|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
6.9.2006 14:46:22   
ribicau
...še nekaj bi vprašala, a mate kaj zautečene noge, roke.....jest mam zdele tko zautečene noge, da se mi rob od čevljev pozna pri gležnjih!!!!!!!!!!

(odgovor članu ajči)
Neposredna povezava do sporočila: 501
   RE: Februarčice
6.9.2006 14:47:13   
malecka_mateja
OJLA PUNCE!
mam eno slabo in dobro novico!sem danes zvedla da sem vse izpite naredla in zato lahko sedaj še samo uživam v nosečnosti!user posted image user posted image user posted image
druga slaba pa je da sem bla danes na pregledu za THT in je bla groza ko mi je uz delala v bistvo bolj glavice sem rekla če je vse ok pa mi sploh nisop hotli nič poovedat sploh srčka nisem videla kaj šele da bi ga slišalauser posted image user posted image user posted image pa je rekla dobite izvide po pošti pa nato dodala sej ti izvido so samo 60%user posted image user posted image user posted image in kaj sedaj mučno čakanje da mi povedo da morem na amino kot da če vejop da sploh to  ni zanesljivo da je bolje da te kr na amino dajo halo ne pa da moreš dvakrat preživljat to travmo!user posted image za ****!amapk jaz mis.lim pozitivno in upam na najboljše!
se opravičujem amapk nekje sem se morala potolažiti!
no lep dan še naprej!papa


_____________________________

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu ajči)
Neposredna povezava do sporočila: 502
   RE: Februarčice
6.9.2006 19:44:41   
BTina
Pozdravljene user posted image !

Po dolgem času se še jaz malo oglasim. Berem, da že skoraj vse čutite brcike. Meni se le včasih dozdeva, da me rahlo poboža, da bi pa blo kaj konkretnega se mi zdi da še ni. Do sedaj sem se zredila za cca 3-4 kg in še to se mi zdi da le v trebušček user posted image . Zatekam še ne nič. Ribicau po moje ti preveč delaš in bi morala bolj mirovat, če toliko zatekaš. Jaz sem le 4 ure v službi, tako, da popoldne potem malo bolj počivam in se ne obremenjujem, če imam npr. za likat. Sej vem, da me bo počakalo in ko bom na volji bom tudi to naredila. Pred nosečnostjo sem bila bolj pikolovska glede teh stvari. Drugače pa drage moje pustimo se razvajati, še posebej, če smo nosečke v prvo, saj potem pri drugem... ne bo več tako.

Malecka_mateja kaj je to THT? A si to delala pri svojem G? Veš kaj, če bi bila taka kriza bi te pomoje že napotili kam. Ti pa poskušaj misliti samo pozitivno. Na še enega user posted image , da vaju bo varoval. Držim pesti zate.

Hothien veš, da je na Kikiweltu zmajkalo Merlinov 3 (samo v modri barvi jih majo user posted image ! Kaj katera mogoče ve, če jih bodo še dobili? Jaz sem jim pisala, pa mi niso nič odgovorili user posted image ! Upam, da bodo naredili še kaj zaloge, ker so mi ti vozički res lepi, pa še toliko dragi niso.

Zaenkrat dovolj. Lepo se mejte in pazite na svoje user posted image

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 503
   RE: Februarčice
6.9.2006 20:54:24   
malecka_mateja
THT pomeni trojni hormonski test za odkrivanje dawnovega sindroma!ker sem mela NS slabo oz se nosna kost ni videla!in to je to amapk če zaj ta THT ni ok kar je samo 60% zagotovilo tudi če je ti delajo amino!zaj mi to delajo dobila bom izvid da je vse ok potem pa me zanima kdo ti da ostalo 40% zagotovilo da je vse ok!mislim samo nas mučijo namesto da bi takoj naredili preiskavo po kateri vedo da je 100%user posted image user posted image popizla bom!čez dva tedna se poročim in takrat bom dobila izvide upam da mi ne pokvarijo cele poroke!!!!
jaz nimam več besed!sem sama med.sestra in kaj sem danes doživela v bolnici upam da ko sem bom zaposlila nebom tako kot one ker je groza kako se ene obnašajo!žalostno!

zaj sem že zabredla!na upšamo na najboljše!LP papa

_____________________________

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu BTina)
Neposredna povezava do sporočila: 504
   RE: Februarčice
7.9.2006 9:02:07   
ajči
malecka-mateja ne se toliko ekirati..
jaz sem imela ta test v pon.pa tudi čakam na te izvide saj te takoj pokličejo iz lj.tako da tebe bi že to traja cc 2dni...
vsi smo zaskrbleni vendar to moramo dati vse skozi ta dr.g pa je ena velika norka saj se tako nemore pogovarjati saj je tudi ona bila nekoč noseča in hormoni so dosti bol delali in glava mislila na otroka ....

