko kuka ven in s tem malo opravičujemo včasih neznosno tečnobo.

Smo pa v privat varstvo in smo s tem kar zadovoljni.

< Sporočilo je popravil katrin -- 2.2.2007 15:07:35 >

(odgovor članu Urška//)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: maj 2005
7.9.2006 12:29:00   
fricka
Pardon, pisala sem kot Kitajka, ki nima pojma o slovenskem pravopisu.

< Sporočilo je popravil katrin -- 2.2.2007 15:07:49 >

(odgovor članu fricka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: maj 2005
8.9.2006 9:31:07   
A-N-J-A
Joj tale Maj 2005 je pa tuduser posted image ,kot da se ne bi noben takrat rodil.

No pa da mal napišem,kaj se dogaja z našo Elo.
Od petka smo v vrtcu,danes se mi je že v garderobi na tla vrgla,pa zdaj ne vem a zato,ker sem ji kluče od avta vzela,al zato ker je mogla it v igralnicouser posted image .Drugač pa pravi vzgojiteljica,da vsake tok kakšno solzico spusti,ampak da je zelo pridnauser posted image .
Čveka že kar,no glih stavkov še ne tvori,razen enkrat je rekla dudo,pa sem ji dala eno,pa je rekla ne touser posted image .
Je zelo motorično spretna,povsod jo je dost.Je pa tud zelo tegotna.če kaj ni po njeni voljiuser posted image .Se zna kar dobr v tla vršt.Sem že naročila knjigo Trmasti otrokuser posted image .
Zobkov ima 12.
Težka je cc.9 kg in velika 80 ali več.Tko da Urška// mislim da po suhosti prekaša vašo Larouser posted image .

< Sporočilo je popravil katrin -- 2.2.2007 15:08:05 >

(odgovor članu fricka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: maj 2005
17.9.2006 0:08:13   
Pingvinčica
Končno spet en čvek majčic 2005. Ne vem a nas je res tolk mal, al nimajo časa, ali pa je kaj tretjega? Ko gledam, kako druge mesečnice čvekajo mi je kar mal hudo.
Tia je bila pri 13,5 mesecih težka 11500g, ter velika 78. Na morju me tak šokirala ko sem ji rekla, da ne sme po stopnicah, pa se je obrnila okol pa je rekla ja lahk. Naju je z atijem skor na rit vrgl, kr drugače še nič ne govori. Pa danes je pri prjatlci njenega sina Enis poklicala (Denis). Počasi bomo zgleda tudi mi začel čvekat. Trmasta je pa tak da ne vem več kaj naj še naredim. Če kaj ni po njenem se meče po tleh, da je joj. Ponavadi jo pustim, da se strmari. Potem pa je spet tak sonček. Nasmejana, otroško nagajiva, skratka pravi zakladek. Teden nazaj smo prišli z morja, kjer je bla Tia prava zvezda hotela. Vsem je mahala pošiljala lubčke, gostje in osebje pa tudi vsi kar okol nje. Ne vem če ji ni malo v glavo stoplo ko je tolk ljudi okol nje plesal, ker mamo zdaj še večje navale trmeuser posted image ?
V ponedeljek začnemo z uvajanjem v vrtec. Me kar groza kako bo? Kako ste ve to naredile. Kolikokrat ste bile z njimi v igralnici?

A-N-J-A tebi pa čestitke ter čim lepšo nosečnost in zdravo user posted image .


< Sporočilo je popravil katrin -- 2.2.2007 15:08:21 >

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: maj 2005
24.9.2006 21:46:48   
ziva_
tudi mi smo majski...
nasa Eva pa ima 14 zobkov, velika je 80cm, tezka pa tam okrog 10 kg. Govori bolj malo, mama, ata, baba, papa, am am, tika (pticka), koka (kocka), kok (sok), mika (miska), nana (sandra),...
ce jo vprasas kako dela kuza rece hov hov, racka- gaga, pticka- civ civ, muca- mmmii,... pokaze kako je velika, popravi si frizuro ce ji reces, ve pokazati kje ima kaj na telesu (od las do nohtov)...
v vrtec hodi od zacetka septembra, jok je bil samo prvi dan, sedaj je vse v redu. ponoci spi od 21-7h, podnevi pa kako uro...
trmari glih ne... nosi smeti v kos, "previja" svoje puncke, zelo rada gleda knjige in plese...
se se slisimo

