|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki (2006)
10.9.2006 18:38:29   
lenika
Lara 28, jaz ne grem nikoli z Maticem sama po nakupih, ker nikoli ne vem kdaj bo sirena v vozičku.

Lenka mi imamo cliota in spravimo voziček (quinny) noetr, če odstranimo kolesa, kar pa ni problem, ker se odstranijo in zopet pričvrstijo le na klik.

Šibam, Maticu igralnica več ni kaj preveč všeč.

(odgovor članu Lenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 826
   RE: Male majčice in majčki (2006)
11.9.2006 7:37:28   
TiaSara
Živjo punce!

Triša - pozdravljena, tvoja deklica je pa res velika!

Lenka - ti nisem nič fovš, ko se ubadaš s prodajanjem in kupovanjem avtomobila. Mi smo kupili nov avto že pred user posted image  in sem res vesela, da imamo to urejeno.

Eolina - blagor se ti za pridnega otroka v vozičku! Jaz spet vedno pogosteje nosim malega in rinem voziček pred sabo. In to ponavadi veči del poti. V vozičku je zadovoljen le če je dovolj utrujen, da mu ni hudo zaspati, pa včasih ko gleda drevje, ki se maje v vetru - seveda moram potem voziti ves čas pod drevesi.

Zasavke - lepo, da ste imele lep dopust in da so bili user posted image  pridni. Midva greva naslednji teden, pa me prav zanima, kako bo to prenesel Andraž.

Kapica - pri nas je bila nekaj časa tudi problem, pa sem kar vstrajala - ker je bil tako dogo prehlajen, sem kar pazila, da je ime kapico gor, ko je mrzlo pihalo. No sedaj zgleda, da se je je navadil. Pozimi itak ni druge rešitve kot kapica.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 827
   RE: Male majčice in majčki (2006)
11.9.2006 11:27:07   
pikicaa
OJLA

Za nas je že konec vikenda na morju. Res je bila zelo pridna, spala je veliko več kot doma. Iz sobote na nedeljo je spala od 20.00 do 5.00user posted image . Sploh nisem mogla verjet, da imam tako pridno user posted image .

Drugače pa smo imeli danes 3.posvetovalnico. Težki smo 6100g in veliki 61cmuser posted image user posted image user posted image . Dobili smo tudi prvo pikico. Je tako zelo jokala jaz pa zravenuser posted image user posted image . Potem pa sem ji hitro joškota dala, da se je potolažila. Zdaj pa spi kot top. Upam, da ne bo kake vročine dobila.

Pri nas je tudi kapica problem. Je tako nervozna kadar ji dam kapo v vetru. Samo se bo morala navadit, ker pozimi ne bo šlo drugače.

Lepe pozdravčke vsem.


_____________________________

4.6.2006 je prišla na svet najina največja sreča z imenom Maja
18.1.2008 smo dobili še sončico Klaro.

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 828
   RE: Male majčice in majčki (2006)
11.9.2006 20:21:12   
SelmaC
Lp,
Za našo vneto učko smo dobili Tobrex mazilo, ko zaspi bomo poskusli dat pa upajo ma čim prej mine. Sluzi res ni več samo popokale so pa kapilarce.
Tudi mi smo kapico bolj malo uporabljali. Vendar se mi zdi, da mu ni tako zoprna.
joj, tudi mi imamo cliota in še to smo ga vzeli s 3 vrati.  Voziček zasede cel prtljažnik. Imamo pa peg perego pramette. Tudi mi razmišljamo o še enem večjem avtu. Lenika, jaz imam tudi fiesto, ma je žal nevozna pred hišo.

Nazadnje sem tudi jaz Maja nosila in komaj porivala voziček. Danes pa je rad noter (v hiši).

Ups šibam dalje

mejte se

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 829
   RE: Male majčice in majčki (2006)
12.9.2006 9:05:00   
lenika
Pozdravljene.