vse bo ok. vem ker tudi mora biti kar misli na poroko kako boste trije pleseli...user posted image

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 505
   RE: Februarčice
7.9.2006 9:02:58   
Tabali
Hojla punce!!!
No spet se mal oglašam, čitam kaj se kaj dogaja pri vas odkar nisem bila tukaj in vidim da je pestro.
Uh, malecka_mateja me kar malo stisne ko prebiram kaj se dogaja pri tebi... ampak... tudi jaz mislim da je najboljše, da razmišljaš pozitivno, uživaš v nosečnosti in si ne delaš prevelikih skrbi (vem, da je to lažje reči kot realizirati, ampak vseeno poskusi). Pa čestitke za vse opravljene izpite.user posted image user posted image user posted image

Jaz mam danes pregled pri svoji ginekologinji in sem seveda vsa happy in v pričakovanju. Me res zanima koliko smo zrasli v zadnjem mesecu, ker... buši je že kar velik (hvala Bogu in proizvajalcem za nosečniške hlačeuser posted image ), tako da moj lubi pravi ,da naju bo ziher en velikanček obiskal. Konkretnih brcik zaenkrat še ne čutim, čeprav se mi dozdeva da se nekaj dogaja (metuljčki v trebuhu in tak en hecen feeling).

Kar se zatekanja nog tiče, moram priznati (in nekam potrkati) - zaenkrat nič več kot je to bilo pred nosečnostjo. To pravim zato, ker imam že nekaj let težave z krčnimi žilami, pojavljala so mi se tudi občasna vnetja površinskih in notranjih ven, tako, da me je prav skrbelo kaj se bo s tem problemom dogajalo v nosečnosti (tudi vsi zdravniki in flebologi, ki sem jih obiskala, so me opozorili na možnost poslabšanja, čeprav naj ne bi bilo nujno). Kompresijske nogavice zaenkrat imam še v omari user posted image , ker ko sem jih nosila (pred nosečnostjo) se mi je zdelo da je vse skupaj še slabše (hujše bolečine in konstantno me je zeblo v noge). Je pa zanimivo, da mi je kirurg na predoperativnem pregledu striktno odsvetoval nošenje kakršnih koli kompresijskih nogavic, en dan pred tem pa mi je flebolog le te predpisal kot obvezne...user posted image  No, bomo videli kako bo, za sončka se splača potrpeti user posted image
Joj punce, danes sem prav dobre volje. Končno mi ni treba nikamor službeno "leteti", samo rutinske stvari opravim, malo poklepetam s svojimi puncami tukaj in šibam pokukat sončka user posted image user posted image user posted image  jeeeeeeeee!
Uživajte, pa čim manj skrbi!!!

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 506
   RE: Februarčice
7.9.2006 9:43:51   
mihi33
Čao user posted image !

Vidim da ste vse zelo aktivne. Moje počutje je pa danes katasrofa. Počutim se obupno, narahlo se mi vrti zaradi nizkega pritiska, boli me križ, pa še krče imam, tako da zdaj že par dni redno jem spazmex user posted image , pa še v službi sem .... OBUP. Mislim da se bom po hitrem postopku spakirala domov na kavč. Sicer pa imam še nekaj dni starega dopusta, ki ga izkoristim ta in naslednji teden, potem pa po navodilu G kar na bolniško user posted image user posted image user posted image .

Tudi jez še vedno čakam na izvide THT, pa sem že malce obupana, a ker so mi povedali da če je kaj narobe te pokličejo in ker po parih tednih ni še nihče klical, mislim pozitivno in upam da bo vse OK.
Brcike že čutim, sicer bolj rahle, a to je to. Sicer se mi pa dogaja, da jih čutim kaki dan ful, potem pa spet glih toliko da je. A se še kateri to dogaja?? Upam da je to OK, kaj pravite.

Pridne bodite pa božajte user posted image , čao.

