|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   joj, ti vozički :))
22.9.2006 9:00:28   
karolina*
Uf, ne samo diplome, cel doktorat bo potrebno narediti iz teh vozičkov... Do včeraj sem bila namreč trdno prepričana, da bomo za našo januarsko pikico kupili Traxx-ov Marlin 4 z velikimi napihljivimi kolesi, kjer so sprednja gibljiva (http://www.hauck-group.de/de/design.asp?PLID=7&BID=1&KID=1&HID=2&UID=214). Včeraj sem si ga v živo ogledala in bil mi je neizmerno všeč. Res da malček težek in na ovinkih težje vodljiv, a vseeno. Potem pa sem v roke prijela Oregon Buggy od Babywelt-a, ki ima ravno tako velika kolesa, so pa sprednja vrtljiva zaradi česar je veliko bolj vodljiv, pa še na marelo se zloži. Seveda mi je bil takoj všeč. Na koncu pa sem poizkusila še Peg Peregov Pliko, ki je seveda od teh najlažji. Potem sem začela malo razmišljati- res da živim na vasi, a kakšnih down-hillov po močno razgibanem terenu se z nobenim vozičkom ne bi šla. Večino sprehodov bo potekalo po asvaltu, tu pa tam morda kakšen po kakšni lepi gozdni utrjeni poti. Zato me zanima, če mi lahko uporabnice Plikota in Oregon Buggy-ja malček poveste, kako se tej vozički obnesejo na makadamih- kot sem rekla imam tukaj v mislih predvsem lep utrjen makadam in ne razritih gozdnih poti (po katerih verjetno tudi z Marlinom ne bi šla). Zanima me tudi kakšna je razlika med vozičkoma Pliko in Pramette, pa še to ali imam Babywelt kakšno domačo stran kjer bi si lahko ogledala barvno karto vozičkov in težo tega vozička.

Do sedaj sem dajala težo vozička na stranski ter. Ko sem jih pa malček včeraj v trgovini preizkusila in k osnovni teži dodala še težo otroka, sem začela malček drugače razmišljat. Torej...prosim za pomoč, izkušnje in nasvete :)


Lep dan
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: joj, ti vozički :))
22.9.2006 9:57:20   
Jančika_
Veš kako bi jaz naredila v takem primeru. Za vsak dan in za dušo bi kupila lažji in bolj nobel voziček, za off-road bi pa za par jurjev nabavila kakšnega rabljenega terenca (na RR in Bolhi kar mrgoli oglasov). V praksi je tako, da je težko najti voziček, ki združuje čisto vse zaželjene lastnosti. Ja, teža vozička je zelo pomembna (jaz že vem, ker občasno guram 14,5kg težek tandem voziček, not pa 12-kilskega 2-letnika in več kot 6-kilskega 2-mesečnikauser posted image ).

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: joj, ti vozički :))
22.9.2006 10:05:41   
anjaa
mi imamo voziček pegy iz državnega paketa, pa mi je žal da sem ga vzela. za malo kasneje pa smo v arielu kupili ta voziček od haucka: http://www.kikiwelt.de/bilder/hauck/150634.jpg. tako da zdaj ko je stara 3 mesece,pozimi in na daljših "gozdnatih" sprehodih bomo uporabljali tega iz paketa, v trgovinah in doma kasneje pa od haucka.
če bi voziček kupovala še enkrat, bi ga kupila od hartana http://www.comfortbaby.com/images/hartan/racer_s.jpg skupaj z zimsko vrečo, torbo za potrebščine, senčnikom. ga imajo sosedje in je voziček res super. lahek je, zloži se na manjše kot naš pegy, sprednja kolesa so gibljiva in prevlečena z gumo, skratka res je uredu. je pa cena malo bolj zasoljena 

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: joj, ti vozički :))
22.9.2006 10:15:24   
muki1
Ne zanemarjaj teže vozička. Za šetanje po neravnem terenu in gozdnih površinah smo mi uporabljali kengurujčka. Čeprav sem jih že veliko slišala, da jih sploh nikoli niso uporabljali, mi smo ga ogromno. Ko smo šli na sprehod tu na vasi, kjer živimo, smo le redkokdaj šli z vozičkom...vsaj, dokler ni postala pretežka za kengurujčka.
Kdaj pa imaš rok?
Jaz sem doktorirala iz vozičkov user posted image . Sem kakšne štiri mesece delala raziskavo in zdaj sem se odločila za Jané carrera pro, pa še vedno nisem prepričana, da je odločitev prava user posted image .