Moram se pohvalit, da smo z avtomobili vse na hitro zrihtali. Jaz sem včeraj prodala svojo fiesto, v petek pa dobimo nov avtomobil in jaz dobim cliota. Sedaj navmes mi je pa kar tast ponudil svoj avtomobil user posted image . Ja to je pa tako, če si odvisen od avtomobila in ne moreš brez niti 3 dni. user posted image

In kako ste ve kaj? Mi danes praznujemo tretjino svečke user posted image . Joj, kako hitro gre čas. Vsak čas se bodo naši malčki vsedali, palzili, hodili, no in potem jih pa res ne bomo pustili same niti za minutko. user posted image
No moram reči, da si sploh ne predstavljam, da bom morala aprila nazaj v službo in pustit Matica doma, saj za kakšno urico ali dve ga š pustim, ampak to je pa huda user posted image . No ja, sem pa vesela, da pač delam na šoli in bom večinoma okoli 13h doma in bo še veliko dneva ostalo za bivanje z malčkom. No ja pustimo to še za nekaj mesecev.

Lepo preživite dan.

(odgovor članu SelmaC)
Neposredna povezava do sporočila: 830
   RE: Male majčice in majčki (2006)
12.9.2006 9:13:15   
Lara28
SelmaC- Tudi mi smo imeli velike težave z očki, je imel vnete vse odo poroda. Nismo z ničemer (kamilčke, fiziološka, masaža...) mogli pozdravit, pa sem bila res vztrajna. Potem smo dobili Tobrex kapljice in je bilo malo boljše, ne pa še čisto v redu. Po skoraj dveh mesecih pa smo dobili še Tobrex mazilo in ti povem, drugi dan je bila očka čista. user posted image user posted image  Nismo mogli erjet. Verjetno zato, ker kapljice hitro stečejo ve, pri mazilu pa se naredi en tak filmček na očesu. Mi smo dali zvečer n zjutraj je bilo OK.

Lenika - čestitke za nov avto in srečno vožnjo ! user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 831
   RE: Male majčice in majčki (2006)
12.9.2006 10:33:15   
mojca75
ČAU punce,

princesa trenutno spi pa se malo javim. Potem pa greva ven izkoristit lep dan, po plenice in na kavo...

Mi smo kar pridni, lepo se dojimo, lepo rastemo. V soboto sva bola na eni poroki in ko sva glih hotla ob 21h domov ker je bil šunder in bend preglasen je tamala zaspala v vozičku - user posted image  pri takem ropotu...user posted image
No smo pa potem ob 22h res odšli, prišli domov jo podojim in dam spat in spi do 4h user posted image , mami se je ful spočila!

Sem pa jaz včeraj in v nedeljo prebolela eno hitro virozouser posted image ! me je v nedeljo treslo na soncu, zmerim vročino - pa 39!!!! no sem se ustrašila da je kak mastitis ker me je bolelo tud pod desno ramo - sam ni bil mlečni vozel ampak bezgavka! no včeraj sem bila že boljša, sem pa popoldan spala ko je očka odpeljal princeso na doooolg sprehod.

Kar se pa tiče cepljenja - mi smo meli kar orng reakcijo pa smo dobili napotnico za alergologa. ga imamo 25.sept. predtem pa zjutraj še razvojno in 27 naslednji pregled s cepljenjem.

Katera je že omenjala alergijo na jajca in cepivo - a ste bili pri alergologu, kako to zgleda!? lahko mi tud na ZS pošlješ!

no tko, sicer je pa Mojca super pridna punca, v vozičku uživa, že ful lepo prijema igrače in se sama z njimi igra, ko bo znala sedet bo po moje super, obvlada tudi metanje igrač iz vozička ven user posted image , tko da se kar zabavamo.

Ji pa dam vsake 3 dni malo jabolčnega soka po žlički pa nič ne protestira, pa zadnič sem ji dala malo marelične marmelade na prst, k sem glih zajtrk jedal in me je s takimi okicami gledala, pa je njam njam njam polizala... tko da če bo kazala zanimanje ji bom kar dala kako jabolčno kašico al pa kaj podobnega po 5 mesecu! se pravi čez en mesec!

Aha, konec spanja... nič se beremo! Fajn bodte punce!
In Lenika - čestitke za nov avto - srečno vožnjo! Mi smo tolk zadovoljni z berlingotom, vozička niti ne zlagamo ko ga damo notri - se pa tud vsak vikend selimo do ene ali druge babice.. tko da je velik avto ZAKON!

Nič ..letim!