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 507
   RE: Februarčice
7.9.2006 10:21:58   
LuLu
Ojla,
da še jaz malo tipkam... tak nimam kaj drugega za delat.
Malecka_mateja nekje sem prebrala, da amino samoplačniško stane nekje okoli 100.000 sit. Če je THT slabi, te dajo na amino. Pa mogoče zato na koncu naredijo ta test, ker je najdražji, pa še v kasnejši nosečnosti ga menda delajo. To so take bolj nepreverjene informacije. Samo, če te kaj zanima v zvezi z THT in amino je na RR forumih ogromno napisanega. Malo prebrskaj. Pa saj bo tak vse v redu. Meni se tudi nosna kost ni vidla, pa so mi jo oz. jo je bebica pokazala kasneje.
Nič bat.
Sem toliko prebrala o DS in SS na internetu in me je samo v slabo voljo vse skup spravlo. Zapimnila sem si samo slabe informacije. Toliko info na enem mestu je lahko tudi slabo. Malo sem se zdaj pomirla in nehala brat kaj slabega se lahko v nosečnosti vse zgodi. Ne pomaga k počutju. So mi starejše matere povedale, naj ne kompliciram, saj sem samo noseča user posted image .
Noge mi ne otekajo, nonstop pa mi nekaj kruli v želodcu user posted image  ali pa dete nekaj hoče povedat. Po moje se špila na veliko tam notri.
Jaz sem se tudi po tehtnici zredila samo neke 3-4 kg, se mi pa zdi, da me je v riti in trebuhu za 10 kg več. Da bi vsaj joške na koncu tak velike ostale, kot so zdaj. user posted image
Pa lep in miren dan dalje...

(odgovor članu mihi33)
Neposredna povezava do sporočila: 508
   RE: Februarčice
7.9.2006 10:46:42   
Anonimen
Seznam februark user posted image


01. hothien, Trbovlje
01. JA_n_JA; Ljubljana, user posted image
02. ajči, Izola ali Postojna
03. BTina, Šempeter ali Postojna
06. hgrm, Ljubljana
08. ribicau, Jesenice 
09. juorje, Celovec user posted image
09. mzupa17, Kranj
10. strommer, Novo mesto
10. Geja, Ljubljana              
10. mihi33, Murska Sobota  
12. kolumbo, Ljubljana 
12. alenkat, Ljubljana            
14. malecka_mateja, Maribor ali Ptuj, user posted image  
16. darja.grm, Ljubljana 
18. metuljčica27, Maribor ali Ptuj
18. LuLu, Maribor
19. Tabali, Ljubljana  user posted image
21. Biba 1, Celje  user posted image  user posted image
22. jasna81, Celje user posted image
28. sminc, Novo mesto user posted image
28. lencica, Slovenj Gradec


Pofočkanih je 22 user posted image  in 23 user posted image ! user posted image  user posted image  user posted image


Če katere še ni na seznamu in bi rada bila, se pofočka tako:

PDP, nick, kraj poroda, user posted image  ali user posted image , če že veste

user posted image  user posted image  user posted image










(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 509
   RE: Februarčice
7.9.2006 10:55:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: BTina
Hothien veš, da je na Kikiweltu zmajkalo Merlinov 3 (samo v modri barvi jih majo user posted image ! Kaj katera mogoče ve, če jih bodo še dobili? Jaz sem jim pisala, pa mi niso nič odgovorili user posted image ! Upam, da bodo naredili še kaj zaloge, ker so mi ti vozički res lepi, pa še toliko dragi niso.


Midva sva najprej hotla met rdečega in so nama odgovorili, da jih ni več (sold out forever). user posted image  Zato sva pohitela in naročila v bež barvi, plačala in preden sva ga dobila jih je zmanjkalo na netu. Tako da sva imela srečo! user posted image
Ampak zdej so pa čočitno res ostali samo še modri. user posted image  Pa poglejta za kak drug voziček, saj je še veliko lepih. Tudi jaguar 3 je user posted image .



IZVIRNO SPOROČILO: mihi33

Brcike že čutim, sicer bolj rahle, a to je to. Sicer se mi pa dogaja, da jih čutim kaki dan ful, potem pa spet glih toliko da je. A se še kateri to dogaja?? Upam da je to OK, kaj pravite.


Mihi to je povsem normalno. Tja do 28. tedna se lahko dogaja, da kak dan sploh ne čutimo user posted image , ker se še spreminja količina plodovnice, user posted image  pa ima še veliko manevrskega prostora.