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu anjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: joj, ti vozički :))
22.9.2006 10:31:06   
soncece24
Glej, jaz sicer konkretnih izkušenj nimam, ker še niti noseča nisem - sam to je že druga zgodba. Vglavnem, jaz sem vse v nulo naštudirala, ko sva s pijateljico iskale vozek za njo. Pa sva vseeno mimo vsekale user posted image user posted image user posted image No, ne čisto. Ful je odvisno kaj pričakuješ od vozička. Glede na to, da boš rodila januarja, rabiš nekaj, kar ima košaro ali pa prevleko za noge - ker bo mrzlo. Ne vem kolko so ti buggy-ji pa plikoti primerni za novorojenčke? Kak je z dnom in tem - nimam pojma, moraš pogledat. PA glede na to, da iščeš srednji cenovni razred in 4-kolesnike, ravno neki quinnji in hartani ne pridejo v poštev. Pazi tudi na to, da se ne Pramette ne Pliko ne dasta obrnit tak, da user posted image proti tebi gleda, ko je enkrat v športnem delu - samo v smer vožnje lahko gleda - enako je pri vseh Jane vozekih. To je recimo tsiti minus, ki sva ga s prijateljico pozabili, ko si je ona vozek kupovala - vzela je pa Jane slalom.
No do zdaj sem jaz za sebe našla dva favorita: Hartan Racer XL in PP VEnezia - oba sta štirikolesnika, kombinirana - košara + športni del, lepa, sedež se da obrnit v obe smeri - plus tega meni tiste dvojne ročke, ki zgledajo kot štil od marele niso všeč user posted image - ne moreš vozička vozit z eno roko. Je pa okoli 60 tisoč razlike med Hartanom in PP-jem user posted image . Sicer pa mam še obolico časa in bomo videli, kaj bodo takrat sploh še delali, ko bom jaz kupovala voziček user posted image





_____________________________

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: joj, ti vozički :))
22.9.2006 10:47:15   
anjaa
pri pramette lahko otroka gledaš tudi med vožnjo, pri pliko pa se ročaja ne da obrnit

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: joj, ti vozički :))
22.9.2006 11:01:26   
MAŠKA
Jaz imam Pliko in sem zelo zadovoljna, ker je lahek, pa malo prostora zavzame v prtljažniku, prav tako ga lahko voziš po makadamu, ker se lahko prednji koleščki blokirajo, da so fiksni. Če bi kupovala še enkrat, bi kupila Prametteja, ker je košara obrnjena v nasprotni smeri vožnje in dojenčku, dokler je še zelo mali, ne piha veter v obraz. Ko pa je otroček malo večji Prametteja enastavno spremeniš tako, da otrok gleda naprej in je voziček enak kot Pliko.

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: joj, ti vozički :))
22.9.2006 11:05:02   
tajtaja
Karolina, Baby Welta lahko vidiš na Baby-center.si, zraven imaš tudi cene in opis.Jaz imam takega, samo da je za dvojčke.Kar se tiče vožnje in koles, res super, lahko vodljiv. Je pa zelo težak, vsaj naš dvojni. Jaz ga npr. sama ne morem dvignit v avto in iz njega, pa tudi opdira in zapira se precej težko. Mogoče je to pri enojnem lažje. Probaj v trgovini.
Sem se pa prav včeraj zmenila v trgovini, da ga damo na reklamacijo, ker ima nekaj napak(sam od sebe se odpira pasek, z katerim je otrok zapet, streha ne ostane na mestu, kakor jo naštimaš,..).
Tudi mi iščemo nekaj lažjega, športnega, lahko tudi dvakrat enojnega, glavno da se zloži na čimmanjše, vendar mora imeti možnost ležanja.Smo se odločili za Zapp-a, pa je samo za sedet.
Mogoče mi lahko kakšna mamica kaj priporoča. Lahko je tudi rabljen.


_____________________________

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: joj, ti vozički :))
22.9.2006 13:50:00   
Jacqueline
Kaj pa PP Centro (ima večja kolesa kot Pliko in Pramette, težak pa je 8,2 kg, pa ful mi je lepa barvna kombinacija):

user posted image

Še link: http://www.pegperego.si/shop/page/detail/gitm/6619/Peg_Perego_Centro_Completo_Anice/-/

Lp,
Jackie



(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: joj, ti vozički :))
22.9.2006 13:54:12   
Jacqueline
Meni je alfa in omega voziček trenutno novi Peg Peregov trikolesnik GT3:

user posted image

Tukaj je pa še link : http://www.pegperego.si/shop/page/detail/gitm/6601/Peg_Perego_GT3_Completo_Rubino/-/

Lp,
Jackie


(odgovor članu Jacqueline)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: joj, ti vozički :))
22.9.2006 16:16:13   
ribicau
Zdravo!

Sem brala za Peg peregov trikolesnik GT3, da je precej velik, tudi ko se zloži, gre baje težko v avto....a katera kaj ve?

(odgovor članu Jacqueline)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: joj, ti vozički :))
22.9.2006 16:31:51   
Jacqueline
Tukaj imaš mere za GT3-ja:

user posted image

Mislim pa da dejanskih izkušenj z njim še nobena nima, ker je komaj prišel na trg.

Lp,
Jackie

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: joj, ti vozički :))
22.9.2006 16:37:54   
Strawberrie Cherrie
No, tut mi smo skorajda napisali doktorat iz vozičkov - in se nazadnje odločili za Quinnya 3xl comfort ->http://soncek.si/shop/page/group/grp/1247/3XL_COMFORT/-/ v kombinaciji z maxi cosi animali; PP GT3 mi je totalno prevelik in tko nepraktičen; Traxx ne vem - ni me ravno prepričal, prav tako ne hauck...v glavnem men je quinny zakon - če pa voziš dost po asvaltu inpa trdem makedamu, bi bil pa kak buzz tut svetski...http://soncek.si/shop/page/detail/gitm/6535/Quinny_Buzz_TOPLINE_Wagtail/-/

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?