(odgovor članu Lara28)
Neposredna povezava do sporočila: 832
   RE: Male majčice in majčki (2006)
12.9.2006 12:36:36   
cofek
Daaan!

tudi mi smo že z dopusta - moram priznati da je kar prehitro minil user posted image . Ažbe je tokrat prenesel spremembo - moram pa priznati, da naju je tudi "prevzgojil" - končno smo ugotovili zakaj toliko joka - revež je bil kar naprej zmatran in bi spal. No, ko smo to ugotovili je bilo pa samo še bolje - čeprav nisem nič zadovoljna, ker se mi zdi da se boji teme - moramo biti ob mraku doma (tudi v avtu mu takrat ni za zdržat) - se kar bojim telih krajših dnevov.

počasi smo začeli dodajat kašice in sok. je ful zadovoljen - in bi kar naprej poiskušal.

sem pa predno smo šli na dopust brala forum razvojna in sem zagnala malo panike (glavico nagiba malce v desno), tko da sva v četrtek naročena pri fizioterapevtki, da pokaže nekaj vaj.

jutri imamo slikanje kolkov, nasledji teden pa že drugo cepljenjeuser posted image (upam, da bo user posted image  lahko šel zraven, ker ne vem kako bom to prenesla)

vidim da je nekaj novih majčic (oz. majčkov) - lepo vsaj ne bo dolgčas.

mojca75 - tea je bila na alergološki (ti bom kar jaz odgovorila, ker se mi zdi da je tea do konca meseca na dopustu) in so ugotovili, da ima njenuser posted image  alergijo na jajca in še na nekaj (se mi zdi da perutnino in mleko). Kaj več ti bo pa morala ona povedat.

imam pa še eno vprašanje - kako navadit sončka na flaško (če bi slučajno kam šla; ker zadnjič pri user posted image  ni hotel nič jesti in je po enournem boju omagal in zaspal - pa je imel moje mleko)

a se katera že ukvarja s kakšno športno akrivnostjo? recimo aerobiko, tek,.......pri nas se je ta teden začelo, pa nekaj tuhtam, da bi šla zvečer malo pogledat na aerobiko user posted image

ok, lep dan še naprej, t

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 833
   RE: Male majčice in majčki (2006)
12.9.2006 14:49:47   
lenika
Cofek, ja to kar se tiče zaspanosti ti pa kar rada verjamem. Odkar naš Matic spi čez dan nekje 3-4  ure in ponoči 10- 12 ur, je bistveno boljše volje. Smo ugotovili, da mora vsaki dve uri zapsat, da si zopet nafila baterije.
Drugače kar setiče flaške ti pa ne znam povedat kako ga navadit, ker naš je polno dojen, ampak je bilo enkrat, ko sva z možem morala nekam iti in ga je tašča nahranila z mojim mlekom po flaški. Ni bilo nobenih problemov in sem pač ugotovila, da če je lačen, bo že jedel.

Mojca 75 verjamem, da je velik avto zakon. Tudi mi bomo od petka naprej lastniki velikega avta. user posted image

Lepo se imejte.

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 834
   RE: Male majčice in majčki (2006)
12.9.2006 18:10:17   
Barbs
Ojla,

samo na hitro, ker imam ta teden mamo na obisku in se ji moram posvečat; čeprav je prišla zato, da se bo ona posvečala Aleksuuser posted image

Mi tudi že dodajamo kašice in sok, zvečer pa je zdaj dvakrat bolj poskusil kot jedel rižolino in mu je bilo kar všeč... Od kašic obožuje breskovo in marelično (obvezno Frutek, ne hipp user posted image  ) , bananina mu je fuj, tako, da banano "naredimo" doma. Čisto popeni ob doma narejeni špinačni in mu komaj uhitim dajat, pa bučkina mu je tudi všeč. Sokov ne pije prav rad - ampak, nič zato, saj je še vedno na vsake tri ure bolj ali manj na jošku.