Mateja, zate pa držim pesti, ti kar pozitivno razmišljaj! user posted image

(odgovor članu BTina)
  Neposredna povezava do sporočila: 510
   RE: Februarčice
7.9.2006 13:17:27   
malecka_mateja
hvala punce za podporo bomse potrudila da bom gledala čimbolj pozitivno in se nebom obremnjevala s tem!Lulu si me kr malo potolažla ker očitno nisem edina kateri mali noče noseka pokazat!finta je da tebe niso dali n THT ker ti je g potem kasneje naredila Uz kajne?mene pa so kuj na THT vrgli pa še g sploh ni pogledala na UZ kasneje če bi se slučajno kaj idelo!
amapk vse bo ok v pon mam g in bom jo vprašala če mi lahko samo noseka poišče da bom bolj mirna!
no punce uživajte!papauser posted image

_____________________________

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 511
   RE: Februarčice
7.9.2006 14:07:19   
LuLu
Malecka_mateja, ja, so počakali en teden, da še preverijo nosno kost in ker se je vidla, je potem zračunala verjetnost in je bilo ok. Meni je prvič rekla G., da ni pač vidna, ne da je NI. Sem tudi norela cel teden... Pa je minlo user posted image  Pa itak bom celo nosečnost razmišljala, če je vse ok z otrokom. Kak ne? Pa še potem celo življenje... user posted image  
Čao

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 512
   RE: Februarčice
7.9.2006 14:14:59   
ribicau
Alo!

Sporočam vam, da že imam kompresijske nogavice. Moja zlata mami mi jih je šla danes iskat. Noge imam še kar zatečen, ampak se mi zdi da je pri obsegu gležnjev kakšen mm manj user posted image .  No če bo jutri še tako, potem kličem v ambulanto moje splošne zdravnice in se grem tja pokazat. V službi imam kar koš za dežnike okrog obrnjen pa noge gor.

mateja_malecka drzim pesti, da bo vse OK. Jaz tudi mislim, da bi te že poklicali, če kej ne bi štimalo. Drugače pa pokliči tja, pa vprašaj, če bi te prej pokicali, če bi bili slučajno (bog ne daj) slabi rezultati. Tako boš vsaj malo pomirjena.

Tebali, sem ti kar malo fouš, ker boš danes svojega user posted image  videla. Jest ga nazadnje, ko je G srček iskala (je bil velik dober cm)! Zdej pa upam, da je že pravi velikan. Glej da poročaš kako je bilo, pa kakšne manekenske mere ima user posted image .

Mihi33 pomojem je to normalno, glede brcik. Moj sonček danes raztura po trebuhu, včeraj ga je bilo pa komaj čutiti. Hothien ima čisto prav.

Drugače sem pa jest z nemščino bolj skregana kot pa ne, tko da vam glede teh vozičkov ne morem nč pomagat. Mi tudi, če bi že imeli izbranega, ga še ne bi kupili, ker moramo naročiti še omare za v predsobo. Ker imava pa tako čudno obliko predsobe, mora biti vse po meri in bo zato primerna tudi cena. Drugače je pa meni všeč ta Marlin 3 -bež, tak, ki ga ima Hothien.

Za vikend grem pa malo na morje pogledat. Upam, da bo vreme zdržalo, čeprav so pa nižje temperature napovedane user posted image . No samo, da spremenim okolje, pa bo bolje.

Lepo se imejte! Sej jutri pa še kej napišem predem grem za tri dni!

Cao





(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 513
   RE: Februarčice
7.9.2006 21:37:37   
BTina
Ojla user posted image !

S temi vozički res nimam sreče. Danes sva bila namreč z možem v LJ in sva si malo ogledala vozičke tudi v živo. Ugotovila sva, da bi nama bolj odgovarjal Jaguar 3 v ice (sinje modri) barvi (čeprav mi prednje kolo ni najbolj všeč) kot Marlin 3.  Veliko bolj je obvladljiv in se ga tudi dosti lepše vozi. In ko pridem domov hitro na kikiwelt pogledat kako je z zalogo in.... te barve nimajo user posted image . Zdej res ne vem, ali bodo še kaj dobili ali ne, saj se mi zdi, da jim zaloge res pohajajo in so ostale samo grde barve!? Ko sem jim pisala ali bodo dobili še kaj na zalogo mi sploh niso odgovorili!

Malečka_mateja jaz tudi mislim, da če do sedaj nisi dobila nobene info. je s tvojo pikico vse O.K. Če bi bila jaz na tvojem mestu bi G rekla, naj mi naredi UZ, pa tudi če bi ga morala plačati. Držim pesti zate in seveda za tvojo user posted image .

Tudi meni se dozdeva, da se najin user posted image  rahlo premetava po mojem trebuščku, samo nisem ravno prepričana, če je to to. Jaz čakam, da me bo tako brcnil, da ga bom lahko za nogico požgečkala user posted image .

