Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
za nove zobke. Žaku zgoraj tud 2 nova ven rineta pa kar nočeta še ven pogledat. Je pa čosto na koncu. Samo zdaj vem, da to čisto na koncu, lahko še traja in traja. In temu primerno smo tudi sitni seveda.

- z veliko zamudo - z veseljem pridružili.
(že trkam), vendar zaradi hipotonosti hodiva na fizioterapijo, tako da bom zavoljo tega še par mesecev ekstra na porodniški. Prihajava iz okolice Tržiča, kjer imamo kar precej dojenčkov, vendar so tisti bolj brinine starosti večinoma že v varstvu pri babicah ali v vrtcih, tako da bi bilo za družbo fino spoznati še koga njenih let. Je še katera iz gorenjskega konca?
v hiši. No, toliko za začetek, pa upam, da se še beremo.
Čim prej se pozdravite!!!
. V naš konec jih k sreči še ni bilo in upam, da še dolgo ostane tako ... TRKAM!!!!!! Sem pa brala na enem forumu, kjer odgovarja pediatrinja, da je fiziološko najlažje špricat z injekcijsko brizgo in to kar ene 20 x dnevno. Da nobena količina ni preveč. Tako kot je že Nana 27 napisala, je baje boljš par dni živet samo za filanje noskov s fiziološko, samo da se vse skupaj ne preseli na ušesa.
- si moram zapomnit tole foro z afnanjem. Upam, da bo pri nas tud paplila
- bom tud jest probala narest fiziološko. Pri nas gre kar precej v promet, ker jo uporabljam kar jaz. Sem že večkrat tako v kali zatrla prehlad.