Smo pa odkrili novo igro - kukuc in takoj nato, ko se "odkiješ" še bučšija popapat... Krohota se tako zelo, da mu prav odmeva v prsihuser posted image

Nič, mejte se..jaz imam celo frko, odkar smo se preselili,,,

p.s.
Temenca smo skoraj odpravili - dolenjske lekarne same delajo nek oljček... mandelj in še nekaj...ful učinkovita in povsem naravna zadeva...user posted image

_____________________________

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 835
   RE: Male majčice in majčki (2006)
13.9.2006 10:45:52   
cofek
ojla!

kaj je zdaj to - toliko novih, pa je forum vseeno zamrl?user posted image

sem pozabla včeraj napisat, da tudi meni izpadajo lasje - če bo šlo tko naprej bo KATASTROFA user posted image user posted image .

drugače sem pa šla včeraj teč, pa se mi zdi da ni bilo kake večje krize z mlekom (bi pa kmalu bila, ker Ažbe ni mogel zaspati in je zahteval jošk - pa moram priznati, da se mi zdi da bi v tem primeru vseeno bila kriza).

Lenika - tudi Ažbe je že jedel brez težav po flaški - takrat ko se ni najbolj zavedal sveta okoli sebe (do 3M), zdaj je pa kar naenkrat ratal velik problem - bo treba delat suhe probe, ampak žal z Aptamilom, ker toliko mleka pa nimam, da bi si ga prej spumpala, pa če ne bi šlo po flaški, da bi ga podojila. Drugače je pa tudi naš polno dojen. PA čestitam za novi in novi-stari avto user posted image  (to sem tudi pozabila včeraj).

no, zdaj bo pa treba končat, ker nismo več zadovoljni pod mobilom (a tudi vaši grabijo te leteče igračke - me je kar strah, ker se mi zdi da ne bo dolgo zdržalo, da bo vse polomil)

lp,t


(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 836
   RE: Male majčice in majčki (2006)
13.9.2006 11:03:21   
mojca75
Ojla punce,

ja Cofek, tud mi grabimo igrače in jih trgamo dol iz mosta, še dobr da je tak patent da se pri odtrganju nič ne poškoduje, sicer se pa naša princesa fuuuul rada stiska z določenimi igračami, sploh ko je ful zaspana, - mamo eno kul igračo v vozički, zakon!

drgač je pa totalen firbec - kaj zaspat če se pa okol tolk dogaja, kaj če kaj zamudi user posted image , mamine roke so odlična razgledna točka, mami ima pa zastonj fitnes z počasnim dodajanjem "uteži".

trenutno spimo, upam da bo kaj potegnila da mal pospravim, za zlikat imam glih celo goro, sem mela včeraj zvečer namen pa sem po telefonu čvekala user posted image user posted image user posted image user posted image  tko da me še čaka, računam na deževne dni... 

Je pa Mojči včeraj prvič zvečer vtaknila nogo v usta, ko je bila nagica med umivanjem, baje je še zgodaj za to saj smo danes stari "šele" 4 mesece!

danes bomo še polno izkoristili lep dan ker se bližajo deževni dnevi pa bomo itak morali biti notri!

Uživajte pa se beremo!

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 837
   RE: Male majčice in majčki (2006)
13.9.2006 14:13:09   
lenika
Joj, to vam pa moram povedet, kaj se je nam včeraj zvečer zgodilo. Smo kopali Matica in kot ponavadi je užival in to vse do trenutka, ko je v vodi zagledal svoje noge, takrat pa se je ustrašil in planil v jok. Nato mu ati dvigne nogice in reče, poglej Matic, to so tvoje nogice, ni nič hudega in onše v hujši jok, tako, da sem ga po hitrem postopku pobrala ven in zavila v brisačo. user posted image
No, kaj takega. Upam, da se bo pač sprijaznil s tem, da ima pač noge. user posted image

Želim vam lep dan, pa še kaj napišite, da bom imela, ko bo seveda čas, kaj brat.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 838
   RE: Male majčice in majčki (2006)
13.9.2006 21:13:24   
sonchica
tud moj sinek je majček user posted image lenika pri nas je še včasi hujše ko se koplemo .... tak da mojemu že rečem da naj si kar pripravi fenuser posted image ker edino to ga umiri user posted image sam jaz mam več problemov z oblačenjem.... ko ga oblačim se dere kot tigeruser posted image

_____________________________



(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 839
   [Brisano sporočilo]
14.9.2006 8:02:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sonchica)
  Neposredna povezava do sporočila: 840
   RE: Male majčice in majčki (2006)
14.9.2006 8:09:34   
lenika
Dobro jutro.