< Sporočilo je popravil katrin -- 2.2.2007 15:07:05 >

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: maj 2005
2.10.2006 15:44:46   
suzy007
Končno! Tudi jaz sem bila presenečena, ker ni nikoli nobene majčice tukaj. Naša Lara je rojena 20.05.2005. Zanimiv datum, še bolj zanimivo če pa pomislim, da sem bila prvič na porodni postelji 05.05.05, pa so se zadnji trenutek premislili, ker kljub svečki za popadke, nisem imela nobenega popadka.
Zgleda, da so naše majčice bolj suhice. Lara ima 80 cm in 10 kg. Noče jest. Nič ji ni preveč dobro. Sicer je še kar zdrava. S septembrom smo šli v vrtec. Na  začetku je bilo še kar hudo, zdaj pa je že boljše.  Je zelo trmasta. Se tudi po tleh meče. To, da se mečejo po tleh tudi vaši otroci, me je malo potolažilo. Zgleda, da je to obdobje, ko se naučijo trmarit!
Aja, ima 10 zobkov, pa kljub temu noče nič grist. Razen kakšnega keksa in mogoče kruh. Ostalo je vse bolj tekoče oz. mehko.

Pozdrav iz Kopra!

< Sporočilo je popravil katrin -- 2.2.2007 15:06:49 >

(odgovor članu ziva_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: maj 2005
9.11.2006 15:01:44   
Avri
Končno Majčice,

zgleda da smo res zelo neaktivne majčice, sem vas komaj našla. user posted image

No, naš Rok je zdaj že pravi fantek, veliko teka za žogo, ki je absolutno njegov najljubši rekvizit, zdaj pa že tudi razvija navezanost na avtke, tovornjake ter traktorje. Pri 12. mesecih je tehtal skoraj 11 kg, meril pa hm, kolko že, aha, 77 cm, kmalu pa gremo na posvet pri 1 letu in pol (rojen je 26.05. 2005). Zelo rad je, razen mlečnih izdelkov ter jajc (niti palačnik noče).
Trenutno tudi zelo rad gleda knjigice, take z slikicamo so zakon, govori pa v bistvu še nič kaj. Pravi fantek. Samo nekaj čeblja, pa o, e, a in zraven s prstom kaže. Me je kar malo zahlipnilo, ko sem prebrala kaj že eni vaši sončki vse povejo. user posted image user posted image user posted image  Ja, pa saj bo že. Tudi naš bo kmalu da upam kaj začel.

V vrtec ne hodi ampak ga čuva omica, velika prednost tega je da še nismo bili nič bolani. Bo pa šel drugo leto sigurno, pa bo takrat bolj pestro.

Trmari zelo rad, nekaj časa je probal z metanjem po tleh, ko pa je uvidel da ne bo zaleglo je prešel na cepetanje in imitiranje joka. Zdaj to taktiko največkrat uporablja ko mu kaj ni všeč. user posted image user posted image user posted image

Zobki mu rastejo počasi, ima jih 10, desni kočniki pa se zdaj počasi prebijajo na plano. Ne rastejo mu glih po zaporedju.

Tako, toliko o nas zaenkrat, pa dajmo se še kaj slišat majčice. user posted image user posted image

Lep pozdravček iz Velenja. 

< Sporočilo je popravil katrin -- 2.2.2007 15:06:33 >


_____________________________



(odgovor članu suzy007)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





So edinci srečni ali razvajeni?
So edinci res osamljeni in razvajeni? Britanski znanstveniki trdijo nasprotno.
BLOG: Ni lepšega, kot je rojevanje novega ...
Porodne babice so velik del mojega življenja. Delala sem že z mnogimi babicami, nekaj pa jih poznam tudi na bolj osebni ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?