Uživajte in čim manj skrbi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 514
   RE: Februarčice
7.9.2006 21:47:16   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: BTina

Jaz čakam, da me bo tako brcnil, da ga bom lahko za nogico požgečkala user posted image .


user posted image user posted image user posted image  Ravno to jaz tudi čakam. user posted image  Da bom taki udarec dobila, da me bo zvilo, pa bom lahko rekla evo zdaj pa brca user posted image  A ne bo tak?user posted image

(odgovor članu BTina)
Neposredna povezava do sporočila: 515
   [Brisano sporočilo]
7.9.2006 22:29:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu LuLu)
  Neposredna povezava do sporočila: 516
   RE: Februarčice
8.9.2006 7:59:22   
ribicau
Ojla!

Ej morm vam poročat, da so tele moje kompresijske nogavice zakon. Ful dober občutek v nogah imam. Samo mal me pa skrbi, ko bo v mojo pisarno posijalo sonce, takrat bo pa user posted image  vroče.

Cao

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 517
   RE: Februarčice
8.9.2006 11:04:23   
malecka_mateja
dober dan!
danes pa je bolj kosli dan!sem pravkar od frizera ker so mi probno frizuro za poroko delali in me cela glava boli!joj kaj šele bo ko bo šlo zares čez  dva tedna!user posted image
kaj še vam naj povem da je tečen dan in upam da čimprej mine!
lep dan še naprej!
papa

_____________________________

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 518
   RE: Februarčice
8.9.2006 15:20:23   
benika
Ribicau, en mali nasvet glede zatečenih nog: doma se ulezi na kavč, noge položi na rob kavča ali povštre, tako, da bodo dvignjene in še najpomembnejši nasvet: ČIMMANJ SOLI V HRANI. Mogoče se ti bo zdelo čudno, ampak meni je res ful pomagalo.user posted image user posted image

lp K 

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 519
   RE: Februarčice
8.9.2006 16:38:25   
ribicau
Ojla Katja!

Vse kar si napisala sem že probala, pa nič ne pomaga, zato sem nabavila nogavice. Ja sej veš kako pravijo, februarja bo boljše user posted image .

LP v Kranj

p.s.: Čimprej se pozdravi user posted image


(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 520
   RE: Februarčice
9.9.2006 12:21:43   
ajči
drage mojeuser posted image
imam eno vprašanje in rabim pomoč....

ali se lahko vzame spazmeks tableta?
včeraj ponoči sem skoraj umrla kar naenkrat bolečone v trebuhu ampak da vam povem tako hudo mi v življenjo še ni bilo nisem sla k doktor. vendar je moj dragi poklical dr. in povedal kako in kaj vzela sem na tiho tableto ker sem resnično umirala od bolečine...

drage moje kaj takega nobeni ne želim resnično me zanima od česa naj bi to prišlo...ali od hrane ali od stresa nimam pojma...  lp!ajči PDP 9.02.2007 malo spremenjen

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 521
   RE: Februarčice
9.9.2006 13:17:35   
LuLu
ojla, mene pa zanima, če katera ve koliko stane UZ, navadni. Ker zavarovalnica krije samo 2 UZ-ja, pa bi si ga rada sama plačala pri vsakem obisku...

(odgovor članu ajči)
Neposredna povezava do sporočila: 522
   RE: Februarčice
9.9.2006 16:55:54   
BTina
Ojla user posted image !

Kam pa ste zbežale vse? Vas je vroče sonce odpeljalo na morje?
Ajči upam, da je tvoja bolečina minila. Glede tablete, ki si jo vzela pa ti kaj dosti ne znam svetovat, ker tablete ne poznam. Držim pesti da sta ti in tvoja user posted image  sedaj OK.

LuLu kolikor je meni znano je cena UZ okoli 4.000,00 SIT.  Po moje je najboljše, da o tem vprašaš svojega G.

Kolumbo kje si pa dobila tako poceni moderc? Pri meni je glede tega res že kriza in bom moralo pod nujno v shopping.


Lep, sončen in nasmejan vikend vsem skupaj.

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 523
   RE: Februarčice
9.9.2006 17:07:39   
malecka_mateja
ojlauser posted image !

ne nismo še na morju jaz se psihično pripravljam na dekliščino ki jo začnemo čez dve uri!držite pesti!
upam da bodo usmiljene z manouser posted image user posted image sej vse vedo da sem user posted image  zato so mi pripravili bolj blago dekliščino!
no te pa uživajte še naprej v sončku pa se jutri javim kaj da vam povem kako je potekalo!
pazite na sebe in svojeuser posted image !papa

_____________________________

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu BTina)
Neposredna povezava do sporočila: 524
   RE: Februarčice
9.9.2006 17:15:13   
BTina
Malecka_mateja žeilm ti lep večer in čim več zabave, pa ne pozabi na svojo user posted image . Uživaj!!!!

Jutri, ko prideš k sebi pa poročaj kako je bilo.

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?