Dodajanje- mi bomo zaleli ob dopolnjnem 5. mesecu, se pravi čez 1 mesec.

Izpadanje las- tudi pri meni živa katastrofa.

Lep dan vam želim, baje je še zadnji sončen, potem bomo pa spet več tukaj gor visele. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 841
   RE: Male majčice in majčki (2006)
14.9.2006 8:24:16   
SelmaC
Lp

nisem še točno preštudirala kako in kaj dati slikice v tej obliki na album oz. kamorkoli, tako da za enkrat vam pošiljam link:

http://www.email.si/apps/es_gallery/a.php?id=19701&view=album

da vidite malo kakšni smo.

Mejte se

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 842
   [Brisano sporočilo]
14.9.2006 8:48:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu SelmaC)
  Neposredna povezava do sporočila: 843
   RE: Male majčice in majčki (2006)
14.9.2006 9:00:26   
maya2
Dobro jutro!

Midve sva od danes same domauser posted image    user posted image  se je iztekel dopustuser posted image user posted image   fuuul paše, če je še nekdo zraven, ki se ukvarja s Karin, no ja malo bo trajalo da se navadiva biti nazaj sami, se mi zdi da ona tudi opazi da očija ni...

izpadanje las: katastrofa tudi pri meni, ne vem kaj naj še naredim, Karin me je pričela cukati za lase, potem ima pa vedno kako las v rokici, potem pa seveda v usta, saj imam lase vedno spte, pa vendar...

Spet imava probleme s pomankjanjem mleka, zdaj vsaj vem zakaj, zaradi tega zaostalega koščka posteljice moram še vedno ob menstruaciji jemati ergotyl kapljice, posledično imam v tem tednu ful manj mleka, user posted image  upam da se spet poštimamo, ...

dodajanje: v torek imamo posvetovalnico, potem pa bom jaz tudi že začela... Sva pa včeraj z user posted image  že delala doktorat iz poznavanja frutkovih in hippovih sokov in kašic v trgovini,... no ja se vidi, da sva prvič staršauser posted image  naju je takoj opazila ena izkušena mamica in nama ponudila nekaj nasvetovuser posted image

LP




(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 844
   RE: Male majčice in majčki (2006)
14.9.2006 10:46:27   
mojca75
Maya2 in kaj vama je svetovala ta prijazna mamica? daj če utegneš!

men so te "frutki" tud vse novo in nepoznano, sem pa danes odkrila da jih imajo v Mulerju posortirane po mesecih ko lahko dodajaš - se pravi 4,5 6,..12.... kar mi je kul, da ne gruntam, seveda če bo vse kul, me zanima kaj bomo odkrili pri alergologu, upam pa da NIČ! oz da je bila sam pač reakcija na cepivol.

No mojadva oba spita, oči ima popoldan službo, princesa pa je glihkar zaspala!
jaz pa kava pa net...

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 845
   RE: Male majčice in majčki (2006)
14.9.2006 11:26:53   
maya2
Mojca75: ja povedala je, da je njen sinko star 7 mesecev in da že ful stvari je, da je zelo kmalu začela dodajat (4 mesece), da mu jabolčni sok od frutka ni pasal (prekisel), da je boljši rižolino od podravke, kot bebi od kolinske (pa še brez sladkorja je), da je boljše če ji dajem čaje kot sokove (k je vidla sokove v košari), ovsene kosmice kot dodatek kašicam kasneje (ali piškote od spara - sam ne vem katere); je rekla še, da je njen sinek že prvič pojedel pol tistega malega lončka kašice (kar se je meni zdelo fuuul)  Drugače pa se ji zdijo vse kašice ok, čeprav jih bom jaz verjetno vsaj za začetek rajši sama delala.... Mi je sicer rekla, da je po njenih izkušnjah prav začeti kmalu, da otrok spozna več okusov, da jim revčkom ni treba skoz istega jesti... jaz bom vseeno počakala posvetovalnico v torek, potem pa v akcijo, komaj čakam, saj Karin že zdaj navdušeno opazuje naju ko jeva... sem ji pa dala malo banane na jeziček tolk za probo, pa je tko cmokala, pa hotela še!!! user posted image

Zdaj se je pa zbudila, tako da šibam!!!

LP

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 846
   RE: Male majčice in majčki (2006)
14.9.2006 11:53:38   
Barbs
Ojla punce,

samo poročam -

Aleks jedel bučke!

Priprava : na male kockice sem narezala bučko (semena sem očistila) , dala v lonček, da so se razpustile (imajo dovolj vode, da ni treba nič olja ali vode dodajat) , dodala sem malo malo svežega peteršiljčka, eno pikico soli in res eno malo pikico ribanega parmezana (vem, da pravijo, da se ne sme, ampak - jaz sem pri tretjem otroku bolj fleksibilnauser posted image  ) ... Pretlačila sem z vilicami (lahko bi tudi s paličnim mešalnikom, pa nočem, da ne bo vse zdrisasta zmes) ... in ohladila na cobno temperaturo...

Je tako krilil z rokami in brcal z nogami, da sem mislila, da bo poletel - pa vse zmazal ....user posted image user posted image

Pa nič ga ni zvijalo potem....

Je rekla naša mama : ja ja...bučke so HVALEŽNA zelenjava.... no ja.... ok....user posted image user posted image



_____________________________

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 847
   RE: Male majčice in majčki (2006)
14.9.2006 11:57:32   
pikicaa
OJLA

Mi smo imeli danes katastrofalno noč. Zaspala je ob 21.30 in spala do 1.30 potem pa se je zbujala vsako uro do 8.00 potem pa sem se naveličala in smo vstale. Mami pa je kot zombi. Prej pa je zaspala za celih 20 minut.

Dodajanje meni so v posvetovalnici v ponedeljek rekli naj do naslednje posvetovalnice samo dojim.

Koliko časa lahko traja reakcija na cepivo? Naša user posted image  je že od ponedeljka tako tečna da je obup. Vročine nima nič.

_____________________________

4.6.2006 je prišla na svet najina največja sreča z imenom Maja
18.1.2008 smo dobili še sončico Klaro.

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 848
   RE: Male majčice in majčki (2006)
14.9.2006 12:00:17   
pikicaa
Še nekaj sem pozabila

Cofek zakaj imate UZ kolkov? A imate še široko povijanje?

Pogrešam pa MarijoPo a katera ve kaj se dogaja z njo?

_____________________________

4.6.2006 je prišla na svet najina največja sreča z imenom Maja
18.1.2008 smo dobili še sončico Klaro.

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 849
   RE: Male majčice in majčki (2006)
14.9.2006 14:46:42   
mojca75
Maya2 hvala! Mi smo danes popapali mal hipove jabolčne kašice! Pa smo kr mazali, na začetku je mal čukast gledala k sm dala modro žlico - z zanimanjem, pol pa mljaski mljaski, valda ne zna še lepo iz žlice dol vzet ampak opleta z jezičkom in pol poje...user posted image

Bučke...?!? še jest jih ne ljubim glih ampak ... No ja mi bomo zdej tri dni tole kašico jabolčno potem pa dobi domačo jabolčno s korenčkom,... sem že kupila korenje, tko da počasi počasi štartamo. Bom pa do 6 meseca res sam sadje in zelenjavo dajala .. sicer mamo pa 27. pediatra pa da vidimo kaj bodo rekli (je trenutno na dopustu - ker je tašča pediatrinja) Upam d ane bom kregana da sem prezgodaj začela user posted image  sploh ker gremo k alergologu!

no ja, mi sedaj spimo, potem pa še za celo popoldan ven, dokler se še da.

Punce koliko spijo vaši sončki? Mi med vsakim dojenjem še kake pol urce - se pravi vsake tri urce - 30 - 45 min. edin po dojenju ob 18h (no tam okol) ne več, do 20h ko gremo spet!

Ja MarijaPo se je pa ugreznila, bog vedi kje se potepata z pevko Evo? Upam da sta OK in kje uživata!

LP

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





BLOG: Kaj je zdravje?
Nacionalna agencija za javno zdravje poroča, da število izdanih receptov skozi leta ves čas narašča. Živimo torej dlje, ...
40 otroških laži, ki jim starši vedno nase...
So laži, ki so skupne vsem otrokom, ne glede na njihovo starost in tem lažem starši tudi največkrat nasedemo. Preverite,...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?